Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

AI-genererad blogglista

Frågade chat GPT efter hjälp med att komma på frågor till en blogglista. Helst kreativa och roliga frågor skrev jag. ”Självklart!”, sa roboten.

 

Om du kunde byta plats med ett djur för en dag, vilket skulle det vara och varför?

Nej, men usch. Antingen är de ju utomhus och fryser och är rädda för att bli uppätna av andra djur eller så ägs de av människor och lever under hemska förhållanden. Hmmm. Hade valt att vara en hund hemma hos en gullig tant. Mysa i soffan, promenera i parken och bli klappad på hela dagarna.

 

Berätta om en gång när du råkade ut för ett roligt missförstånd?

Kanske den där gången jag skulle lägga till min kompis kille på Snapchat, men råkade lägga till en annan snubbe och den snubben började skicka avklädda bilder och jag trodde fortfarande att det var min kompis kille och berättade det för min kompis. Var kanske inte så roligt iofs.

 

 

Berätta om ett oväntat äventyr eller upplevelse du haft på en resa?

När vi åkte båt på Gardasjön, hörde en stor smäll och himlen helt plötsligt brakade ihop. Det var mitt på dagen, men det var som det blev natt. Vi såg ingenting och båten kunde inte åka någonstans. I några sekunder tänkte jag att nu går världen under. Sen sakta tändes städerna runt oss medan regnet öste ner.

 

Om du kunde bli expert på något på bara en dag, vad skulle det vara och varför?

Skulle vilja kunna spela ett instrument. Gitarr kanske!

 

 

Om du kunde uppfinna en ny smak på glass, vad skulle den smaka och vad skulle du kalla den?

Oj. Finns ju redan alla möjliga smaker på glass, det är här som att komma på en färg man aldrig sett. Men okej: karmelliserad vit choklad. Hade kallat den….Gina!

 

Vilken är din mest komiska rädsla?

Att träffa någon jag känner på tåget på väg till jobbet. Beror ju såklart på vem, men att tvingas småprata på morgonen och vara fast på ett tåg är något jag är lite rädd för ja.

 

Om du kunde vara känd för något, vad skulle det vara och varför?

Hade helst varit känd för något som innebär att ingen vet hur jag ser ut, men när de får nys eller när de ser mitt namn i typ en bokning drar de efter andan. Hehe. Men vill fortfarande vara anonym på Ica och så!

 

 

Vilket övernaturligt fenomen eller mysterium fascinerar dig mest?

Svarta hål, liv efter döden och vad som egentligen finns i havet.

 

Vad är det mest ovanliga jobbet du någonsin hört talas om?

Minns ni Skurt? Det var en figur i ett barnprogram när jag var liten som besökte olika arbetsplatser. En gång besökte fabriken som gör Ahlgrens bilar och där satt det tre personer som jobbade med att provsmaka bilarna. Skurt berättade det, att det var deras jobb. Kommer aldrig glömma detta. Ville i många år jobba som godisprovsmakare.

 

Om du ägde en butik som bara sålde en produkt, vad skulle det vara?

Presenter. Så härligt med en klientel som kommer och ska handla för att överraska någon. Gärna typ på tågstationen så att de är på väg till festen redan och jag kan snylta på ska-iväg-på-något-kul stämningen.

 

Vilket är ditt favoritcitat eller ordspråk?

Den friske har många önskningar, men den sjuke har bara en. Påminner mig själv om detta varje gång hjärnan börjar snurra om obetydliga saker.

 

 

Vilken är den konstigaste traditionen i din familj?

Just nu att vi har egenpåhittade sånger om precis allting. Pasta-sång, borsta tänderna-sång, ta av jackan-sång. Och att vi står länge och tittar på sopbilar.

 

Vilken superkraft hade varit mest användbar i din vardag?

Att teleportera mig.

 

Vad är ditt bästa tips för att hitta inspiration när du känner dig kreativt uttömd?

1) Att inspireras av någon. Kolla hur någon annan gjort det du ska göra. 2) Rensa huvudet. Gå en promenad eller duscha. Eller bara sitt en stund utan skärmar. Då kommer inspirationen bara pling in i hjärnan.

3) Haha ja eller fråga AI om hjälp. Tack så mycket för listan roboten!

 

185 gillar

Kommentarer (16)

 • Pauline

  |

  Haha, ditt svar på ”Vilken är din mest komiska rädsla?”. Jag håller med! Pluggade i Malmö och gick OMVÄGAR för att slippa sitta med folk på tåget som jag var bekant med och småprata i 1h plus. Aldrig!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah! Nej just det att man är fast gör det hela så jobbigt 😂

   Svara

 • Mikaela

  |

  Kanske övertänker men måste ändå fråga. Är du inte livrädd att såra någon du känner som läst din blogg och pratat med dig på tåget?

  Är du inte rädd för att säga att du avskyr X och Y för att du vet att någon i din närhet har eller gillar X och Y 😂😂

  Jag tex kan ibland råka säga att jag tycker att djurhår på kläder är det vidrigaste och mest white T jag vet framför någon med djur 😂😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Därför jag skriver ”beror på vem”. Finns människor jag kan tänka mig att prata med, haha. Men jo absolut. Är det något jag är mer rädd över än att tvingas småprata är det att någon ska läsa här och känna sig träffad 😅

   Svara

 • Jas

  |

  OJ vilken fin sista bild

  Svara

 • S

  |

  +1 på det där med tåget. Normalisera att inte sitta bredvid folk man känner på morgontåget! Sprang på en kollega häromdagen och jag kan sätta 100 spänn på att hon kände samma sak, men jag kunde ju liksom inte sätta mig någon annanstans, det hade ju känts SÅ konstigt det med, när man sedan har kontoren bredvid varandra på jobbet…

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha fattar exakt! 😂🙈

   Svara

  • Charlotte

   |

   Jag gör exakt samma. Men har ändå börjat gå utanför min comfort zone och ba ”hej, läget? Du nu är jag osvensk men är det okej om jag inte sätter mig vid dig *lol*? Vill så gärna lyssna på en podd/tänka/vila”. Ingen har hittills blivit arg på mig 😂

   Svara

 • Hannah

  |

  Sambon har sjungit det mesta han gör sedan sonen föddes, vilket har lett till att sonen snart 4 år har egna sånger nu för tiden. Går han på toa så hör vi torka snopp-sång, tvätta händer-sång och torka händerna-sång. Höll på att dö av skratt första gången jag gick förbi badrummet och hörde ”torka snopp, torka snopp, torka snooooopp”

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh hjälp vad gulligt! Henri sjunger också våra sånger, men inte så duktigt än 🥰

   Svara

 • Frida

  |

  Kul lista! Skrattade högt flera gånger 😅

  Svara

 • Elin

  |

  Alltså ang. tåget!! Hade en kollega som åkte från en liten station precis som mig och man kunde ju inte precis missa varandra då. Men han bara hälsade och pratade på perrongen (om vi inte båda låtsades som att vi inte såg varandra), sen satte han sig utan kommentarer på annan plats i tåget!!!!! Alltså var SÅ tacksam att han kände som mig, hade varit hemskt att åka vaaarje dag med en kollega annars haha (även om han är supertrevlig) 🥲 Har inte tänkt på det sedan dess men det är ju typ det finaste någon gjort mot mig nånsin??? 😂😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha <3

   Svara

 • Sofia

  |

  Jag insåg efter ungefär halva listan att det bara var frågorna som var AI-genererade och inte svaren hahaha. Kände verkligen HUR är det möjligt

  Svara

  • Egoina

   |

   😂😂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv