Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

När 2023 blev 2024

Hej och hå. Jag ligger back med bloggandet, men nu kör jag på bara. Här stod jag dagen innan nyårsafton. Jag och Caroline preppade hemma hos henne. En sån bra idé det var! Vi förberedde det vi kunde, fixade och dukade. Trevligt att göra tillsammans, nyårsafton blev mindre stressig och man kunde dricka bubbel två kvällar. Mkt trevligt.

 

Nyårsafton och dags för fest. Såhär såg min lilla familj ut. Killarna matchade i marinblått och vinrött och jag körde på helsvart. Henri hade fluga <33

 

Jag stod för fördrinken som blev en Hugo Spritz. Såg ett klipp på Instagram där en tjej gjorde isbitar av apelsinskivor och apelsinjuice till mimosa. Tyckte det var så smart så jag testade att göra likadant fast med lime, mynta och flädersaft. Så enkelt och ser trevligt ut.

 

Bara att toppa med bubbel så är drinken klar.

 

Förrätten fixade Caroline och Hannes. Det blev lite matigare tilltugg som råraka, ceviche och svampkrustader.

 

Hannes anordnade trollkarlsskola till barnen. Först fick de klä ut sig och sen fick de lära sig tricks.

 

Till oss vuxna hade jag förberett en lek som gick ut på att jag hade skrivit saker som trendat i vår statistik på Prisjakt under året på lappar. Uppgiften var att placera ut när under året peaken var. Oklart hur kul denna lek egentligen var. Men hade gjort jobbet så kunde lika gärna använda infon till något, haha.

 

Till middag åt vi spagettibläckfiskar.

 

Nej, men barnen gjorde. De fick ett eget bord och åt tidigare än oss. På så sätt kunde vi hjälpa till när de åt och när vi skulle äta lekte de och vi blev lämnade i fred : ))

 

Fick äta fondue i lugn och ro och det var drömmm.

 

Till efterrätt blev det semifreddo med lemoncurd och myntamarinerade jordgubbar. Följde detta recept, men gjorde som en tårta istället. Blev megagott!

Det var visst ett inlägg med mest mat. Men vad gör väl det. Sällskapet var kul det med, trots att jag inte fotograferade dem.

160 gillar

Kommentarer (3)

  • Sara

    |

    Ser otroligt trevligt ut!

    Svara

  • Moa

    |

    Blev så nyfiken på fonduen, kan du inte berätta mer om det? Vad är i grytan, olja, ost? Vad och hur äter man? Haha, så nytt för mig!

    Svara

    • Egoina

      |

      vet faktiskt inte exakt 🙈 det är Hannes recept. Men typ som en buljong ☺️

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv