Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

6 favoritprodukter just nu

Inlägget innehåller reklamlänkar.

 

Det är dags! Mina favoritprodukter just nu kommer om tre…två…en

🥁🥁🥁

 

Kollade på I badrumsskåpet på Youtube där Petra Tungården tipsade om Hyaluronic puder från By Terry och insåg att jag helt glömt bort denna produkt! Den var slutsåld överallt, men till slut fick jag tag i den. Ett måste i sminkväskan! Det suddar ut porer och egentligen allt man vill, och sminket håller sig fint i evigheter.

Jag slog till på en primer också när jag ändå var igång och köpte Photo Finish från Smashbox. Denna primer är också en bortglömd favorit som suddar ut porer och gör huden helt perfekt. Jag använder den endast i T-zonen. Primern hade en kork en gång i tiden, sen sprang Henri iväg med den och så fanns den aldrig mer. Med dessa två behöver jag inte bättra på sminket en enda gång. Otroliga!

Kan verkligen rekommendera serien I badrumsskåpet med Emelie btw, här hittar ni alla avsnitt.

 

På tal om badrumsskåpet nämnde Bianca Ingrosso i hennes avsnitt ett torrschampo som förstört hennes hår. Jag fick verkligen lusläsa kommentarerna för att få reda på vilket hon menade och till min fasa var det Batiste, samma som jag använde.

Det var alltså dags att byta torrschampo. Detta torrschampo från Living Proof är en ny lättare variant av deras vanliga torrschampo. Jag gillar inte torrschampo som känns sträva. Vill helst inte att det ska kännas alls att det är produkt i håret och det gör det inte med denna. Obs att man måste låta det smälta in i håret en stund innan man dömer resultatet. Superbra är den! Håret känns rent på riktigt.

 

Haru något mer tips till håret, Regina? Tänk att det hår jag! Denna leave in mask från Davroe är det bästa jag testat på länge. Jag applicerar i handdukstorkat hår, låter lufttorka och tadaaa ingen friss. Lärde mig det på Tiktok btw, att applicera denna typ av produkt i blött hår helst eftersom det blir mycket enklare att få det jämnt fördelat.

 

Okej håll i er nu, detta är den SJUKASTE produkten. Jag gör knappt spray tan eller BUS efter att jag hittat den här. Det är alltså instant tan, som är vattenfast(!) och som man tvättar av med tvål och vatten. Den är alltså inte så vattenfast att man kan bada med den, men det kommer inte färg på kläderna eller när man kramar folk.

Egentligen ska man applicera den direkt på huden med hjälp av en body brush, men jag blandar några droppar i min body lotion istället. Alltså jag kan verkligen rekommendera. Grym produkt om man exempelvis ska ha klänning och bara ben utan förvarning. Går snabbt och blir jämnt och fint.

 

Avslutar med min favoritsommardoft – en söt somrig doft av pistage och salt karamell. Man kan inte dofta godare ☀️

 

103 gillar

Kommentarer (6)

  • Maria

    |

    Hej, tack för tipsen, har liknande hårtyp som dig, och är lost i schampo/balsamdjungeln 😅 något tips där?

    Mvh Maria

    Svara

    • Egoina

      |

      Jag använder Lanza healing mouisture och inpackning från samma serie. Och så älskar jag lanzas healing strenght serum. Den funkar som värmeskydd också 👌🏼

      Svara

      • Maria

        |

        Tackar 😃

        Svara

  • Emma

    |

    Åh vilket kul inlägg! Någon som sett avsnittet med Bianca och vet varför Batiste torrschampo är en sådan katastrof? 😬

    Svara

  • Helena

    |

    Men Batiste som är min favorit genom tiderna, vad är det som kan förstöra håret med det?

    Svara

  • Frida

    |

    Testade detta torrschampoot för ett tag sedan men klarar icke av den starka doften! Vill därför tipsa om MaMane och deras torrschampoo ”buddy” som är precis lika lätt och luftigt men med mycket mindre doft. Fortfarande doft men frisörfräscht istället för parfymigt. Tipstips! 🫶

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv