Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Måndag och en vecka kvar av min ledighet. F har börjat jobba igen, men jag och Henri är lediga lite till. Måste säga att jag längtar lite efter rutiner och vardag ändå. Det ultimata vore om jag kunde lämna Henri på förskolan för att äta lunch och sova, sen hämta honom igen. Då hade han fått i sig mat, sovit och jag hade hunnit ikapp mitt liv. De gör ju något magiskt där så att han både äter och sover utan problem.

Imorgon åker vi till Norge! Jag har inte vågat åka själv med Henri sen han var några månader och ser verkligen fram emot det. Skräckblandad förtjusning kanske. Det kan ju bli hur kaosigt som helst. Henri har pratat om det hela dagen. ”Åka tåg, pappa stanna hemma. Borta pappa. Henri åka tåg mamma” 🥰 Stackarn vet inte än hur långtråkigt det kommer bli.

Det är tydligen svinkallt i Norge. 30 minus!! Förhoppningsvis blir det mildare i veckan. Hoppas vi kan låna kläder, för det där är vi verkligen inte rustade för. Ska i alla fall bli så mysigt med ordentlig vinter ☃️

Håll tummarna för oss imorgon att resan går smärtfritt. Uppdaterar jag inget på Instagram får ni skicka era peppigaste tankar för då går det nog inte så bra 🤪

119 gillar

Kommentarer (3)

  • Emmy

    |

    Det är väl inte fortfarande -30 i Norge🤔 Var förra veckan (och även här, vid gränsen), men det är mildare nu. I alla fall, klä dig lager på lager så löser det sig, man behöver inte specialkläder egentligen. Underställ, mellanlager och ytterkläder så löser det sig. Och varma skor/stövlar med extra ullsockor i, och dina varmaste vantar/mössa. Ok, det där var en del 😅 Men de flesta i Sverige har ju normala vinterkläder, bara att ta lite extra samtidigt när det är så kallt.
    Hoppas också att tågen går som förväntat, det har ju krånglat rejält i kylan… skulle nog valt något annat färdsätt om jag vore du faktiskt.

    Svara

  • Sara

    |

    Jag tror det kommer gå bra! 🤗

    Svara

  • Krista / Miss Macaronia

    |

    Lycka till det kommer gå bra!! Eller så kommer det bli ett äventyr i alla fall 😄💕

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv