Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En liten helgupdate

HEJ!

Den här veckan försvann bara poff. Det har varit fullt upp varje dag känns det som. I torsdags var jag på AW, i fredags på födelsedagsfirande och igår var det födelsedagsfirande igen. Är lite sliten idag : ))

Lägligt nog ösregnar det så vi har varit inne och myst hela dagen. Henri har blivit besatt av att bygga med Duplo. Äntligen ett intresse jag 1000% vill uppmuntra. Dröm att få sitta (still!) bredvid honom (inomhus!) och bygga.

 

Igår firade vi Henris farmor. F’s syster köpte med massa god plock och en tårta och så beställde vi pizza. Henri var lyrisk över att ha kusinerna på besök.

 

Skrattade åt mitt försök till dukning. Jag har ingen uppsättning av någonting till mer än 6 personer. I skrivande stund har vi 3 matchande dricksglas. Haha. Vet vad vi ska önska oss i julklapp.

 

När de gick hem stod vi med Henri i fönstret, vinkade hejdå och tittade när bilen körde iväg. Det första han gjorde när han vaknade idag var att springa till fönstret igen <3 Stod här länge och tittade efter dem, vinkade och sa hejdå.

 

Det blev fiskgratäng till middag idag och nu kollar vi Formel 1. Stackars Perez!!

 

53 gillar

Kommentarer (4)

 • Zettzor

  |

  Vilket recept körde du efter på fiskgratängen? Letar efter ett som ”är som jag tänkt mig” och din ser ut som en sån 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag körde Zeinas recept. Kan verkligen rekommendera, blev såå gott! Enda skillnaden är att jag hade en klick creme fraiche i såsen och att jag skippade spenat. Henri åt 3 portioner, haha <3

   https://zeinaskitchen.se/lyxig-fiskgratang-med-lax/

   Svara

 • Sara

  |

  Åh fiskgratäng, så gott! En maträtt lätt att glömma bort, tack för påminnelsen!

  Svara

 • N

  |

  Sååå tråkigt för Perez.. Jag är så inte ett Red-bull fan, men han hade fasen behövt lite flyt nu!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv