Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ett litet hej

Det blev en galet intensiv vecka. Konferens i två dagar följt av julfest. Träffade knappt Henri någonting på två dagar. Han känns som ett helt annat barn! Kan gå tre steg och säger ”bakåt i bussen” när man sjunger chauffören i bussen säger. Fast det låter mer som ”bagå ebusse”.

Bagå ebusse. Varför är han så gullig!!!!

Igår var jag helt slut. Vi hämtade vår nya soffa, men i övrigt tog vi bara det lugnt. Idag har vi tvättat och packat. Det sistnämnda är inte lätt med en galen 1 åring som gärna vill ”hjälpa till” med allt. Omöjlig att somna har han också varit. Trodde vi lyckades vid halv nio, men han vaknade en kvart senare och var vaken till nu. Kul med sådana kvällar!!

Imorgon efter jobbet åker vi. Ska sova på hotell vid flygplatsen eftersom flyget går så tidigt. Har ställt in mig på en kaosig flygresa, men sen är detta jag i en vecka: 😎💃🏼👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻🩱🐳☀️🍺🍹😴⛱

Gah LÄNGTAR. Okej, måste sova nu. En arbetsdag kvar och sen är det semester!

 

218 gillar

Kommentarer (7)

  • Bella

    |

    Förstår känslan med packning inför resan + 1 åring. Vi flyttade när pojken var nyss fyllda 1 år. När ena lådan var packad var nästa låda tömd. Till slut slutade vi att organisera lådorna efter rum/kategori och alla lådor blev helt plötsligt ”övrigt”-lådor. 😅 Nu flyttpackade ni ju inte men kan tänka mig att er resepackning blev ett liknande projekt!

    Och egentligen, glömmer ni något så finns ju det mesta att köpa väl på plats.

    Ha en härlig resa! Lär vara välbehövligt efter ert renoverande. Ta hand om er 🥰

    Svara

  • Kajsa

    |

    Haha, nu måste jag bara fråga dig samt alla som läser här inne: Har ordet ”kaotisk” plötsligt bara upphört att existera i svenska språket? Överallt skriver nu folk ”kaosig” om sådant där man förr (inte såååå länge sen faktiskt) använde ordet ”kaotisk”.

    Åååååh, den lite fyrkantiga språkpolisen som bor långt inne i mig kan alltså inte sitta på händerna längre utan jag MÅSTE FÅ VETA!!! 😅 ”Kaosig” är ju inte ens ett ord. Finns inte i några ordböcker, mig veterligen. (Min autokorrekt-funktion ville för övrigt att det skulle stå kapsåg i stället.) Och dessutom är det mycket svårare att säga kaosig än kaotisk.

    Snälla alla, förklara för mig hur det kunde bli såhär! Kaotisk är ju ett JÄTTEBRA ord! 🥹🤪

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha nej så sjukt. Jag hade glömt vad det egentligen heter!

      Svara

  • Emma

    |

    Vår son, som är 5 dagar äldre än H, har då och då börjar vakna någon timme efter läggdags och sen varit vaken i tre timmar. Och vi har två val; försöka natta om honom, han skriker då i tre timmar, för han är ju inte trött, så klart man blir arg om någon försöker få en att sova då. Eller så låter vi honom bara vara, tar upp honom ur sin säng och låter honom gå runt och göra lite vad han känner för tills han börjar gäspa eller gnugga sig i ögonen. Vi fattar ingenting. Hans sömn har funkat ok förr 😅 Han gör det dessutom inte varje kväll. Nu vet jag att ni alltid haft lite svårt på kvällarna med H, så förstår er på en annan nivå nu ❤️ Önskar er en trevlig resa!🌞

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha ja, exakt så är det för oss. Det enklaste för alla är att göra som du säger att låta honom vara uppe och göra det han känner för och sen testa med jämna mellanrum. Frustrerande ibland, men samtidigt får vi sovmorgon så jag ska nog inte klaga 🙂

      Svara

  • Robert

    |

    hej. Är nog lite varmare där än här kan man anta även om jag gillar vinter och kyla också. 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv