Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Övernattning i Malmö med Sofie och Frans

I lördags var jag och Henri ute på äventyr, vi skulle åka till Malmö för sleepover hos Sofie och Frans! Sofies man Dan var bortrest med jobbet så vi passade på att hålla dem sällskap.

Tog tydligen inte en enda bild på Sofie, och Henri visar jag inte. Så det blev ju lätt att bildsätta detta inlägg. Men men!

 

Var nervös över tågresan eftersom sånt varit kaosets kaos de senaste månaderna. Men det gick jättebra! Mutade med donken-buffé som den strålande förälder jag är. Han satt snällt och tittade ut genom fönstret och berättade saker han såg. Orkar inte vilken underbar liten son jag har. Kanske vi kan börja göra sådana grejer igen? <333

Sen blev han otålig mot slutet, men det hade jag också blivit om jag inte tränats i 34 år på att stå ut.

 

Han lyckades somna en liten stund innan vi kom fram vilket var superwin. Annars har vi börjat strunta i att somna honom på dagtid. Det går inte.

 

Kom fram till fika! BOLLE på Henriska.

 

Det var såklart helt fantastiskt att få leka i någon annans rum. Henri var helt trollbunden av Frans leksaker. Han blev besatt av Frans leksaks-Dyson (haha att ni ens har en sån Sofie) att han gav den till mig så att jag skulle passa den när han skulle leka med något annat.

 

Middag! Henris favoritmat och nog faktiskt min med. Spagetti med tomatsås! Extra lyx med burrata och parmesan mmm.

 

Vi lekte ute och inne och dagen försvann bara poff. Killarna fick snacks i soffan efter maten. Lyxens lyx tyckte Henri.

En så fin liten getaway. Tänk att våra pojkar har varandra! Och att jag och Sofie har varandra. Men hur sjukt att bli gravid exakttt samtidigt som sin bästis när båda försökt länge <33

 

259 gillar

Kommentarer (7)

 • Mila

  |

  Verkligen avis på det med graviditeterna! Jag blev gravid en månad efter min bästis men hann med två missfall under tiden hon var gravid. Men det var ändå mysigt att följa hennes graviditet på nära håll, dock så tråkigt vi inte kunde vara föräldralediga ihop som vi hoppats på…

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • Mia

  |

  I mitt fall är det en mer sorglig historia. Min fd bästis som var min bästis när jag blev gravid för 3 och ett halvt år sen med första barnet fick precis då missfall. Hon fanns genom graviditeten men när bebis kom hade hon fått besked att hon hade svårt att få barn. Det blev för mycket för henne så hon tog avstånd från mig. Tillslut var vår vänskap över. Av en slump fick jag veta att hon visst lyckats bli gravid senare och hon fick en dotter för ett år sen. En månad innan jag fick min andra dotter. Så vi har varit gravida och fått varsin dotter samtidigt utan att veta. Jag började gråta. Men jag försökte mycket från mitt håll, skickade tex ett långt mail när vår första dotter var 1 år att jag så gärna ville vi skulle klara denna svackan. Så jag måste se det som att hon inte ville mer då jag inte förstår annars varför hon inte hörde av dig när hon blev gravid bara några månader efter mailet, om det var det som var tungt. 15+års bästa vänner borta sådär. …

  Svara

  • Krista / Miss Macaronia

   |

   Jätteledsam historia, så himla tråkigt att det blev sådär. Ni kunde ju haft så mycket glädje av varandra. Fint av dig att du ändå försökte få kontakt. Kram ❤️

   Svara

  • Elin

   |

   Åh nej vad ledsen jag blir! Var med om en liknande situation där jag och min bästis gled ifrån varandra. Nu har hon kommit ur ”svackan” men för mig var det för stort svek för att vi ska kunna hitta tillbaka till varandra – nu har jag ett nytt liv och nya vänner. Blir så ledsen bara av att tänka på det. Att hon kastade iväg vår vänskap som betydde SÅ mycket för mig 🙁

   Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Det här med barn och barnlöshet verkar vara så tufft i vänskapsrelationer, känner till flera vänskaper som lösts upp pga det. Nu blev jag och min bästis gravida med våra barn inom ungefär samma tidsspann, men undrar lite om vår relation varit samma om någon av oss råkat ut för ofrivillig barnlöshet.

  Tänkte också precis innan du skrev det att Henri måste varit i extas över ett rum med bara massa nya leksaker 😄

  Svara

 • Robert

  |

  Fina färger på selfie-bilden där. Annars lite jobbigt med de där andra historierna med barnlöshet. Inte kul att ev tappa kompisar på det sättet. 🙁

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv