Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Något till alla

I annonssamarbete med Apotek Hjärtat

Ett skepp kommer lastat med årets sista rabattkod med Apotek hjärtat! Koden EGOINA20 ger 20% rabatt vid köp över 350 kronor. Gäller till midnatt fredag 9/12.

Nu blir det julklappstema!

Här har vi årets julklappar! Något till alla de närmsta i mitt liv 🥰

 

Duschomanen Henri får en vattenleksak såklart. Jag har inte duschat ensam en enda gång de senaste veckorna. Han älskar att vara där inne med mig och hålla på med sina leksaker. Supermysigt är det.

 

Jag berättade om fotmaskerna jag hade provat för Frédérics mamma och hon sa att hon ville köpa sådana. Antecknade det genast i mina hemliga presentanteckningar.

 

F har önskat sig en ögonkräm. Jag valde en återfuktande variant från Pixi med retinol och koffein. Lär han behöva nu när vi försöker sluta nattamma : ))

 

Det fick bli en julklapp till mig själv också. En uppsättning sminkborstar från Real Techniques. Man tackar man tackar.

 

Om du är bortbjuden i jul är ett tips att ta med Årets senap som present!

 

Årets senap har smak av timjan och är så så god.

 

”Ta en bild på mig med mig macka” 😂❤️

 

Koden EGOINA20 ger 20% rabatt endast online vid köp över 350 kronor. Gäller till midnatt fredag 9/12. Klicka här för att komma till Apotek hjärtat!

Köp dina julklappar, eller något till dig själv för all del. God jul! 🤶🏻

88 gillar

Kommentarer (7)

 • Lena

  |

  Tack för alla tips. Var kommer dina fina underlägg ifrån?

  Svara

  • Egoina

   |

   H&M! Haft de i minst 5 år, så vet inte om de finns kvar 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Spännande med olika smaker på senap! Inget jag har testat så noga egentligen. 😉

  Svara

 • Isabelle

  |

  Förra veckan åt vi din paprikasoppa igen, älskar den! Gjort den regelbundet sen du postade receptet första gången. Lite väl ofta ett tag kanske vilket lett till att vi nu inte ätit den på typ ett år 😅 Det var så gott förra veckan mmm!! Just nu har jag ”din” fiskgratäng i ugnen med sejryggfilé, luktar ljuvligt. Blev så sugen när du visade bild häromdagen hehe 🫶😇

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh, roligt att höra 😀

   Svara

   • Hanna

    |

    Kan du inte posta dina top 5 recept, behöver matinsperation 😇

    Svara

 • Isabell

  |

  Lycka till med avslutandet av nattamningen! Jag slutade nyligen med min snart 1,5-åring. Trodde aldrig det skulle gå… och fnös i mitt inre till allt jag läste om ”ge det några nätter”, men det gick!! 🙏🏻 Han accepterade ganska snabbt välling istället för amning. Jag hade sport-bh och upprepade ”mamma säger nej, det är slut.” För oss var lösningen också att inte lägga med hjälp av amning utan med välling. Han grät och var arg 2-3 nätter, men somnade ändå om till slut. Man fixar det fast man inte tror det. Lycka till. 💪🏼 Nu sover han ibland hela nätter och alltid hela kvällar, behöver aldrig gå in och söva om innan jag själv lägger mig. 😭

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv