Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Det har varit en intensiv långhelg för vår del. Vi hade besök från mina kusiner från Norge och igår åkte de hem. Så mysigt, men tar också på krafterna. Somnade vid nattningen igår, haha. På tal om sömn har Henri sovit hela nätter nu i en hel vecka! Helt otroligt. Ofta vaknar han dock innan 06.00. Men men.

Ska jag vara ärlig är jag ganska ledsen idag. Det känns som att typ alla kategorier av mitt liv går dåligt just nu. Känner mig generellt bara sämst. Nya tag imorgon osv.

Är ensam med Henri denna vecka. Han var en dröm när vi hade besök. Det är så tydligt att han älskar när saker händer och han har massa människor runt sig, så jag ska försöka hitta på roliga kvällsaktiviteter för oss.

Puss och kram! Hoppas ni haft en fin start på veckan 🤗

 

4 bilder som summerar mitt liv pretty much.

 

197 gillar

Kommentarer (8)

 • Acie

  |

  Kära du! Sedan jag fick barn för drygt två år sedan så har jag i omgångar känt mig som världens sämsta mamma/kollega/kompis/syster/dotter/partner. Och jag har tyckt att alla områden i livet har känts skit, i olika perioder. Jag har löst detta genom att börja röka och genom att försöka prestera mig igenom tillvaron. Båda dessa strategier avråder jag starkt från 😉 Jag försöker komma ihåg att det är jättesvårt att addera ett MINST heltidsjobb (dvs att ha ett barn) till allt det där andra som man också ska få att fungera. Det är inte lätt att vara snäll mot sig själv, men fan så viktigt. Vi gör väl så gott vi kan. Skickar dig många kramar, du är så fin!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha löst det genom att börja röka 😂 Tack snälla du! Detta behövde jag läsa nu ❤️

   Svara

 • Alexandra

  |

  Flyttade ni Henri till eget rum och var det då han började sova hela nätter?? Vi har våran lilla i sovrummet i spjälsäng och lyfter över till oss vid första uppvaket, sedan har han 1-2 uppvak till per natt… låter som en dröm att sova en hel natt!
  Mvh mamma till 16-månaders med desperat behov av mer sömn!

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, det det löste sig faktiskt av sig själv. Vi nattar honom i vår säng och sen lägger vi oss där med honom när vi ska sova. Har aldrig lyckats få honom att sova i spjälsäng. Det ska dock sägas att han vaknar några gånger på natten och är lite ledsen/gnyr/kryper runt. Men han somnar om själv oftast. Sen vaknar han ofta kl 05.00…haha. Men ja, dröm att sova hela nätter(ish!). För inte längesedan var vi uppe flera timmar varje natt med en galen Henri som skrek och skrek. Hang in there <3

   Svara

   • Linnéa

    |

    Skönt att höra att fler gör som oss. Vi har försökt natta i vår säng och sen flytta över men då vaknar han oftast efter några timmar och är suuuuperledsen. Typ som att ”Hallå, varför lämnade ni mig här?” När han får ligga kvar i vår säng så nöjer han sig med att känna att vi är kvar eller att vi håller handen, i vissa fall välling <3

    Svara

    • Egoina

     |

     <3

     Svara

   • Isabelle

    |

    Vi har heller aldrig lyckats få vårt barn att sova i spjälsäng (antagligen eftersom hon rör sig så mycket i sömnen). Till slut la vi en madrass i vuxenstorlek på golvet i hennes rum, nu sover hon där själv nästan hela natten. Vi kan ligga ner bredvid henne vid nattning och sen smita ut.

    Svara

 • Robert

  |

  Efter regnet kommer solsken så det kanske vänder? Mvh /klyschigt

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv