Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

4 beauty hacks jag upptäckt i år

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Jag har upptäckt så många beauty hacks detta år. Saker som jag inte förstår hur jag klarat mig utan. Haha okej, överdriv much. Men lika snygg, det var jag ej. Jag kan redan nu avslöja att detta blogginlägg kommer bli väldigt ytligt, så hoppa över om det ej är din kopp te.

Först och främst. Min absolut största game changer detta år: BROWLIFT. Alltså förstår ni att jag har haft bångstyriga, helt omöjliga bryn hela mitt liv utan att veta att det finns något man kan göra åt det, som funkar på riktigt. Jag gjorde en ny bryntatuering i år, men håren lever ju sitt eget vilda liv ändå.

Jag testade att göra browlift på salong och OMG. Jag har drömt om perfekta ögonbryn hela mitt liv och det var helt otroligt att detta var möjligt för mig att få. Var besatt av mina bryn, tittade mig i spegeln hela tiden och gick osminkad halva sommaren med glädje för att jag kände mig så himla fin bara som jag var. Ansiktet var liksom helt utan ansträgning.

Det är dock svindyrt och tidskrävande att göra på salong och jag behöver göra det mycket oftare än var sjätte vecka som de säger på salong. Men vet ni. Man kan göra det hemma!!! Jag har testat flera olika kit som finns att köpa och tycker att allt fungerar lika bra.

 

Om man aldrig gjort det innan skulle jag rekommendera att köpa detta som ett startkit. Då får man massa bra verktyg och instruktioner. Det enda man behöver ha hemma är plastfolie.

 

Och glöm för all del inte att färga brynen. Det gör all skillnad! Jag använder denna ögonbrynsfärg. Obs glöm inte att man måste köpa till en vätska att blanda färgen med. Jag glömde det första gången och det var surt.

 

Jag har slutat med syror nästan helt och hållet i min hudvårdsrutin. Tidigare höll jag ju på med AHA, BHA och allt vad det heter varje dag och var helt frälst, men det senaste året har jag varit känslig och kan inte ha så mycket i min rutin längre. Det enda med syra som jag använder är denna exfoliering. Och alltså den är SJUK. Man får helt perfekt hud med massa lyster.

Första gången jag använde den (vilket jag gjorde lite halvhjärtat i duschen på kvällen) utbrast F VAD HAR DU GJORT. Jag satt med datorn i knät och jobbade i soffan och han undrade varför min hy var så fin. Tittade mig i spegeln och jo minsann, det var den. Nu är den min go to en gång i veckan, eller exempelvis om jag ska på fest. Bästa!

 

Och sist men inte minst: har du problem med att din concealer creasar sig och inte sitter bra – då behöver du denna puder puff! Jag har testat att applicera puder med beauty blender, borstar och gud vet vad, men av någon anledning blir det så mycket bättre med den här. Och det håller!

106 gillar

Kommentarer (15)

 • Moa

  |

  Håll på att kissa på mig av skratt, fick upp reklam för microlax mellan två tips i inlägget och hann tänka att det var väldigt transparent och öppet att tipsa om det innan jag insåg att det var ett reklaminlägg hahaha 😂😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Omg 😅😳

   Svara

  • Ellen

   |

   Haha, kul att det isf skulle vara ett ”beauty-tips” också 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  Bra tips! Jag blir sugen på att testa allt!

  Svara

 • Carolin

  |

  Åh, i förra veckan tänkte jag på att det vore najs att ha browlift igen men jag har verkligen inte tid att gå till salong just nu. Klickade hem kitet direkt! Tack för tipset!

  Svara

  • Egoina

   |

   åh skriv sen vad du tyckte! 😍

   Svara

 • Lovisa

  |

  Jag ÄLSKAR beautytips!! Jättebra inlägg 💪🏼

  Svara

  • Egoina

   |

   😍

   Svara

 • Linda

  |

  Kan inte du skriva en beskrivning av hur du färgar ögonbrynen?
  Jag skulle gärna vilja färga dem hemma men vågar inte pga rädd att det blir fel 🙀😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag har inget exakt system 🙈 Blandar lite färg (mindre än man tror) med några droppar. Applicerar på ögonbrynen med tops och låter sitta några minuter. Sen tar jag bort. Har läst att det kan vara en idé att ta bort längst in först och svansen en stund senare. Ska bli mer naturligt och fint. Men alltså det här kan inte gå så fel? Om man tycker de blir för mörka brukar det kännas bättre efter någon dag. Prova! 💪🏼❤️

   Svara

   • Linda

    |

    Jag kanske bara borde prova då? Jag beställde nu.. Tack för peppen 😊

    Svara

    • Egoina

     |

     Lycka till! 😍

     Svara

 • Robert

  |

  Bra grejer! Kan rekommenderas. 😉

  Svara

 • Marie

  |

  Om du inte redan gjort det så testa Exuviance Rejuvenating treatment mask efter Microdermabrasion. Galet bra resultat 😍

  Svara

 • Hanna

  |

  Åh synd att Exuviance var så dyr 🙁 Skulle du säga att den är värd det? Hur länge håller den?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv