Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Frågor från mig till mig, om denna vecka:

 

Hur mår du idag?

Jag mår bra! Jobbar alltid hemifrån på måndagar vilket blir en lugn och skön start på veckan.

 

Vad ser du fram emot denna vecka?

På torsdag har jag mitt första träningspass med PT. Och kanske mitt sista, haha. Insåg att jag ju inte gillar den typen av sociala situationer. Gillar inte gruppträning heller om jag ska vara ärlig, men minst gillar jag att behöva vara social i sånt ”utsatt/intimt läge” med en främling. MEN behöver hjälp med övningar och att lägga upp en plan. En gång räcker förhoppningsvis för att komma igång och sen får jag se om jag bokar mer.

 

Vardagskvällarna, hur vill du helst att de ser ut?

Först och främst att Henri somnar i hyfsad tid : ))) Sen jobbar jag gärna en timme och sen bloggar/surfar/fönstershoppar/fixar saker eller ser ett avsnitt av Historien om Sverige på svt play.

 

Ett serietips mitt i allt, ser man på! Vad tycker du om den?

Kan rekommendera, otroligt bra. Inte vant mig vid programledarens stil än. Tror jag kommer göra det, men än så länge känns han…så påträngande. Någon som förstår vad jag menar? Och hör ju inte ett skvatt, måste ha på textning.

 

Något som kommer bli jobbigt?

Jobbigt är kanske fel ord, men tufft. Ska på Sofies mammas begravning. Det är fortfarande så svårt att greppa att hon inte finns mer <3

 

Vad ska du äta?

Vi har matkasse. Det är så nice! Underlättar så mycket. Valde Henri-vänliga rätter denna gång. Bland annat ska vi äta pasta, minitacos och friterad kyckling.

 

Och hur ska du se ut?

Helst blått, tight och bra luggdagar.

 

Något som känns kul just nu?

Två saker faktiskt:

→ Att vi äääntligen målat kontoret. Valde en gråblå färg. Det är lurigt för den ser verkligen annorlunda ut i alla ljus. Ska bli så kul att inreda rummet! Men först måste det läggas golv. Tålamod Regina, tålamod.

→ Har köpt ett par loafers. Kom nu våren!

 

117 gillar

Kommentarer (18)

 • Lina

  |

  Vårtecken med loafers! Vad köpte du för några? Är också på jakt men flyttar från Helsingborg upp till Piteå i veckan så får nog vänta lite längre på våren…

  Svara

 • Mia

  |

  Jättesnygga skor och bra märke. Funderar att köpa samma. Ha det fint. 😊

  Svara

 • Lena

  |

  Men så härlig och klädsam scarf du har på sista bilden!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😍 Det var min farmors.

   Svara

 • Hanna

  |

  Jomen han… PRATAR väldigt… teatraliskt… med alla dessa… BETONINGAR och… KONSTPAUSER.
  Och sen har han en riktigt intensiv blick också, man känner sig nästan uttittad. Men bra program!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha exakt så! Jag känner att jag verkligen är mitt emellan att avsky hans stil och att älska den. Kul med en annorlunda touch om inte annat.

   Svara

   • S

    |

    Sett Exit? Blir en extra krydda att ha sett honom i den rollen innan. Så grym och obehaglig.

    Svara

 • blåmesen

  |

  Jag förstår inte hur du orkar på kvällarna? Visst sover du också typ 6tim/natt max? När kidsen somnat hemma hos oss (brukar vara före 20) är jag helt sopslut. Visserligen brukar jag inte gå och lägga mig utan typ sitta och vara trött, men att orka jobba en timme då låter som någon sorts dröm. Är det för att jag normalt sett/före barn var kvällstrött men morgonpigg, och numera är trött både morgon och kväll? Hur ser din trötthetskurva ut, om du fattar frågan? 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   haha! Jag förstår det inte heller. Varje morgon tänker jag att ikväll ska jag lägga mig samtidigt med Henri. Kan knappt öppna ögonen. Men sen kommer kvällen och jag har ett behov av att vara själv och göra egna saker. Är inte trött då. Oftast blir det dessutom en powernap när jag nattar 😅 tror det är som du säger för att jag är kvällsmänniska.

   Svara

 • Moa

  |

  Så fint med den färgglada scarfen knuten sådär! Något jag borde ta efter, behöver lite färgklickar i min vardagsstil 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   😍

   Svara

 • Sara

  |

  Är det för jobbigt med live PT kan jag tipsa om trainmail Woman. Du får en träningsplan, en online pt. Du filmar dig själv lägger upp och får respons hur du ska göra. Bara man är ok med att filma sig själv funkar det sjukt bra!

  Svara

 • F

  |

  Varför skriver du alltid att du ska klä dig i tight? Är det något speciellt med det eller?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa det är för mig för att jag inte alltid har ”vågat” det. Men inser nu hur töntigt det låter 😂

   Svara

 • Lovisa

  |

  Precis! Problemet med träning är att man skulle behöva något glas vin innan en sådan situation verkar genomförbar. Förslag på lösning förutom the obvious? 🤠🤣

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv