Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Det som händer på Threads

Jag skaffade Threads. Det är instagrams version av Twitter (eller X om man så vill). Jag älskar formatet, men fastnade aldrig för Twitter. Såg därför detta som en ny chans.

Vad jag tycker? Jag vet inte riktigt. Det tog ett tag att få in en bra algoritm, men nu tycker jag det är ganska kul. Är kanske inte inne varje dag, men tycker det är kul när jag väl gör det. Och sen som sagt gillar jag formatet för egen del. Jag skriver mest sånt jag tänker på. Bara sådär, rakt ur huvudet. Vi kan kika på ett urval av sånt som hamnat där de senaste veckorna:

Följ mig här!

163 gillar

Kommentarer (11)

 • A

  |

  Hahaha det där med browliften och stanken fick mig att skratta riktigt mycket 😂. Har aldrig gjort browlift, men mycket bra att veta inför en eventuell bokning, jag hade blivit så obekväm om det luktade prutt konstant 😂. Hade jag haft salongen hade jag nog varnat, finns väl inget värre rent socialt än när folk kan tro eller misstänka att man har fisit. Hur höll du dig ifrån att skratta?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!

   Svara

 • Felicia Johansson

  |

  Det där med att höra ringsignal i lägenhet! Jag gör det med?!

  Svara

  • Sofia

   |

   Kanske en granne som har trygghetslarm, som använder detta för att be sin hemvård om hjälp? 🥰

   Svara

  • Rebecka

   |

   Utgående signal – ja! Och jag bor i hus, hör aldrig grannarna i övrigt.

   Svara

  • Tina

   |

   Jag med, fast själva vibrationen från en mobil som ringer. Min sambo hör ingenting och jag är ändå den som hör dåligt av oss två, haha.

   Svara

  • C

   |

   Hade också så, tills jag insåg att det var porttelefonen jag hörde! Alltså när någon ringde på den, till någon annan. Då hörs ju såna signaler ut från porttelefonen (orimligt högt, oftast).

   Svara

 • Johanna

  |

  Fnissade åt långa shorts! Så sant!

  Svara

 • Marie-Louise

  |

  Din tanke vid magsjuka 😂😂😂
  Roligaste jag läst på länge! Tack 🌸

  Svara

 • Johanna

  |

  Vissa saker fastnar i mitt minne och sen finns de kvar för alltid, oftast är det saker som absolut ingen annan kommer ihåg. Detta gäller när du hade twitter som var kopplat till bloggen, och du skrev ”Jag ska sluta spola i toan tills jag kissat den full” 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Nä usch Hahah omg. Jag kommer ihåg att jag gjorde någon form av test för att se vem som såg mina poster på bloggen 😅

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv