Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hej på er

Solen skiner och det är FREDAG!

Igår hade vi överraskningsmiddag för F som fyllde 35. Hannah lagade trerätters och jag hade förberett ett quiz. Är så fylld med kärlek idag, wow det blev så lyckat. Och lite trött, haha. Men i min värld spelar det ingen roll om det är en veckodag eller helg, dagen startar innan 06.00 oavsett 🙃

Imorgon kommer F’s familj hem till oss på middag för att fira och se Eurovision och på söndag har vi massa fix planerat. Bland annat ska vi sätta upp rullgardiner i Henris rum. Jag tänker att vi ska testa att börja natta honom i egen säng i sitt rum istället för i vår säng. Och sen hämta honom på natten när han vaknar istället. Ibland vaknar han ju när vi går och lägger oss och det känns ganska onödigt. Vi får se.

Ville bara säga hej snabbt på lunchen! Jag har börjat kolla på Love is blind och är helt hooked. Det blir mitt lunchsällskap nu. Har precis hämtat thai. Smidigt med en restaurang i samma hus.

Trevlig helg 🤗

 

167 gillar

Kommentarer (2)

 • Ebba

  |

  Jaa lägg han i egen säng i sitt rum! Min lille kille började sova hela nätter utan några uppvak! Klart värt att testa, han kan alltid flytta tillbaka in till er om det inte blir bra! Men åter igen, ge det ett ordentligt försök och vaknar han på natten så försök söva om i hans egen säng, som sagt, klart värt det.

  Svara

 • Emeli

  |

  Woho! Stort Grattis till din kille och ha en kalasfin helg <3
  Ps: Vad är det för läcker växt i bakgrunden? Så fin! 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv