Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

På söndag blir Henri två år. Innan jag fick barn tänkte jag att jag inte kommer bli en sån som är särskilt pepp på mitt barns födelsedag. Det är sånt nödvändigt ont man bara måste göra, tänkte jag.

Två år senare sitter jag och googlar tårtor med tema traktor i timmar och längtar efter att få se hans lyckliga ansikte när han får sin present. Vi har köpt en arbetsbänk med verktyg och skruvar. Det känns nästan som att det är jag som ska fylla år. Längtar efter födelsedagshelgen.

 

Men först ska jag:

→ Jobba. Tror detta blir årets mest hektiska jobbvecka faktiskt.

→ Imorgon ska vi ha teamdag. Workshop hela dagen och sen ska vi ut och äta efter jobbet. Ska bli kul!

→ Bestämma mig för en tårta att baka (eeeeller beställa en).

→ Och köpa en ballong i form av siffran två såklart <3

 

92 gillar

Kommentarer (2)

 • H

  |

  Det är faktiskt orimligt roligt. Sonen fyller år idag (9) och det är så mysigt att planera inför och gå in och överraska. Ju äldre de blir desto mer längtan. Han sa i söndags: Imorgon när jag lägger mig är det natten innan min födelsedag.

  En sådan längtan kan man liksom inte värja sig mot. Idag fyller han ju dock på en skoldag så vara något paket och lite kramar på morgonen – för att sedan fira ikväll. Jag längtar!

  Svara

 • Robert

  |

  Var väldigt många år sedan som jag var in på din blogg, snubblade in på den nu när jag höll på att gå igenom gamla bokmärken, kul att du fortfarande kör på och håller stilen (nästan alla andra gamla bokmärken till diverse bloggar var bara döda länkar nu)!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv