Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

När jag och Henri hade FF

Nu är F hemma igen, men innan dess var jag och Henri ensamma några dagar. Det hände inte mycket alls, men nu har jag ju en blogg so here we go.

 

Vi gör samma sak varje dag efter jag hämtat honom på förskolan: går hem och steker bananpannkakor.

Denna bild är dock från en frukost. Jag äter mina med en klick kvarg och granola. I alla fall, det är en så mysig tradition och han är så inne i sina pannkakor att jag hinner städa fint i köket.

 

Efter det går vi ut och leker en stund. Bloggbevakning tog upp det jag skrev om *farliga* lekplatser och i kommentarsfältet undrade folk hur jag inte kan klättra efter. ”Det är oroande att en frisk vuxen inte kan klättra efter på en lekplats avsedd för barn”. Haha va? I vissa konstruktioner får jag inte ens plats.

Jag syftar ju inte på lekplatser likt denna på bilden. Det finns betydligt högre och mer avancerade varianter. Men absolut, han är lite för duktig på att klättra för sin ålder och jag är smidig som ett kylskåp. Han är mycket bättre på det än jag.

 

Gjorde en indisk kikärtsgryta från Hello fresh som vi sen värmde till middag nästan varje dag. Gäller att göra det enkelt när man är själv. Han äter glatt absolut allt jag serverar. Låt det aldrig sluta!!

 

Sen har det blivit pyjamasmys såklart. Älskar älskar att han numera kan sitta still en stund i soffan. Handlar om minuter, men ändå. Så mysigt.

 

När han har somnat för natten har jag smugit ut och kollat And just like that. Ni frågade vad jag tyckte och jag får väl erkänna att det är sådär. Så otroligt PK och överdrivet. Försöker de överkompensera pga kritik genom åren, eller driver de med hela grejen? Känns liksom inte naturligt.

Men det spelar ingen roll. Är så glad över att få följa med i deras liv igen. Jag kollar t.ex. forfarande på Greys. Det handlar liksom inte om det är bra eller inte. Det handlar om investerade känslor. De är mina vänner, vill veta hur det går.

 

Fastnade med min serie till midnatt en kväll och det fick jag ångra när Henri bestämde att det var morgon klockan 04.00. ”Tog det lång tid att få honom att somna om”, undrade F. Åh nej nej. han somnade aldrig om. Random bild, men här hade jag precis lämnat på förskolan.

 

Behövde en bagerifrulle.

 

Och så har vi facetimat med F. Henri hade dock inte tid att prata, han hade fullt upp med att sätta fast en ”skruv” under vårt bord.

 

Det var det ungefär. Mysigt har vi haft.

 

223 gillar

Kommentarer (7)

 • Maria

  |

  Jag tycker säsong 2 var bättre. Det känns som det föll mer på plats med det nya på något sätt!

  Svara

  • Ellen

   |

   Håller med, säsong två var inte lika konstlat pk!

   Svara

 • Annica

  |

  Så mysigt ni har det!
  Angående And just like that, jag ser det absolut eftersom jag älskar SATC. Men det som stör mig är att det kommit in så många nya ansikten som tar massa plats om du förstår vad jag menar haha. Jag vill ju se hur det går för Carrie Miranda och Charlotte. Vill t o m hellre se mer av alla gamla biroller Steve och Harry… bort med alla nya karaktärer, eller så borde de inte få så mycket tid i rutan…

  Svara

 • Anna

  |

  Men va att folk har skrivit så om lekplatser. Som gammal vikarie har jag sett ett och annat barn klättra på förskolan, både i träd och sånna där rutschkanorhus, enda vägen upp till topp och ingen lärare klättrade med upp. Hahaha 😅😂 man sa till barn lyssnade eller inte men klättra upp gjorde ingen av de ordinare lärarna/ vikarierna

  Svara

 • Elin

  |

  Tycker det är så skönt att läsa att du älskar stunderna han sitter still. Har själv en dotter på 15 mån som bara vill röra sig hela hela tiden och jag är ingen lekmamma så känner mig sämst hälften av tiden. Jag vill ju sitta och mysa, kolla film, pyssla, läsa saga och sånt men hittills vägrar hon sitta i knät ens en sekund tom på kvällen när hon är trött. Man får stjäla till sig lite gos första minuten när hon vaknar annars är det kört. Så skönt att läsa att det finns andra i samma situation och skönt att det kan vända!

  Svara

 • Jackie

  |

  Ja eller hur, AJLT är så märklig, är så besviken på serien, verkligen överdrivet pk och rent ut fjantig. Mina tre tjejer går runt och ber om ursäkt hela tiden..
  Vad blond lilla H har blivit! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! Alldeles för sällan jag äter pannkakor och våfflor. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv