Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

5 saker jag gillar just nu

Carmex med lime. Jag är besatt av Carmex. Försöker hitta ersättare ibland, men återkommer alltid. Gillar att den liksom kyler lite. Blev glad när jag såg Nicole Falciani i Badrumsskåpet, att hon gillar Carmex lika mycket som jag. I alla fall! Nu finns Carmex med lime också. Kanske alltid funnits? Det var i alla fall en nyhet i min matvaruaffär och jag blev mycket glad. Som kylande key lime paj på läpparna mmm.

 

Castelvetrano oliver. Skulle ha myskväll och Hannah introducerade mig till dessa oliver. Game changer! Snälla kära vad goda. Godaste man kan köpa som inte kommer från delikatessdisk.

 

Hjärtformade örhänge (reklamlänk). Nej men alltså hur fina??? Ångrar att jag inte köpte och nu är de slut online : (( Ska försöka få tag i dem i butik. Perfekta till julfirande.

 

Dust it (reklamlänk). Flashback till gymnasiet. Kommer ni ihåg? Inte sett dessa sedan dess. Men så såg jag att Alexandra Nilsson använde (japp i Badrumsskåpet igen) och gick och köpte en direkt. Jag känner mig lite tunnhårig i luggen efter amning och tar i lite där för extra volym. Funkar super!

 

Tomtelatte. Oh yes den är tillbaka!

 

121 gillar

Kommentarer (6)

 • Acie

  |

  Jag var helt säker på att du hade köpt örhängena! Såg dem på din blogg och tyckte att de var så fina, jag rusade till Lindex i Västervik där jag bor, så snart jag kunde. Var där i veckan och det fanns flera par. Tips!! De kanske kan skicka till din butik, jag har fått varor skickade genom dem tidigare <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh!! 😍 Nej, jag beundrade dem i butik bara. Men måste ju köpa!

   Svara

 • Isabelle

  |

  Flashback deluxe av Dust it-pulvret! Visste inte att det fortfarande fanns kvar. Kommer ihåg att min frisör back in the days hade en hel hylla (stor hylla som täckte en hel vägg) fullproppad med bara dessa förpackningar! Sålde nog som smör!

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Inte ägnat en tanke sen dess 😂

   Svara

 • Lisa

  |

  Prova vitlöksoliver från lidl!! Så goda, är i en genomskinlig plastförpackning i kylen

  Svara

  • Egoina

   |

   brukar köpa dom fast i chili. Ska testa vitlök 😍

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv