Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ironiska skor och konsten att hälla

Det går verkligen upp och ner med sömnen. Förra veckan hade vi två kaosnätter i rad. Bestämde mig för att fake it until you make it, sminkade mig och åkte till kontoret. Köpte kaffe och kardemummabulle till frukost.

 

Hade långlunch med min kollega Jannike. Vi satt i solen och hade så mysigt.

 

De sista timmarna mutade jag mig igenom såhär. Absolut mest fulländade blandningen: bubbelchoklad, cola zero och skumlakrits-nappar från Haribo. Älskar att jag och Jannike är så synkade med att det behövs något sött efter lunchen. Vi säger inte ens något, bara styr kosan mot Ica.

 

Lidl släppte ny klädkollektion och jag önskade sneakers i present av F som åkte dit på lunchen och fick tag i ett par.  Jag tycker på riktigt att de är fina. F tror nog fortfarande att jag är ironisk. Men ja, kanske ironiskt fina. Älskar Lidl.

 

En liten trägubbe har fått flytta in på gästtoaletten. Aldrig sett såna här i pyttesmå. Från TGR.

 

Har uppdaterat Henris garderob. I början växte han ju så det knakade. Hade storlek 80 när han var 4 månader typ. Men sen gick det sakta. Nu har det rasslat till igen.

Jag gick all in på allt barn:igt. Har hittills klätt honom som en gubbe, men kände att jag måste passa på med gulliga djur och grejer när jag fortfarande får.

 

I lördags kom F’s familj hem till oss för att fira hans födelsedag.

 

Jag såg ut såhär!

 

Gjorde salted caramel paj till efterrätt. Så himla enkelt: digestivebotten, ett lager dulce de leche och ett chokladtäcke på toppen gjort på valfri choklad blandat med grädde. Jag valde marabou salta mandlar.

Det var eurovision och vi var uppe till sent för att se Sverige ta hem det.

 

Vilket jag ångrade bittert när galen professor-håret absolut skulle upp 05.00. Låg i sängen på hans Henris rum och tittade på när han massakrerade ett läppbalsam. Allt för några minuter lugn och ro.

 

Jag har varit ensam med honom i veckan eftersom F har varit på jobbresa. En kväll satte vi oss i duschen och övade på att hälla. Jag tog in olika förpackningar och flaskor i duschen. Det var succé. Han blev snabbt duktig och var så stolt. Ville aldrig gå ut. Ibland är det inte svårare än så <3

249 gillar

Kommentarer (17)

 • Fius

  |

  Men hallå?! Det kanske var det smartaste någonsin? Jag har bitit sönder mig i tungan av alla gånger dottern har hällt ur diverse förpackningar vid köksbordet, för hon måste ju faktiskt få lära sig hälla 🤦‍♀️🤦‍♀️😅

  Svara

  • Egoina

   |

   haha ja, lär henne för tusan 😂❤️

   Svara

 • Johanna

  |

  Men gud så smart! Hälla i badrummet blir helgens aktivitet nu! 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   👏🏼😍

   Svara

 • Frida

  |

  Gud måste göra samma sak med min dotter! Öva på att hälla = geni

  Svara

  • Egoina

   |

   ja gör det! 😍

   Svara

 • Emma

  |

  Vad snygg du är i uppsatt! Det var bara det jag ville säga 😄

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack! 🥰

   Svara

 • Linda

  |

  Det är ju så kul att hälla!
  Ett tips inför sommaren är att köpa en sån där plastvattenkanna till Henri och typ en hink (tänk sandlåda) så kan han hålla sig sysselsatt när ni badar/är på stranden/eller där det finns vatten.

  Svara

 • Jenni

  |

  Men alltså varför är den bubbliga chokladen så god!? Hur kan det skilja så mycket på den och vanlig, pga lite bubblor? God, vilket som!

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur!!! Skulle aldrig få för mig att köpa vanlig.

   Svara

 • Sofie

  |

  Smartaste jag läst!

  Svara

 • Charlotte

  |

  Vilken storlek har Henri nu? Det är så lustigt att det kan skilja så mycket i storlek när barnen är så unga. Min 3,5 åring har äntligen vuxit i 86 nu!

  Svara

  • Egoina

   |

   Har förstått att det är väldigt olika beroende på märke och vad det är för plagg. Han har 86/92 🥰 men i vissa plagg funkar fortfarande 80.

   Svara

 • Felicia

  |

  Tipsar om min syrras klädmärke The Striped Cat, bara kläder med fina djur och allt i jättemjuk ekologisk bomull. Finns även vissa plagg för vuxna om t.ex. F skulle vilja matcha med H 😊🐯
  http://www.stripedcat.se

  Svara

  • A

   |

   Åh! Älskar striped cat! 😍🙌🏻 så mjuka o så härligt glada mönster 🥰

   Svara

 • Robert

  |

  Så smarrig paj! 😉 Hade förresten ingen aning om att Lidl hade egna kläder. 😛

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv