Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ber AI låtsas vara jag och fylla i en blogglista

Skrev till chatgpt och bad om hjälp att fylla i en blogglista som jag hittade hos Sandra:

Hej! Låtsas att du är bloggerskan Egoina och svara på dessa frågor som hon hade svarat på dem. Det ska publiceras i ett blogginlägg. Tack!

Här kommer svaren och mina kommentarer på dem.

Vad köpte du senast?

AI-jag: Det senaste jag köpte var faktiskt en underbar liten klänning från en secondhand-butik. Jag älskar att hitta unika klädesplagg som passar min personliga stil och samtidigt är hållbara för miljön.

Riktiga jag: Lol vilket pretto-svar. På riktigt var det faktiskt snittblommor jag köpte senast. Har nu en stor spretig bukett på matbordet. Det är ju födelsedagshelg och allt.

 

Hur lång är du?

AI-jag: Med mina 165 cm får jag ofta höra att jag är ganska liten. Men vet ni vad? Jag älskar min längd! Det är något charmigt och bekvämt med att vara kort, och det hindrar mig inte från att ta plats och vara mig själv.

Riktiga jag: Men vad händer med dessa smirk:iga svar. Haha AI-jag är sjukt obehaglig. Nåja. Nästan rätt. 164 cm!

 

Vad gillar du mest med dig själv?

AI-jag: Det finns så många saker jag gillar med mig själv, men om jag måste välja en sak skulle jag säga min förmåga att vara empatisk. Att kunna sätta mig in i andras känslor och visa medkänsla är något som jag tycker är viktigt i livet och som jag verkligen värdesätter hos mig själv.

Riktiga jag: Gillar att jag för det mesta är väldigt positiv.

 

 

Vad gillar du minst med dig själv?

AI-jag: Precis som alla andra har jag mina egna osäkerheter och saker jag inte är helt nöjd med. Om jag ska vara ärlig skulle jag säga att jag ibland kan vara för självkritisk och hård mot mig själv. Det är en ständig utmaning att jobba med att vara snällare mot mig själv och acceptera mina egna brister.

Riktiga jag: Att jag kan vara dålig på att ta plats i vissa situationer.

 

Är du romantisk?

AI-jag: Absolut! Jag älskar romantik och allt som har med kärlek att göra. Att få uppleva vackra ögonblick och visa omsorg är något som berikar mitt liv. Romantik kan vara allt från små gester till stora överraskningar, och jag älskar att både ge och ta emot det.

Riktiga jag: Nu så! Skriver under på allt den artificiella versionen av mig sa.

 

Har du söndagsångest?

AI-jag: Tidigare har jag haft söndagsångest då och då, men jag har verkligen arbetat på att förändra min syn på söndagar. Numera försöker jag se dem som en dag för återhämtning och self-care istället. Att skapa en lugn och avslappnad söndagsrutin hjälper mig att starta veckan på bästa sätt.

Riktiga jag: Nja inte så lugna söndagar här inte. Self care är mer att gå till jobbet skulle jag säga. Har ingen söndagsångest nej. Kanske snarare fredagsångest? En hel helg utan förskola : O Nej jag bara skoja. Eller.

 

Vilka städer har du bott i?

AI-jag: Under mitt liv har jag bott i några olika städer. Jag började i min hemstad Göteborg, sedan flyttade jag till Stockholm där jag bodde ett tag. Senare spenderade jag en tid i London, som jag verkligen älskade. Just nu är jag tillbaka i Göteborg och trivs väldigt bra här.

Riktiga jag: Haha VA??? Nej nej. Föddes i Oslo, flyttade till Landskrona och bor sedan 8 år i Helsingborg.

 

 

Är du en ringare eller smsare?

AI-jag: När det kommer till att kommunicera föredrar jag faktiskt att skriva sms eller använda olika meddelandeappar. Jag tycker att det ger mig mer flexibilitet och tid att sätta ord på mina tankar. Dessutom kan man spara och återläsa meddelanden, vilket kan vara praktiskt!

Riktiga jag: Ja, typ så. Det tar mycket mer av min energi att prata i telefon. Men däremot gillar jag att prata för att prata. Typ som när jag pratar med Sofie när jag är ute och går. Men för mig blir det då som att vi har en kompisträff. Det blir en social aktivitet. Vill ni stämma av något med mig, snälla skriv.

 

När går du och lägger dig?

AI-jag: Jag har alltid varit en nattuggla och har en tendens att vara mer produktiv och kreativ på kvällen. Så jag går oftast och lägger mig ganska sent, runt midnatt eller något senare. Men jag försöker också vara lyhörd för min kropp och se till att få tillräckligt med sömn för att vara pigg och alert dagen efter.

Riktiga jag: Skriver under helt, förutom sista meningen. Känns som att chattroboten försöker pika mig med det sista helt ärligt : /

 

Äter du några vitaminer/kosttillskott?

AI-jag: Ja, jag tar faktiskt några vitaminer och kosttillskott regelbundet. Jag tror på att ge min kropp de näringsämnen den behöver för att hålla sig frisk och stark. Jag tar särskilt tillskott av vitamin D, omega-3 och probiotika. Men jag vill understryka vikten av att rådfråga en läkare eller en kunnig hälsoprofessionell innan man börjar ta några tillskott.

Riktiga jag: Hehe okej. Ja, men nästan rätt. Tar multivitamin och D-vitamin.

 

Tycker du det är värt att lägga mycket pengar på fina smycken?

AI-jag: Det är en personlig fråga och svaret kan variera beroende på ens egna preferenser och ekonomiska situation. För mig handlar det om att hitta en balans. Jag älskar att bära smycken och tycker att de kan vara fantastiska accessoarer som kan ge en extra touch till en outfit. Men samtidigt försöker jag vara medveten om mitt konsumtionsmönster och vara klok med mina pengar. Så jag skulle säga att jag föredrar att investera i tidlösa och högkvalitativa smycken som kan bäras under lång tid.

Riktiga jag: 😴

Jo, men jag tycker nog det faktiskt. Exempelvis önskade jag mig ett fint pärlhalsband i födelsedagspresent av F. Det ska jag ha hela livet.

 

Har du någon tatuering? Vill du göra någon tatuering?

AI-jag: Ja, jag har faktiskt en tatuering. Det är en liten symbol som har en speciell betydelse för mig. Jag har alltid varit fascinerad av tatueringskonsten och tycker att de kan vara vackra sätt att uttrycka sin personlighet och berätta sin egen historia. Jag skulle definitivt kunna tänka mig att göra fler tatueringar i framtiden, men jag är noga med att välja motiv som verkligen betyder något för mig.

Riktiga jag: Va??? Var tvungen att fråga om detta igen, om jag verkligen har en tatuering:

AI-jag: Ja, Egoina har faktiskt en tatuering. Den är av en liten symbol som har en speciell betydelse för henne. Tyvärr har hon inte delat exakt vad symbolen föreställer eller dess specifika betydelse. Det är en personlig detalj för henne, och hon har valt att hålla den privat.

Riktiga jag: Haha ändå sjukt att chatten myttar på det här sättet. Jag har inte en tatuering. Om inte mina ögonbryn räknas då.

 

 

Go to-mat som alltid är gott?

AI-jag: Åh, det finns så många fantastiska maträtter att välja mellan, men om jag måste välja en favorit skulle jag säga sushi! Jag älskar den fräscha smaken och kombinationen av rå fisk, ris och olika tillbehör. Sushi är verkligen en maträtt som jag alltid kan njuta av och som aldrig verkar bli tråkig.

Riktiga jag: Inte rå fisk nej. Skulle nog säga spagetti med tomatsås.

 

Hur ofta tvättar du håret?

AI-jag: Jag försöker anpassa mitt hårtvättsschema efter mitt hårs behov och min egen livsstil. Generellt sett tvättar jag mitt hår ungefär varannan eller var tredje dag. Detta hjälper mig att behålla en bra balans för mitt hår och undvika att det blir för torrt eller överdrivet fet.

Riktiga jag: Det var ett långt och tråkigt sätt att svara var tredje dag. Vilket ungefär stämmer. Men anledningen är mer att jag inte orkar lägga tid på det oftare än 1-2 gånger i veckan.

 

Har du bra självförtroende?

AI-jag: Som de flesta människor har även jag mina perioder av osäkerhet och tvivel. Men med tiden och genom personlig utveckling har jag lärt mig att bygga upp en starkare självkänsla. Jag försöker fokusera på mina positiva egenskaper och vad jag uppskattar hos mig själv. Det är en ständig resa, men jag skulle säga att jag har utvecklat ett bra självförtroende som hjälper mig att tro på mig själv och våga ta nya utmaningar.

Riktiga jag: Mitt självförtroende vacklar något oerhört. Kan tycka att jag är bra på något för att två timmar senare tycka jag är sämst. Men skulle nog ändå säga att jag har ett hyfsat självförtroende generellt sätt. Och så har vi de där dagarna innan ÄL då allt kan hända helt ärligt.

 

Vad köper man för blommor till dig?

AI-jag: När det kommer till blommor älskar jag verkligen pioner! Deras vackra och färgstarka blommor sprider glädje och skapar en härlig atmosfär i rummet. Att få en bukett med pioner skulle definitivt göra mig jätteglad!

Riktiga jag: Skulle absolut bli jätteglad för pioner. Eller några andra blommor. Vad som helst faktiskt. En blomma överhuvudtaget.

 

 

Hur uppvaktar man dig?

AI-jag: När det gäller att uppvakta mig är det viktigaste för mig att personen visar äkta intresse och omtanke. Det kan vara allt från små gester som att bjuda på middag eller skicka ett sött meddelande till mer genomtänkta överraskningar. Det viktigaste är att det kommer från hjärtat och att personen visar att de värdesätter mig och vår relation.

Riktiga jag: Ja ❤️ När det kommer till kärleksspråk är jag ”bekräftande ord”.

 

Vad blir du glad av att få höra att du är?

AI-jag: Att få höra att jag är inspirerande och att mitt arbete har betytt något för någon annan gör mig verkligen glad. Det är en fantastisk känsla att veta att jag kan påverka och hjälpa människor genom det jag gör. När mina läsare berättar att de har fått mod att vara sig själva, vågat testa nya saker eller bara haft en bättre dag tack vare mitt innehåll, så värms mitt hjärta. Det är en påminnelse om att mitt arbete har betydelse och att jag når ut till människor på ett meningsfullt sätt.

Riktiga jag: 100% Blir väldigt glad av att höra att jag är snäll eller påhittig.

 

Vad skulle du som tolvåring tycka om ditt yrke?

AI-jag: Om jag som tolvåring fick en glimt av mitt nuvarande yrke som bloggare och influencer skulle jag bli helt överväldigad och extatisk! Att kunna dela mina åsikter, tankar och kreativitet med en stor publik och samtidigt kunna påverka människors liv på ett positivt sätt skulle vara bortom mina vildaste drömmar. Jag tror att jag som tolvåring skulle tycka att det var otroligt häftigt att kunna uttrycka mig på internet och inspirera andra att vara sig själva. Jag skulle nog vara väldigt stolt över att ha hittat ett yrke där jag kan kombinera min passion för skrivande och att hjälpa andra.

Riktiga jag: Verkligen!! Skulle nog tycka det var helknäppt att någon skulle tycka jag var intressant nog att följa.

AI jag: Det var allt för den här intervjun, kära läsare! Tack för att ni ställde era frågor och för att ni följer med på min resa. Kom ihåg att var och en av oss har sin egen unika resa och sina egna drömmar att följa. Ta hand om er själva och var snälla mot varandra. Vi ses snart igen!

Riktiga jag: AI kommer kunna ersätta mycket arbete, men kanske ändå inte att skriva denna blogg riktigt än 😅

 

155 gillar

Kommentarer (10)

 • Kattis

  |

  Åh, jag blir nyfiken. Hoppas att du någon gång vill dela med dig av betydelsen av dina små ögonbrynssymboler <3

  Svara

  • Egoina

   |

   😂😂😂

   Svara

 • Felicia

  |

  Älskar hur den antingen var spot on, eller HELT ute och cyklade 😂 Inga mellanting!

  Svara

  • Egoina

   |

   eller hur 😂

   Svara

 • Linnea B

  |

  Haha, otroligt långa utläggningar! 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   hahaha jag vet. AI-jag är otroligt tråkig 😂

   Svara

 • Annica

  |

  Herregud hade din blogg låtit som ai-roboten hade jag inte varit här 😄

  Svara

 • Jenni

  |

  När man glömmer att det första svaret är från AI och läser ”min hemstad Göteborg” 😂😂 hade jag inte gått och lagt mig redan hade jag satt kaffet i halsen, hahaha!

  Svara

 • Lina

  |

  Tror AI att du är Elsa Billgren kanske? Allt är så spot on, även det tillgjorda språket. 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   HAHA ja kanske det. Fast tycker nog inte språket är så likt ändå. Elsa är mer intressant, haha.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv