Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

HEJ HEJ! HEJ HEJ! HEJ HEJ!

…skulle det låta om Henri författade detta inlägg. Det är ett himla hej:ande från vagnen numera tillsammans med en frenetiskt vinkande Henri till varenda person han ser. Ingen kommer undan. Han stirrar ut sina offer och får han inte svar ropar han högre och högre tills hela bussen eller mataffären skanderar i HEJEHEJEjHEJHEJEJheJhEhEJHEJ.

Ibland stannar stannar tanter och gubbar och pratar med honom en stund och jag säger han verkar gilla dig och de blir så smickrade och glada.

I alla fall.

Denna vecka är både jobbig och rolig. Jobbig för att jag är ensam med Henri. Rolig för att vi får besök på torsdag! Mina kusiner från Norge kommer och hälsar på och stannar till söndag. Tänkte fråga vad vi kan hitta på, men kom på att det är typ det vanligaste ni frågar mig. ”Vad kan man göra i Helsingborg”. Ska nog komma på något kul. Hoppas sommarvärmen håller i sig! ☀️

 

187 gillar

Kommentarer (10)

 • Annica

  |

  Min dotter är samma ålder som Henri och gör exakt samma sak. Vi bor i ett lite småruffigt område med många coola grabbar, och inte ens dom ka låta bli att mjukna och fåna sig när en 1-åring vinkar och ropar hej till dem 😄

  Svara

  • Egoina

   |

   haha! Det är så gulligt. Henri blir helt till sig om något tex leker tittut på bussen 😂❤️

   Svara

 • Felicia

  |

  Blir alltid så rörd när äldre pratar med små barn, det är något så fint över det 😅🙈 Och jättefint av dig att säga att han gillar dem, tror säkert det skulle pigga upp vem som helst dag 💛

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Emma

  |

  Haha söt 😄 Min son har börjat vinka till folk med, ibland ”pratar” han med dem. Jag, som själv alltid har känt mig obekväm när barn försökt få kontakt, skäms ihjäl för jag vet hur jag själv brukade känna😂 Samtidigt är det det gulligaste jag vet!

  Svara

 • Em

  |

  Som utomstående och alltså inte hemmablind, men varit i Helsingborg mycket det här året, så kommer jag knappt på något heller ni kan göra hahaha. Tycker Helsingborg mest är en ”hänga utomhus” stad. Så vackert och mysigt att gå runt. Och promenaden jag tog i Råå en kväll… Wow. Men tropikariet säger jag. 👌🏻 Gillar både små och stora. Tyvärr lite dyrt dock..

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Hoppas på fint väder!

   Svara

 • Malin

  |

  Om m Henris äldre kusiner är med så rekommenderar jag Sofiero och deras äventyrsbana. Uppskattades både av mina barn förra året då de var 2 och 3 men också av äldre kusinen på 8. Sen är där ju himla mysigt i övrigt med 🙂

  Svara

 • Jas

  |

  Hahah Henri vad rolig 😂❤️

  Svara

 • Robert

  |

  HEJ HEJ! HEJ HEJ! 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv