Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ramen i matlåda

I annonssamarbete med ZWILLING

Hej på er!

Tänkte dela ett matlåde-lifehack med er: ramen i matlåda! Så enkelt att preppa och ha i kylen för instant ramen oavsett var man är 🙌🏼

 

 

RAMEN I MATLÅDA 🍜

Buljongtärning

Champinjoner stekt i vitlök och soja

Morot

Vitkål

Salladslök

Böngroddar

Koriander

Glasnudlar

 

 

 

Gör såhär: Smula i buljongen och fyll matlådan med grönsaker du gillar och glasnudlar. När det är dags att äta häller du på hett vatten, rör om tills buljongen löst upp sig och nudlarna är mjuka. Sen är det bara att äta!

 

Så enkelt att ha med sig en termos med hett vatten om man är på språng. Kul grej är att Henri ÄLSKAR detta. Han blir tokig när vi ska äta nudlar.

 

Med vakuumsystemet från Zwilling håller maten sig fräsch 5 gånger längre(!!). Man suger ut luften ur locket på matlådan med hjälp av en vakuumpump.

Alltså det här är det bästa som hänt oss. Vi pratar om hur bra det här är typ varje dag, haha. Som sagt håller maten längre och till exempel om vi köper en stor påse sallad vakuumar vi den och då är den krispig mycket längre. Förr blev den alltid soggig innan vi hunnit äta upp. Läs mer om vakuumsystemet här.

⭐️

Med rabattkoden egoina20 får du 20% på allt hos Zwilling. Rabattkoden gäller från och med nu till den 19 juli. Klicka här för att komma till deras hemsida!

⭐️

Vi har matlådor i både plast och i glas i olika storlekar. De tål mikrovågsugn och att diskas i maskin. De i glas kan även användas i ugnen!

 

😋

118 gillar

Kommentarer (4)

  • Rebecka

    |

    Nu funkar det 😍 stängde av Brave shield, kanske har jag inte kunnat läsa inlägg innehållande reklam 😮 men märkligt för gått bra på andra bloggar, hoppas inte andra har samma problem 😁

    Svara

    • Egoina

      |

      Ahh ja det är nog därför!

      Svara

  • Mia

    |

    Snygga matlådor 😊

    Svara

  • Hannas krypin

    |

    Har aldrig ätit ramen men det låter riktigt gott ju och så smidigt att kunna laga till med bara hett vatten när man är på språng.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv