Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Hejsan svejsan.

Ligger i sängen med två sovande killar. Vi skulle bara natta, men F somnade också. Ska försöka väcka honom för att smyga ut och kolla på tv. Om vi vågar. Kanske bara ska ligga här och scrolla telefonen. Igår gick det inte att natta Henri alls, han vaknade varje gång jag försökte gå ut och till slut blev klockan 22.30 och jag gav upp.

Hittade några frågor på Sandras blogg som jag snor:

Om du inte fick bo i stan, hur hade du bott?

Då hade jag bott på landet. I ett hus vid en åker, långt bort från närmsta granne. Inga möjligheter till kollektivtrafik, inget gatuljus. Jag hade odlat mina egna grönsaker och njutit av lugnet. Skoja!! Men kanske i ett hus i utkanten av stan. Helst nära havet.

 

Om du inte fick ha din klädstil, hur hade du klätt dig?

Kungligt och preppy. Tänk Kate Middleton. Alltid med hatt.

 

Om du bara fick ha en enda app på telefonen, vilken skulle det bli?

Svårt…men kanske Tiktok. Jag är okej med att bli övervakad av Kina. Är inte så intressant ändå.

 

Om du fick ett barn till, vad skulle det heta?

Inte sugen på fler barn, men funderar ändå dagligen på barnnamn. Vet inte varför, men det har blivit en sån ångestgrej för mig. Känns helt orimligt att få bestämma vad en människa heter. Det är så definitivt.

När Henri skulle få ett namn sa alla att det kommer kännas självklart efter några veckor. Man blir sitt namn, man kan inte tänka sig ett annat namn på sitt barn än det man valde. Håller inte med!! Just nu tycker jag han heter Theodor.

Till frågan. Jag vet inte och jag kommer uppenbarligen aldrig veta.

 

Om du bara fick klä dig i ett enda märke för resten av ditt liv?

Men gud men gud men gud. Blir extremt stressad av denna fråga. Det enda jag kan komma på att svara är Tommy Hilfiger. Hade ångrat det definitivt, men nu blir det så.

 

Välj en månad att leva i för evigt?

Tänkte välja maj, men orkar sannerligen inte köpa 12 födelsedagspresenter till F om året. Men är inte precis nu rätt trevligt ändå? Lite lediga dagar runt påsk, det börjar bli vår, man äter godis, det är en lugn period på jobbet och jag fyller år.

 

184 gillar

Kommentarer (11)

 • Danielas Dagbok

  |

  ”Just nu tycker jag han heter Theodor”

  Hahah alltså du är bara så bäst 😂❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   😂❤️

   Svara

 • F

  |

  Jag hade också sådan ångest över att bestämma namn till mitt barn. Nu är han 8 år och för mig är han sitt namn. Men jag påminner honom ibland att han alltid har möjlighet att byta namn när han är 18 om han inte gillar sitt namn. Och det ger mig lugn. Namn behöver inte vara så definitivt tänker jag. Han är en Viggo nu men om 10 år kanske han vill heta något annat, och det får vara upp till honom 😁

  Svara

 • Jenny

  |

  Hoppas det löser sig för er med sömnen.
  Mitt tips är ändå eget rum, han kanske blir störd av er, det blev mina två små.
  Annars kanske det är läge att sova i olika rum du och F, så att en av er har Henri och iaf en av er kan få sova. Det brukar bli ohållbart om båda föräldrarna blir helt slutkörda <3

  Svara

 • Nina

  |

  Kanske ändå kan vara ganska smart att somna vid 20 så mycket som det låter som att ni får vara vakna på nätterna haha 😀

  Svara

 • blåmesen

  |

  Relaterar 100% till det där med att vara osäker på sitt val av namn till barn. Är fortfarande inte helt hundra på att min äldsta egentligen passar i det namn vi valt. Den yngre känns mer rätt faktiskt. Fast där tyckte jag också han såg ut som nåt helt annat i flera månader.

  Svara

 • Malin

  |

  Måste fråga var den fantastiska kostymen är
  ifrån?

  Svara

 • Emma

  |

  Riktigt snyggt med kavaj och byxan 😍 vart är de ifrån?😃

  Svara

 • Veronica

  |

  Åhhh Kul lista!!!

  Relaterar 100% till nattning/sömnissues. Vi har en 14 månader gammal tjej hemma. I 14 månader har jag legat med henne i ett mörkt rum, varje kväll. Ok första månaderna sov hon i min famn i soffan, men 12 månader iaf. Om jag smyger upp vaknar hon i 9 fall av 10 inom 20-30 minuter. Prick när man kokat en kopp te och satt på en serie med min kille. 🤪 Det tär!? Dagarna blir så korta och humöret med. Går inte somna heller, utan istället ligger jag och skrollar till 22.30, då sover hon tyngre så jag kan smyga upp för att borsta tänderna och då vill jag inte lägga mig ju? Men men, försöker tänka att det kommer nya tider. Nån gång!?!?!

  Relaterar också till namnet. Vi var såååå veliga med namn och nu undrar jag verkligen ”hur kunde JAG döpa henne till xxx”!? Men försöker sticka huvudet i sanden och tänker att ett namn bara är ett namn 😅

  Stor kram, du är bäst!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh <3

   Svara

 • Ebba

  |

  Gå och lägg er med honom om ni är trötta. Jag sover runt 21 varje dag för att orka. Sen kanske han sover bättre i egen säng? Och i eget rum, vet att det låter konstigt men kan vara så…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv