Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tisdagssnack

Läget idag?

Stressad. Har så mycket olika grejer på jobbet nu att jag knappt vet var jag ska börja. Känns som att jag bara småduttar och inte får något gjort. Intressant det där, för stress brukar vanligtvis göra mig mer produktiv. Lägligt nog är all tågtrafik inställd denna vecka, så jag kan jobba hemifrån och komma ikapp.

 

Och fysiskt då?

Fortfarande ont i nacken : (( Var hos en kiropraktor idag och fick massage. Märker ingen skillnad just nu, men kanske känns bättre imorgon.

 

Vad händer i veckan?

På fredag ska F ut och äta, jag och Henri har alltså FF. Annars har vi inga direkta planer förutom det vanliga jobba-äta-sova-tvätta.

 

Vad ser du fram emot?

Fredagsmys med min pojke! <3

 

Något störigt?

Jag hinner aldrig ikapp Idol! Är fortfarande bara på auditions. Kan kanske hoppa över solosång och gruppmomenten. Är det någon som tycker det är kul?

 

Något kul?

Har beställt nya sneakers! Mycket pepp på det. Mina nuvarande som jag använder hela tiden håller på att falla isär.

 

Tacksam över just nu?

Min fantastiska lilla pojke.

 

184 gillar

Kommentarer (2)

 • Maja

  |

  Nu var det ett tag sen jag följde Idol men jag har alltid tyckt att det är roligast när de gör just solo- och gruppmomenten på slutaudition! 😄 Tycker att den första auditionturnén mest är pinsam, för mycket drama och fokus på de dåliga. Och den sista delen innan fredagsfinalerna är bara seg. Men solomomentetet och gruppsången – då får man ju se vilka som faktiskt är bra! Och kan sjunga med, testa själv och låtsas att man söker 😃

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, där ser man! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv