Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hejdå till finnar på kroppen

I annonssamarbete med Skincity Skincare

Halloj halloj här står jag och smörjer mig helt casual och blir fotograferad samtidigt : ))

Låt oss prata lite om två produkter från Skincity Skincare som jag gillar! En har jag använt länge och en är ny.

 

Skincity Skincare har re-lanserat sina produkter inom body och hallå hur snygga är inte de nya förpackningarna? De passar perfekt in i mitt badrum också lägligt nog! Här ser ni Intense Treatment Spray och Shower Power Peel.

 

Tror det här är kanske min femte tub Shower Power Peel. Jag ÄLSKAR denna peeling. Använder den två gånger i veckan på mina problemområden: överarmar, dekolletage och axlar. Jag är knottrig och har lätt att få små finnar där. Som små kvisslor. Eller det kanske gulligaste ordet jag hört: bacne.

 

Peelingen är lagom rivig. Det är alltså mekaniskt riv i den med korn. Det är svårt att hitta duschpeeling idag som har bra riv tycker jag och tro mig, jag har testat typ allt. Denna är grym! Dessutom innehåller den syror också, så den verkar på två sätt.

 

Intense treatment spray är en nyhet. Det är en intensivverkande och exifolierande kroppsspray. Den innehåller 2% BHA, zink och trollhassel som hjälper till att balansera sebumproduktionen vilket motverkar och förebygger tilltäppta porer.

 

Den kommer som en spray för att man ska kunna nå svårtillgängliga områden som till exempel på ryggen.

 

Har stora hopp för denna spray. Jag använder 2% BHA till ansiktet och det har hjälpt mig så mycket med finnar. Det är sällan jag får utslag sedan jag började med det. Så jag tror verkligen på denna produkt. Men obs, som alltid med syror blir huden extra känslig för sol. Använd solkräm och skydda huden!

Produkterna säljs som ett kit till ett förmånligt pris, klicka här!

 

91 gillar

Kommentarer (11)

 • Mikaela

  |

  Har du verkligen skrivit denna text? Känns tillrättalagd på något konstigt vis.

  Svara

  • Egoina

   |

   Såklart! Jag skriver all text själv på mina sociala medier.

   Svara

 • Lizette

  |

  Åh, just det där med bra riv är ju görviktigt men så svårt att hitta. Sprayen verkar spännande också!

  Svara

 • L

  |

  Innebär att ”du har stora hopp” att du inte har använt sprayen tillräckligt länge för att veta om den funkar?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja precis. Tycker jag är tydlig med det? Den är helt ny, jag har inte använt den länge. Precis som jag skriver: ”En har jag använt länge och en är ny.” ”Intense treatment spray är en nyhet.” Jag kunde visserligen fått den skickad till mig långt innan lansering (men jag fick den bara någon vecka innan i detta fall). Därav skriver jag att jag har ”stora hopp” och tex att jag tror på den pga vad den innehåller. Som sagt, tycker jag är supertydlig 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Halloj! Skönt att smörja på grejer som river lite så vi får hoppas att den blir en succé. 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Menar du keratosis pilaris när du skriver finnar?

  Svara

 • Mikaela🌸

  |

  Köpte direkt peelingkrämen, litar på dina rekommendationer och har stört mig på min ”bacne” länge, använder och älskar Emma s enzyme peel som du tipsade om för länge sen 😍

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv