Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En morgon med mig

Tänkte ni skulle få hänga med mig en morgon, närmare bestämt min tisdagsmorgon. Blev osäker på hur kul det här egentligen är halvvägs igenom, men nu har jag gjort mig besväret så vi kör!

 

Pling säger Henris ögon och då är det morgon. Då är det frukost som gäller, genast. Tog denna bild när frukosten var halväten så den ser ju sådär god ut. Men han fick gröt toppad med banan och kanel och en halv macka med smör. Henri är galen i smör. Han skrapar av smöret och äter det. Ibland äter han mackan också, ibland inte.

Som ni skymtar har han inga kläder på sig. Det är F som införde det för att han inte skulle kladda på sina kläder. Så nu drar han av sig pyjamasen det första han gör. Ser även ibland på bilder från förskolan att han dragit av sig kläderna när de ska äta där, haha.

 

Under tiden Henri äter sitter jag bredvid och sminkar mig. Tack och lov att han vill sitta och äta en stund. Den enda göra-mig-fin-tiden jag har morgnarna när jag lämnar.

 

Denna morgon lämnade F på förskolan, men vi samåkte ändå. Annars brukar den som inte lämnar åka till jobbet tidigare.

 

Jag gick en bit för att det inte skulle bli superomväg för F. Det var soligt och härligt. Hade på mig träningskläder eftersom vi skulle träna.

 

Heeej jobbet!

 

Framme! Köket var tydligen helt tomt.

 

Vi får frukost varje dag. Bageri-frallor <3 Jag dukade fram frullen och vid 08.30 joinade mina kollegor för att äta.

 

Sen satte jag mig här, i ”biblioteket” som ligger högst upp. Det är mitt favoritställe att sitta.

 

Vi har inga fasta platser på nya kontoret vilket störde mig lite i början, men nu uppskattar jag det. Gillar att kunna välja plats utifrån dagens behov. Gillar mest att kunna gömma mig om jag känner för det : ))

 

Strax innan 11 traskade vi bort till Vattnets hus där vi har vår gruppträning. Himlen blev grå och det började ösregna när denna bild togs. ”Exakt nu blev det höst”, sa jag och Jannike till varandra.

 

En timme senare var träningen klar, sommaren var tillbaka, jag hade fått en ny ansiktsfärg och nackspärr igen. Men det sistnämnda visste jag inte än.

 

Köpte dagens lunch på Ica som alltid är fisk på tisdagar vilket jag uppskattar. Och här övergår morgon till lunch, eller ”morgon” kanske avslutas ännu tidigare? Jag vet inte. Men detta inlägg avslutas i alla fall. Hejdå.

 

243 gillar

Kommentarer (11)

 • Mia

  |

  Ditt jobb ser så nice ut med alla saker runt inte förstått vad du gör, är det marknadsföring? Vad är det för utbildning? Vill byta jobb

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja precis, jag jobbar med marknadsföring. Jag har examen i strategisk kommunikation. Och sen har jag erfarenhet i form av att ha jobbat med sociala medier i många år, läst kurser, jobbat som redaktör och skrivit för tidningar osv. Vet inte vad du jobbar med, men kanske kan du sakta byta bana inom det du jobbar med. Fråga ut dina kollegor, be om att få bli involverad i nya grejer. Just nu jobbar jag typ 50% med PR och det gick till exakt så. Jag bokade möte med vår head of PR, ställde massa frågor och sa att jag ville jobba med honom. Sen fick min chef det att hända <3

   Svara

 • Hanna

  |

  Avek du från frukostBULLE så alla skulle förstå eller har du gått över till mörka sidan? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nä det var för att alla skulle förstå. Det är bullar såklart 😌

   Svara

 • Malin

  |

  Hur funkar det rent praktisk med att inte ha fasta platser? Jobbar själv i kontorslandskap men har min egna plats där. Håller på att bli tokig det få gånger jag suttit någon annanstans och arbetat. men jag kanske bara lägger ner för mycket ork och energi på att ställa in min plats perfekt i utformning och höjd av skrivbord och stolar osv 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaaa fattar helt. Jag tror det är en vanesak. De flesta platserna har höj- och sänkbara skrivbord och skärm. Sen har vi vår egen mus, tangentbord osv. Glömde dock skriva att man kan få en permanent plats, men då måste man vara på kontoret minst 4 dagar i veckan. Så det alternativet finns 🙂

   Svara

 • Anna

  |

  Vad är det för fantastisk jeansjacka du har på dig?

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är från Kappahl. Tyvärr slut. Älskar den!!

   Svara

 • Robert

  |

  Härliga bilder! Klara morgnar är alltid härligt. 😉

  Svara

 • Rebecca

  |

  Det här inlägget behövde jag idag. Sitter och äter lunch på jobbet och känns som att alla tankar bara snurrar i huvudet på grund av jobbstress. Jag som normalt är social känner bara ångest och satte mej i ett hörn för mej själv.

  Behövde något lätt och lugnande att läsa. Det här hjälpte, fick lite lugn i själen. Så nej, inget onödigt inlägg, för mej iallafall😊

  Svara

 • Sabina

  |

  Det här var ett jätte trevligt inlägg. Hade gärna föjt dig hela dagen.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv