Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Lite från förra veckan

Här är jag när jag hämtade ut lite inredningsgrejer jag köpt förra veckan. Henri fick bära lampan. Hälften åkte tillbaka, men några saker fick stanna kvar. Det blev fint ✨

 

Var även på Ikea och köpte en matta till Henris rum. Har testat så många, men inte blivit nöjd. Ibland är det gamla hederliga Ikea man behöver. Köpte en stor fluffig lekvänlig. Och korv och glass pga Ikea.

 

Mattan skymtar ni här. Köpte även hyllor att sätta upp på väggarna. Henri hjälpte till att skruva <3 Nu är hans rum så fintttt!! Ni ska få se, måste bara laga lite av väggen med husfix först. Det är som sand när man borrar.

 

Har haft problem med täppta bihålor i några veckor och sen fick jag ont i örat också. Skrev till min chef att jag skulle köpa massa grejer på apoteket för att se om det blev bättre. ”Ska du inte till vårdcentralen istället”, tyckte hon. Jag ringde och fick tid direkt. ”Gå till vänster och sätt dig i det gula väntrummet”, sa mannen i receptionen. Sannerligen gult!

Jag drar mig för att gå till läkaren och skämdes när jag kom in. Började ursäkta mig för att jag var där och läkaren var så gullig. ”Vet du, du är jättevälkommen hit. Det är helt okej att vara sjuk”, sa han. Det visade sig att jag hade öroninflammation. Fick antibiotika i droppar och kortisonspray till bihålorna. Glad att jag gick dit ändå. Sist jag hade öroninflammation sprack trumhinnan och det var ingen kul upplevelse.

 

Skrev till min chef om hur det gått och hon skrev att jag skulle köpa en semla. Så det gjorde jag. Man ska lyssna på sin chef!!

 

Annat som hände förra veckan var att jag hittade den finaste lekplatsen jag sett. Som en ministad. Inte riktigt klar än, men sen ska jag och Henri hänga där.

 

Jag köpte en pigg vårig väska på second hand.

 

Och så fyllde vi på med grönsaker och frukt. 10 lime för 15 kronor. Nu blire drinkar!

 

Helgen bjöd på mysigaste vädret. Sol och ganska vindstilla.

 

Och helgens storkok blev köttgryta som fick puttra länge. Med en glas rött till. Något av det godaste som finns tror jag.

 

183 gillar

Kommentarer (24)

 • Rebecka

  |

  Vilket fint golv ni har❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla! Det är knarrigt och opraktiskt med springorna, men så så fint. Vi älskar det 🙂

   Svara

   • Emma

    |

    Tror det finns något man kan fylla igen springorna med om man vill, men minns inte vad det heter 😅

    Svara

    • Egoina

     |

     Vi har planerat det. Det är sist på listan av alla andra tusen grejer vi vill göra 🤪

     Svara

     • Linda

      |

      Ett tips nu när Henri börjar äta mat och äta själv är att köpa ett stolsunderlägg (för kontorsstol) från ikea och lägga under hans stol så kan ni enkelt torka av/plocka upp efter hans måltider.
      Nu gissar jag bara baserat på mina fördomar och erfarenhet men jag kan tänka mig att han har sämst bordsskick i ert hushåll… (har jag fel ber jag 10000 gånger om ursäkt).

      Typ denna: https://www.ikea.com/se/sv/p/kolon-golvskydd-44881100/

     • Egoina

      |

      Har ett sånt ☺️

 • Sara

  |

  Nej men blev tårögd av din chef 🥺

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, hon är bäst <3

   Svara

 • L

  |

  När Henri är lite äldre kan jag tipsa om Kulturens lekplats här i Lund! Dom bygger ett litet medeltida Lund, med kyrkan och grejer. Har inga barn att ta med dit, men det ser såååååå fint ut!

  Svara

  • Egoina

   |

   😍

   Svara

   • Jasmine

    |

    Om ni åker till Lund kan ni passa på att gå till växthuset i Botan, de har vaktelfåglar som springer löst 🥹 och lekplatsen i Stadsparken tror jag är väldigt bra, men har inga barn själv så det är min egen gissning 😁

    Svara

    • Mila

     |

     Även tunaparken har en jättefin nybyggd lekplats. 🙂 Jag har inga barn men cyklat förbi flera gånger.

     Svara

 • Emelie

  |

  Har letat som en tok hela morgonen efter en indisk gryta som tar lång tid att göra, har för mig att du sa att det var F favorit. En gryta med casewnötter. Recept tack!! Måste spara ner och laga till helgen för minns att det lät så så gott 😍

  Svara

 • Hannah

  |

  Vi har ett knarrigt gammalt golv som vi älskar, men som vi förbannade lite när sonen var precis nyfödd. Vi tänker dock att det är till vår fördel när han är 15 och försöker smyga in aspackad 😂 Är också pepp på den lekplatsen!

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

 • Mia

  |

  Men vilken gullig läkare. Önskar alla var så. Krya på dej. Hoppas våren kommer snart. 😊

  Svara

 • Elin

  |

  Åh det måste vara samma som gjort Mjölnareparken här i Norrköping. Vår favvolekplats, kul att ni också får en!

  Svara

 • Annie

  |

  Är man trött eller? 🥲 läste att ni fixat till Henris rum och sedan kom bilden på det gula rummet och jag tänkte ”ja, jo.. väldigt annorlunda men varför inte?” tills jag förstod att det INTE var hans nyfixade rum 😂

  Svara

  • Elin

   |

   Jag tänkte samma hahahaha 🥲🥲

   Svara

 • Linea

  |

  Så fin lekplats? Är det i Helsingborg?
  När är den klar?

  Svara

 • Robert

  |

  Tydligen fler än jag som trodde det gula rummet var Henris rum, haha. Trodde inköp av frukt och grönt antydde nåt nyttigt men det var tydligen drinkar istället. Oväntad skruv på detta. 😉

  Svara

 • rebecca

  |

  Åh, jag hade samma problem med täppta bihålor osv för någon månad sedan. På 5e veckan ringde jag VC men dem bara ”äääh, detta kan du ha i säkert 10 veckor det är iiinget konstigt! köp en nässkölj så får du återkomma om det inte blir bättre” :’)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv