Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Några bilder från min vecka

Hej från mitt sovrum! Försökte piffa upp mig själv med djurmönster. Reklamlänkar: tröjan finns här och byxorna här.

 

Jobbat hemifrån hela veckan eftersom jag känner mig lite sjuk. Kände mig så ful denna dag. Täppta bihålor, huvudvärk och min utväxt som jag inte orkade med en sekund till.

 

Så jag slog slag i saken. Hur svårt kan det vara. Skrev och frågade min frisör (som är föräldraledig) vad jag skulle göra åt det. ”Be dem dämpa botten med en 8.0, det blir som en rootshadow. Lägg cirka 1 cm i botten och kamma ut det, men inte längst fram i luggen”, svarade hon.

Hon menade såklart att jag skulle gå till frisör. Men hehe ni känner ju mig. Bra tänkte jag och klickade hem en 8.0, det blev denna färg (reklamlänk). Blev lite nervös när det stod ”ljusblond” på paketet, men litar på min frisör och körde på. Om någon undrar exakt hur jag gjorde finns svaret här.

 

Det blev SÅ BRA. Är verkligen supernöjd. Färgen är exakt min egen hårfärg och smälte in så fint. Sen att resultatet är typ exakt samma som innan jag gick till frisören och slingade kan vi ju ignorera : )))

 

Tog bild på min lunch en dag i regnet. Halva priset-sallad och favoritchoklad.

 

Henri fick julkort. Han älskar det som ni kanske förstår.

 

God jul Regina önskar Regina. Köpte en knot ring till mig själv som jag spanat på. Den var jag värd.

 

Idag såg jag ut såhär. Hade med mig ryggsäck pga skulle hämta ett paket.

 

Älskar min tröja (reklamlänk). Den känns så mycket julledighet tycker jag.

 

På tal om julledighet startar min idag. Det skulle såklart firas. Köpte pralinpuckar med brynt smör på Chocolatte. ”Oj, de är nog slut, vänta jag ska kolla”, sa tjejen bakom disken och kom sen ut med en bricka helt nygjorda. DRÖM.

 

Blev pizza när Henri somnat.

 

Och japp nu är det jullov. Det ska bli fantastiskt! Nästan 4 veckor dygnet runt med min pojke startaaar NU<333

 

171 gillar

Kommentarer (4)

 • Marina

  |

  Hoppas du mår bättre nu! Måste säga att ett av de bra sakerna med att bo i Nordirland är att alla paket kommer till dörren!!

  Svara

 • Frida

  |

  Wow,vilket gulligt julkort till henri😸

  Svara

 • Mia

  |

  Önskar dej en mysig och fin julhelg. Själv ska vi äta gott och ta det väldigt lugnt. Ha det fint. 😇

  Svara

 • Sara

  |

  God jul! Önskar dig en trevlig julhelg!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv