Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Förra lördagen: during makeup curls och en gratis kattunge

Förra lördagen var det också lördag : )) och jag testade overnight curls, fast bara under tiden jag sminkade mig och drack en kaffe. During makeup curls?

 

Typ 40 minuter satt det i. Tog ut korvarna, och ja, det hände ju ändå lite. Blev ganska frissigt dock, men det blir ju det när man inte använder värme.

Varför smink och hårpiff då? Jo, vi skulle på utflykt! F’s mamma hängde också på och så styrde vi bilen mot Borgeby Kryddgård.

 

DRÖM var det där. De hade kryddor, te och diverse delikatesser. Hade kunnat gå där inne i evigheter men tyvärr hade jag ett otåligt barn och en otålig vuxen i hasorna.

I alla fall supermysigt där. Gick runt och tänkte hur mycket lyckligare vardag jag skulle ha med varenda liten grej jag hittade och det har jag också nu för jag köpte en del. Inte provat kryddorna än, men tet är supergott och pistagekrämen på äppleskivor med lite flingsalt??? håhåhå.

 

Nästa stopp blev Vellingeblomman. Där har de en stor mysig trädgård med Bamse-utställning och ett eiffeltorn exempelvis. Inte för att man hinner se något när man bara kutar iofs.

 

Såhär såg håret ut efter några timmar förresten. Ändå godkänt.

 

TIPS till alla som försöker få sin respektive att gå med på att skaffa katt. F var så kaffesugen när han läste denna skylt att han inte kunde förstå vad det stod. Hans hjärna liksom optimistiskt sorterade och hoppade över. ”Bjuder på dubbel espresso var var” mumlade han och letade med blicken.

 

Höjdpunkten enligt Henri förutom gratiskatten var knapparna man kunde trycka på lite här och var.

 

Efter några timmar på Vellingeblomman åkte vi hem till F’s mamma för att grilla. Det var varmt och vi kunde sitta på altanen. Vi blev serverade marängsviss till efterrätt och sen åkte vi hem. Supermysig dag <3

 

187 gillar

Kommentarer (3)

  • Emma

    |

    ÄLSKAR Vellingeblomman. Brukar gå på Halloweenutställningen. Och även julutställningen. Förra året funkade det bra att ha med sonen på Halloweenutställningen, kanske inte detta året om jag inte vill traumatisera honom 😅😅

    Svara

    • Egoina

      |

      haha! Jag vill gå 😂

      Svara

  • Emmy

    |

    Heatless curls tror jag att man brukar säga 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv