Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En långhelg i Norge

Vi packade väskorna och hoppade på ett tåg mot Norge!

Jag har åkt tåg med Henri själv två gånger, men detta var första gången F var med. Tur det. Hjälp vad jobbig han är nu. Vill klättra och springa och upptäcka varje vaken sekund.

 

Men hade tur och fick honom att sova två timmar på tåg nummer 2. LYX.

 

Sju timmar tog resan totalt (med paus i Göteborg på en timme). Titta så gulligt min faster bäddat till mig och Henri. Han fick eget täcke och kudde 🥰

 

Fick surkål till middag. Påminner mig om min farmor <3 Smakar tryggt.

 

Henri skaffade sig en bästis direkt. Inte helt besvarat men men.

 

Råkade shoppa en del på rean. Som denna klänning som jag planerar att fylla 34 i. Köpte även den kornblå kostymen som hänger bredvid mig. Så lycklig över att ha en kostym i min favoritfärg?

Testar ni också klänningar med bedragna byxor eller är ni psykopater.

Skulle stå neddragna, men det var en rolig typo så jag låter den stå.

 

När det blev lördag pyntade vi huset med ballonger och blommor för då skulle vi fira min ens fasters bröllopsdag. Hon gifte sig under corona och de flesta av oss kunde inte vara med. Så därför fick det bli ett firande nu. Hurra!

 

Såg ut såhär. Japp köpte även en topp i samma mönster som min födelsedagsklänning, haha.

Btw brukar jag alltid lägga kuddar runt sängen när jag sover själv med Henri. Annars brukar han sova mellan mig och F. Jag tror inte att han skulle rulla ut, men det känns lite bättre med kuddar.

 

Alla hade tagit på sig sina finaste kläder.

 

Festen blev så lyckad! Vi lekte och skojade och åt och skrattade.

 

Här är vi allihop. Hej!

 

Ingen fest utan karaoke. Vi sjöng hitlåt efter hitlåt tills klockan blev alldeles för mycket.

 

Vad mer gjorde vi i Norge då? Jo åt korv i våffla exempelvis. Det är en grej man gör i Moss. Inte helt såld på det, men man måste ju testa.

 

Vi var ute…alldeles för lite om jag ska vara ärlig. Det var för kallt. Fryser bara jag ser bilden. Man får vara försiktig med oss skåningar. Tio plus är vinter för oss.

 

Och så har Henri druckit massa öl.

Fin fin resa. Saknar dom redan ❤️

246 gillar

Kommentarer (11)

 • Rosanna

  |

  Hahaha ååh våffla med korv. Såg Kopps i förgår då den lilla gubben säljer våffla med korv hahaha

  Svara

 • Marie

  |

  När mina barn var små och jag sov själv med dem brukade jag lyfta på den översta madrassen och kila in kuddarna där, så det blev som en uppförsbacke för dem. men det kanske är så du gör också 😊😊. Tack för din underbara blogg😊

  Svara

  • Egoina

   |

   Gjorde så förr, men han klättrade och trillade ner. Blev läskigt för fallet blev ju högre. Nu kan han klättra ner från sängen, så jag tycker det är bättre att han ”ser var sängen slutar”. Men lägger kuddar runt honom som rullskydd och kuddar på golvet just in case 🙈

   Svara

   • Marie

    |

    Jag förstår att det blir läskigt om han vaknar och klättrar. Det gjorde inte mina barn, de rullade ner mot mig och hittade tutten 😅

    Svara

 • Emelie

  |

  Kanske jättekonstigt….men tänkte direkt på din farmor(?) när jag såg klänningen på dig. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag med! 😍 Därför jag fastnade för mönstret 💜

   Svara

 • Rebecca

  |

  Jag tänkte med på din farmor när jag såg dig i toppen (scrollade förbi klänningen lite snabbt). Bra att du låter Henri testa lite öl nu när du börjar dricka det. Smidigt om alla i familjen dricker samma måltidsdryck 😉

  Svara

 • Mia

  |

  Jag och min familj, min man och två barn ska göra ett långflyg detta år för att hälsa på släktingar. Vår äldre är 2 och ett halvt och yngre två månader. Jag försöker fundera ut när det blir enklast att resa med vår bebis. När tror du? Har typ glömt. Eller när senast liksom. Kommer du ihåg vilken månad det vände och blev jobbigare?

  Svara

  • Egoina

   |

   Kommer tyvärr inte ihåg. Men kanske när de börjar krypa? 😅

   Svara

 • Agnes

  |

  Men varför sov inte F med er?

  Svara

  • Maria

   |

   Reginas familj är troende och låter inte ogifta sova ihop. Visst är det så?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv