Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tisdagssnack

F är bortrest vilket betyder FF för mig och Henri. Vi har det så mysigt. Gör bananpannkakor efter förskolan. Går till lekplats efter lekplats. Låter saker ta tid, behöver inte skynda hem till något. Värmer matlådor till middag. Kollar Bing i soffan. Han har börjat kunna sitt still korta stunder nu (förutom när han äter) vilket är det mysigaste någonsin.

Men det bästa med att vara själv hemma är ändå när Henri somnar och jag kan kolla på mina serier. Plöja avsnitt efter avsnitt och scrolla telefonen samtidigt.

Har äntligen börjat kolla på And just like that. Jag vet inte vad jag tycker om själva handlingen, men det spelar liksom ingen roll. Älskar att se karaktärerna igen och älskar alla outfits. Blir pepp på att klä upp mig. Ska jag tänker jag och bläddrar bland färgglada klänningar på morgonen, men jag jobbar ju typ alltid hemifrån och landar därför på standarduniformen tights och tröja.

Från och med nästa vecka är det bestämt att vi ska befinna oss på kontoret mer än vad vi ska jobba hemifrån. Så då blir det outfits. Och kollegor. Och ett mer socialt liv.

Men schhh just nu är jag ensam i min lilla bubbla.

 

182 gillar

Kommentarer (9)

  • Mila

    |

    Åh du måste säga vad du tycker om AJLT sedan. Jag ville gilla den, jag verkligen ÄLSKAR originalserien. Men alltså… Jag undrar om manusförfattarna har drabbats av demens för jag tycker de förstör många av karaktärerna. 🙁 Mirandas konstiga personlighetsförändring, och nej menar inte hennes sexualitet, utan snarare förändringen av karriär och att hon blir en dörrmatta i sin relation… Charlotte som alltid har varit en konservativ ”passa in”-kvinna som helt plötsligt blir väldigt liberal och tillåtande mot sina barn?! What? Den enda som är sig själv är väl Carrie så är det ju något… Seema gillar jag, men Charlottes nya vän tillför inte något. :/

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha, förstår vad du menar. Jag känner mest att det är så krystat PK och tillrättalagt. Det är så krystat att jag inte kan avgöra om de försöker too much, typ överkompenserar för kritik SATC fått genom åren, eller om poängen är att driva med det och håna det? Karaktärernas utveckling tycker jag ändå kan ses som ganska rimlig. Vi har ju inte sett dem på 15 år, man får anta att det är mycket som händer i huvudet och jag köper ändå riktningen deras karaktärer tagit även om det såklart som sagt är väldigt extremt. Gillar verkligen inte Che-karaktären, synd för älskar ju ”Callie” egentligen.

      Svara

      • Emma

        |

        Håller med helt och hållet. Det känns liksom inte äkta där man bara vill vara inkluderande utan mer som ”nu trycker vi in alla minoriteter vi kan så folk ska se hur duktiga vi är”.
        SATC var liksom en käftsmäll och allt annat än PK när den kom. För att visa hur kvinnor minsann borde få leva som de vill och på samma sätt som män.
        Men AJLT känns på sätt och vis tvärtom. Nu ska allt vara som ”samhället” anser för annars får man skit.
        Och ja, Che är en riktig douche. Oavsett könsidentitet eller läggning.

        Svara

  • Linnéa

    |

    Kommentar kring Bing.
    Notera att Pando alltid slänger av sig byxorna, VARFÖR? 😀

    Svara

    • Egoina

      |

      Don´t get me started on Bing. Älskar serien, men den är så konstig. Vad är grejen med att deras föräldrar är…nallar(?) som är mycket mindre än dem? Eller är de vårdnadshavare? Adopterade? Syskonen är ju samma djur, tex Kajsa och Charlie är kaniner. Och det här med att vissa djur kan prata, men andra djur är bara djur som katten Algot. Och rösterna?? Älskar dem, men samtidigt, ”föräldrarnas” röster är ganska creepy. Varför pratar de så konstigt? Henri älskar det dock. Hans favoritavsnitt är Änder och Brummo. Han skrattar så han knappt får luft haha <3

      Svara

      • A

        |

        Haha angående byxorna: min son var exakt sådan i 3-4-årsåldern. Har typ inga kort på honom där han har kläder på sig, så jag kan verkligen relatera till Pando! 😂

        Förstår ej heller riktigt hur de byggt upp de med föräldrarna: var ÄR deras riktiga föräldrar? Flopp och Amma verkar vara något slags nannies 😅

        Svara

      • Linnea

        |

        Hahahaha!!! Ja rösterna är typ sensuella..
        När de är på förskolan så är det fortfarande samma barn och Amma och Flopp.. Och visst är det lite flirtig mellan de två?

        Svara

        • Egoina

          |

          Haha ja Ellas röst är ju värst 😂 Håller med! Absolut flirtigt!

          Svara

  • Ellen

    |

    Haha, jag är väl i minoritet men tyckte faktiskt att ”and just like that” var riktigt sevärd 🙂 Lite trist att jag redan sett hela andra säsongen nu dock…

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv