Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Några glimtar här och där

Hej svej följ med på glimtar ur mitt liv!

 

Som när jag vabbade Henri. De ringde en halvtimme efter att jag lämnat och sa att han trillat och slagit i sina tänder. Behövde gå till tandläkaren och kolla upp det så jag hämtade honom. Vabbade alltså ett icke sjukt barn. Knack knack knack men Henri är aldrig sjuk?? Har vabbat typ en enda gång sedan han började på förskola i februari. Jinxar detta nu säkerligen. Men hur sjukt (hehe)?

I alla fall. Det var ingen fara med tänderna och hallå jag har en barn som bygger duplo medan jag dricker kaffe och kollar Nyhetsmorgon. DRÖM!!! Han började kunna sitta/vara still i somras (då pratar vi om max några minuter, men ändå) och det är underbart. Men han har absolut myror i benen min son, haha.

 

Har uppdaterat min garderob med baströjor. Har hittat två olika typer av favorittröjor: långärmad t-shirt från Arket och långärmad ribbad topp från Gina (reklamlänkar). Köpte på mig en hel uppsättning. Kan verkligen rekommendera. På Gina-topparna är det 3 för 2. Alla i mitt team har dem!

 

F var ledig en fredag, så jag tog också ledigt och vi åkte och badade med Henri. Det var bassängpremiär! Det räknas ju inte när vi var i Teneriffa eftersom han tokvägrade att bada.

 

Han var mycket skeptisk till en början, men det gav med sig och mot slutet hoppade han från kanten <3

 

En lördag hade vi spelkväll med Hannah. Åt ost och omio (som är oliver på Henriska) och sen spelade vi Catan när Henri somnat. Älskar våra spelkvällar.

 

Halloumiburgare och F1. Tycker det är så tråkigt nu. Ser fram emot en ny säsong.

 

Bestämde oss spontant för att gå på restaurang. För japp vi kan göra sånt nu. Det blir inga långsittningar, men åh det är så underbart att det funkar. Åt indiskt och drack en öl.

 

Och sen gick vi till Knutpunkten och åkte rulltrappa upp ner upp ner upp ner och tog några vändor med hissen. Det var succé. ”HEJ DÄ UPPE” ropar Henri när vi är på toppen, han menar såklart ”där nere” <3

 

Sjukt att mitt liv nu är sånt att det är en höjdpunkt på min dag när en traktor plötsligt parkerar utanför mataffären. Wååååååååaaaoow sa Henri och sen dess har vi pratat om att en traktor stått här varje gång vi går förbi denna plats.

 

Får aldrig laga mat själv vilket är en riktig tålamodsprövning ska erkännas. Men visst äter de aldrig så bra som när de ”lagat” den?

 

Och så har jag varit en riktig hösttjej. Min basker är från Zara och min jacka är från Bubbleroom (reklamlänk). Älskar kappan, den är så fin. Dock inte så varm. Men får plats med tjock tröja under och man kan ta upp kragen och knäppa den hela vägen upp om man vill.

 

70 gillar

Kommentarer (20)

 • Kajsa

  |

  Jaaaa det är konstigt! Här var det sjukt 50% första terminen. Kanske 35% andra terminen. Och nu tredje terminen inte lika mycket för antal dagar per tillfälle har minskat, men är inne på tredje eller om det är fjärde sjukomgången för hösten?! 😅 Tycker det är extra konstigt i ert fall eftersom ni gått på två olika förskolor = det rör sig inte om en mirakelförskola som råkar vara magisk liksom. Den gemensamma nämnaren är Henri, han måste ha superkrafter? 😀 Så glad för er skull. Lika glad som Rachel är när Monica och Chandler förlovat sig. 😂 ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha <3 Ja, han verkar ha ett immunförsvar utöver det vanliga. Det hade inte jag när jag var liten, haha.

   Svara

 • A

  |

  Hur matchar man bastoppar på bästa sett? Jag känner mig alltid så grå när jag har bastopp och jeans. Skulle vilja ”add a little bit of spice” (japp, hörde absolut det där tiktok-ljudet i huvudet), men vet inte riktigt hur🤔 Hur gör du (och dina kollegor haha)?

  Svara

  • Egoina

   |

   Om du har jeans så matcha med kavaj! Eller ha kosymbyxor eller kjol till istället. Klä ner med en mysig kofta. Men jag tycker bastopp + jeans är supersnyggt 😀

   Svara

 • Josefina

  |

  Hur är jackan i storlek?
  Har oftast 40 i jackor, fast 42 i jackor från Lindex.

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är oversize. Jag har 38 (och tjock tröja under på bilderna).

   Svara

 • Lisa

  |

  Alltså jag har tänkt på det många ggr men aldrig kommenterat – men kan ni inte byta plastslevarna mot trä när ni lagar mat? Uppvärmd plast släpper gärna ifrån sig giftiga ämnen. Ofta hormonstörande ämnen. Så, nu har jag sagt det. Förlåt om jag är jobbig 🙈

  Svara

  • Frida

   |

   Försöker intala min partner samma sak men han lyssnar inte😂
   Dessutom så använder han plastskärbrädor, tinar upp mat i plastförpackningar i micron osv

   Svara

  • Linn

   |

   Men den plasten som är i såna slevar osv är ju godkänd att använda för just det ändamålet och bedöms som säker för det.

   Svara

   • Japp

    |

    Hahaha ja precis som kodeinpreparat bedöms som säkra när de säljs som medicin också 🤭

    Svara

 • Nina

  |

  Min killes systers kille är bonde och äger därför massa traktorer o sånt. Känner att han kommer bli en favoritperson när min lille växer upp (han är bara 2 mån än så länge!). De kommer även ha häst så småningom, så kommer nog inte vara svårt att lämna av honom där för barnvakt när vi är där och han är större 😆

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha dröm 🥰

   Svara

 • fanny s

  |

  Åh, han verkar vara i en så gullig och rolig ålder nu 🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja fantastisk ålder!! Vill ha en tvååring alltid 🥰

   Svara

 • Malin

  |

  Life is good girl! Känns det som när man läser inlägget i alla fall ☺️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Mia

  |

  Så kul att du skriver att du alltid vill ha ett en 2-åring. Vi fick en lillasyster när vår äldre tjej precis fyllt 2 år. Det var absolut vårat tuffaste år men nu börjar jag förstå att det nog var kombon tvååring och bebis och inte tvååring i sig som var det svåra. Så kanske inte behöver fasa för när bebis ska vara tvååring ☺️ Nu som treåring, en dröm 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja Henri plus en bebis hade varit en riktig utmaning… Men alla barn är olika! Tror inte ni behöver fasa <3

   Svara

 • Linnea

  |

  Hej, jag såg någonstans att ni hade en nattlampa till Henri med stjärnhimmel som såg så himla mysig ut. Vilken har ni? Min son fyller år snart och skulle vilja köpa en till honom. 🌸🌟

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv