Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Hej på er! Det är måndag och här kommer mitt 192:de måndagssnack.

 

Vad gör du just nu?

Ligger i sängen och scrollar. Nattningen tog jättelång tid och till slut somnade jag också. Nu har jag vaknat och måste orka mig upp och borsta tänderna innan jag somnar igen.

 

Vad har du gjort idag?

Inskolningen fortsätter hela veckan vilket innebär korta jobbdagar för mig. Idag gick vi ner till stan efter förskolan. Sprang runt på Dunkers kulturhus och delade en glass.

 

Hur mår du?

Jättebra. Är så fylld med kärlek. Allt har funkat så bra de senaste dagarna. Om mitt föräldraskap vore ett tv-spel hade jag klarat en ny nivå. Ibland tänker jag att jag skulle vilja skaffa ett barn till bara för att det känns så slöseri att inte få utnyttja allt det här jag har lärt mig. Gång nummer två vore jag så mycket bättre på det! Men så hade jag väl fått ett helt annat barn som hade behövt helt annat och så hade jag stått där som ett frågetecken igen.

 

Och din fysiska form?

Har haft hemsk mensvärk idag. Faktiskt första gången sedan innan jag blev gravid. Detta var en sjua. Ändå kul att jag nu kan jämföra mensvärk med hur jag upplevde värkar. Idag motsvarande alltså 7 cm. Men värkar är bättre för då får man ju en paus.

 

Något kul som händer i veckan?

Ska på bröllop i helgen! Det fjärde jag är bjuden på i år. 2023 verkar vara kärlekens år <3 Sara och Björn gifter sig och det ska bli så kul! Måste bara komma på vad tusan jag ska ha på mig.

 

195 gillar

Kommentarer (3)

  • Robert

    |

    Hej, hej! Märkligt att det inte händer oftare att folk råkar klä sig precis lika som hände i ditt senaste inlägg. Brukar ofta vara att personer i gäng är olika klädda, apropå klädsel. 😉

    Svara

  • Jessica

    |

    Vid tredje barnet kände jag att jag verkligen fick använda mina föräldraskills. Var så jävla grym och allt blev bara helt rätt hela tiden. Så häftig känsla! Var så imponerad av mig själv att jag skaffade ett fjärde barn. Inget funkade såklart på honom så nu är jag en vilsen mamma igen 😆🤷🏼‍♀️

    Svara

    • Egoina

      |

      😂😂😂❤️

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv