Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En bild om dagen: måndag till torsdag

Måndag. Startade veckan med att vabba tänkte jag skriva, men det gjorde jag inte. Däremot var förskolan stängd. Hade så många planer för mig och Henri, men fick skrota allting eftersom jag var sjuk.

Kom ut en runda i alla fall. En helt otrolig bild där mitt barn har mössa(!), vantar(!!) och sitter i vagnen(!!!).

 

Tisdag. Var fortfarande sjuk och tillät mig vara just det. Jobbade alltså inte utan satt i soffan och kollade på tv hela dagen. Vilken otrolig lyx?? Kändes som att jag gjorde något olagligt.

 

Onsdag. Fortfarande sjuk men jobbade hemifrån. Mot kvällen började energin komma tillbaka och plötsligt fann jag mig själv städa och göra frukostmuffins till Henri.

Det är som bananpannkaka, fast som muffins. Jag använder detta recept som grund, sen smaksätter jag med det jag vill. Denna gång blev det kakao. Succé när Henri tror han får ”bulle” till frukost.

 

Torsdag. Idag var jag äntligen frisk igen 🥳 Firade det med en marketing team dag med massa workshops och kul grejer på mitt jobb. Och så piggade jag upp mig själv med lite färg.

135 gillar

Kommentarer (10)

 • Madde

  |

  Måste bara säga WOW vad fint du bor!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla, glad jag blir! 🙂

   Svara

   • Olivia

    |

    På tal om denna kommentar, (håller btw med!) kan du inte göra ett inlägg med hur du bott genom tiden? Flashback till när allt var lila hemma hos dig i din lilla etta. 🥲

    Svara

    • Egoina

     |

     HAHA <3

     Svara

 • Lisen

  |

  Hej Egoina och andra mammor. Jag är en 28åring som tvivlar på det här med barn. Men min sambo vill ha barn inom två år och här står jag och vacklar. Jag behöver bestämma mig säger han. Jag håller ju med. Att hinna allt i livet känns ju svårt redan nu? Vänner, jobb, hemmet, träning. Får liksom inte in all jag vill i mitt liv som det är. Hur hinner och orkar man…? Är det värt det liksom? Haha knäpp fråga.

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, du behöver inte bestämma dig nu <3 Jag förstår dock att din sambo vill ha ett svar. Men varför det måste vara inom två år förstår jag inte? Det är du som har ett "utgångsdatum", inte han. Och det är inte bråttom på länge.

   Nej, man hinner och orkar inte utan att hela tiden prioritera bort något. Så är det i alla fall för mig. Om det är värt det vet bara du. Jag brukar tänka, under jobbiga dagar, att det också är en investering för framtiden. Det här är ju bara en så liten liten del av mitt liv. Plötsligt är dessa år över. Hur vill du att ditt liv ska se ut, inte bara idag men om t.ex. 15 år?

   Svara

   • Lisen

    |

    Tack för ett fint reflekterande svar! Gav mig perspektiv❤️

    Svara

    • Egoina

     |

     ❤️

     Svara

  • Elin

   |

   Vill lugna dig med att jag skaffade en 10 år äldre kille när jag var 27, som gärna hade haft barn helst igår. Men jag var inte där alls! Spola fram till idag när jag är 31 och 100% redo för bebis! Jag kände inte så helt förrän jag fyllde 30. Är nog rätt stor chans att du också känner så!

   Svara

 • Isabelle

  |

  Bilden på Henri är nog photoshoppad, eller så har du googlat fram random bild 😅!

  Knycker genast receptet på frukostmuffins!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv