Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Veckans…

Humör: Börjar återhämta mig från semestern. Rörde mig knappt utanför lägenheten förra veckan. Men nu är jag redo att ta mig an livet igen.

Ser fram emot: På fredag ska jag ut och äta med Hannah och testa en ny restaurang som jag är megapepp på. Längtar!

Köp: Klickade precis hem den virala Tiktok-mascaran i burgundy (reklamlänk) som tydligen ska göra att ögonfärgen poppar. Vi får väl se. Det är min favoritmascara som har kommit i ny version och nya färger. Köpte den i blå och svart också. Vet inte vad skillnaden på den nya svarta och den gamla svarta är, någon skrev att den nya är ”mer svart”.

Projekt: Vi fick en airfryer i julklapp för två år sedan. Igår använde vi den äntligen för första gången. Vet dock inte riktigt hur vi ska använda den än, men ser fram emot att bli airfryer-frälst som resten av världen.

Serie: På tal om ”resten av världen” försöker jag se ikapp Love is blind i skrivande stund. Försöker komma fram till avsnittet (avsnitten?) som får folk att känna !!!!!!??!. Det påminner mig lite om när jag gick på mellanstadiet och precis alla i min klass följde serien Tre kronor, förutom jag. Sista avsnittet slutade med att allt sprängdes(?) och det var det enda min skola pratade om i veckor.

Gulliga: Min pojke som kallar en kram för ”öppna och stäng”. Han syftar till mina armar och säger ”stäng” när han vill ha en kram och ”öppna” när han är klar. Gulligaste är mitt i natten när han lägger sig tätt intill och säger ”stäng”.

 

207 gillar

Kommentarer (19)

 • S

  |

  Ja de flesta mascarorna kommer i typ ”vanlig” svart färg, och sen i ”ultra svart”, ”pitch black” osv osv! Det är faktiskt skillnad! Otippat nog. Men är väldigt nyfiken på den bruna!! Återkom med recension tack 😍

  Svara

 • Emma

  |

  Alltså, jag minns orimligt mycket från serien Tre kronor (född 87) samt serien Sunset beach som var populär på min skola några år senare. Kommer knappt ihåg något från barndomen, men det fastnade! 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

 • Nathalie

  |

  Blandar jag ihop dig med någon annan eller har inte du gjort brow- & lash lift hemma?
  Var du nöjd och vilket kit använde du isf?

  Svara

  • Egoina

   |

   Yes! Jag har provat olika kit och är nöjd med alla faktiskt. Kit från Fleeky innehåller bra verktyg och kan vara bra att börja med. Lycka till 😍

   Svara

 • Maja

  |

  Åh, att din son säger stäng och öppna till kramar fick mig att bli helt tårig i ögonen. Älskar barn och deras små sätt att visa vad de vill ha med helt egna uttryck!! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

  • Johanna

   |

   Åh, samma här! Skönt att man inte är ensam om att bli tårögd så fort barn är gulliga.

   Svara

 • Sofia

  |

  Exakt det där med att öppna och stänga gör min tvååring med. Smälter varje gång hon ber mig att stänga armen på natten. Älskade ungar alltså. Tvååringar är så goa ❤️❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   🥺❤️

   Svara

 • Jonna

  |

  Airfryer är det bästa! Pommes från Aviko blir perfekta. Även kycklinglårfilé blir magiskt gott. Bara kör på!

  Svara

 • Emma

  |

  ”Stäng” 🥹🥲😍

  Svara

 • Michaela

  |

  En airfryer är samma sak som en varmluftsugn. Så allt du kan göra i en ugn kan du göra i airfryer. Brukar göra gratänger i folieformar, pommes eller bara slänga i några nuggets till barnet som matvägrar allt annat.

  Svara

 • blåmesen

  |

  Han har inte sjungit den där ”öppna och stäng”-sången på förskolan/hemma? I den är det ju en kram som öppnas och stängs. Kanske kommer inspirationen därifrån? OBS hindrar det inte från att vara oerhört gulligt, såklart! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   haha inte tänkt på, men det är möjligt det kommer därifrån. Du menar dörrarna på bussen? 😄

   Svara

   • blåmesen

    |

    Nej, jag menar den låten som går ”Öppna och stäng/öppna och stäng/öppna och stäng och vinka litegrann”, sista versen ”öppna och stäng och kramas litegrann”. Möjligen den här: https://www.youtube.com/watch?v=iC8V_iIohXM (men har bara kollat utan ljud pga på jobbet). Men om du aldrig hört den så kommer det nog inte därifrån 😂

    Svara

    • Egoina

     |

     Men vad gulligt!! Kanske de sjunger den på förskolan <3

     Svara

 • Myh

  |

  Min treåring sa också ”stäng” när han ville kramas i sängen. Så mysigt ❤️

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv