Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Lite från min vecka

Vi firade 7 år i tisdags. Det insåg vi eftersom vi lagade tacopaj till middag. ”Kommer du ihåg när jag lagade den till dig första gången”, sa F och då kom vi på att det var exakt sju år sedan, på dagen. Rätt sjukt ändå.

Vi var tvungna att korka upp bubbel tyckte F. Sen hittade vi fina praliner i skafferiet och såg en film.

 

Den berömda pajen. Kanske mer en form av lasagne?

Det är alltså tacokryddad köttfärs som varvas med tortillabröd, paprika, klickar med salsa och chili-creme fraiche och jalapeños. På toppen tomat och riven ost.

 

En liten tågselfie på väg till kontoret. Det är över ett år sedan jag fixade håret nu. Har en tid bokad om någon vecka. Längtar!!

 

Fick bästa pressutskicket på länge. Menstrosor! Hade tänkt köpa och blev så glad.

 

Sloggi har lanserat menstrosor. Light motsvarar en tampong och medium motsvarar tre tamponger. De är sköna och inte alls så blöjiga som jag befarade. Jag har storlek L som passade perfekt.

 

I torsdags skulle jag på AW med tjejerna. Så skönt att det inte alls känns jobbigt att lämna Henri längre. Det känns inget alls. Han har det jättebra med sin pappa <3

 

Vi hade bokat bord på Venti. Började med en drink.

Vi hade inte träffats på ett halvår och alla fick i tur och ordning köra en liten uppdatering om sitt liv och vad som hänt sedan sist vi sågs. Det var inte alls meningen, men när det var min tur började jag gråta. Haha åh jag kände mig så dramatisk och pinsam. Men så skönt det var ändå, att bara säga att nej vet ni vad jag mår inte bra. Jag tänker inte låtsas. Det är inte bra.

 

Beställde precis allting jag var sugen på. Efterrätt och hela köret. Iberico och smashed potatis som jag åt till huvudrätt var det godaste jag ätit på mycket länge.

Där satt vi och pratade länge. Totalt mycket mer skratt än tårar, jag lovar.

 

Mer god mat. Igår var vi på spelkväll hemma hos Hannah. Som jag har saknat våra spelkvällar!! Alla bidrog med tilltugg och spel och sen spelade vi från 18.00 till sent.

 

Det serverades små carpaccios 🤤

Och jag vann i Catan! Mycket nöjd.

 

Idag har vi haft städdag i vår förening. Avslutade med att grilla korv på innergården i solen. Väldigt mysigt.

Hoppas er vecka varit fin ❤️

239 gillar

Kommentarer (16)

 • Marie

  |

  Är det skånska att säga ”en år”? Först trodde jag det var ett misstag men sen skrev du också ”en halvår”. 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah nej omg. Ändrar

   Svara

 • Sarah

  |

  Ååå ❤️❤️❤️ Men så fint att få gråta ut bland sina vänner ändå! ❤️

  Och skönt att höra att du inte känner något särskilt när du går hemifrån utan Henri. Jag känner lika med mina barn och känner mig nästan känslokall ibland 🙈 men som du säger, dom har det ju bra med sin pappa. Det kanske helt enkelt är ett tecken på trygghet i familjen 🥰

  Svara

 • Josse

  |

  Åh, har varit fastande samt bara fått äta flytande föda senaste veckan när jag varit inlagd på sjukhus, bilderna på Hannas mat alltså..! Kan hon flyga hit och laga mat åt en svältfödd norrlänning?!

  Svara

 • Annica

  |

  Det var väl jättebra att du var ärlig och sa som det var om ditt mående ❤️ Så bra att gråta också, då släpper man ut lite av alla känslor där inne 🙂 hoppas det blir bättre snart! Stor kram!

  Svara

 • Jos

  |

  Jag önskar dig läkning från det som får dig att må dåligt 🤝 Går du i terapi? Tycker att du ska börja göra det, det gör skillnad att få ett forum att prata om det som är jobbigt. Att få stöd från en person som finns bara för att hjälpa dig!

  Och sen vill jag också slå ett slag för att använda dig av din familj på internet, tror du skulle få mycket stöd här och kanske skulle det kännas skönt att vara öppen. Du får vara precis som du är och behöver inte hålla inne med något för att skydda någon annan. Vi är många som haft svårigheter med familj och det finns mycket kärlek i världen att få trots detta. Många kramar och ❤️

  Svara

 • Johanna

  |

  Men åh! Det är ju jättefint att du kunde dela med dig. Hoppas det kändes bättre efteråt och att du får må bättre snart! Kram ❤

  Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt! Har vi dessutom hårfix att se fram emot. Alltid lika spännande. 😉

  Svara

 • LuuH

  |

  ❤️

  Svara

 • Camilla

  |

  <3

  Svara

 • Elin

  |

  Men alltså på tal om att skratta och gråta, nu känner jag att det var alldeles för längesen man såg klippet när du skulle fixa håret men ramlade 😂😂 kan man hitta det någonstans?

  (Hoppas såklart också att du mår bättre snart! Skönt med bra vänner i varje fall ❤)

  Svara

 • Isabell

  |

  ❤️

  Svara

 • Susanne

  |

  Hur funkar menstrosor? Byter man liksom flera om dagen? Blir mycket tvätt?

  Svara

 • Frida

  |

  Känner att jag också får googla menstrosor 🤔 Känns det blött när man har dom på sig? Tänker att det skulle kännas som en binda ungefär? Och vad menar du när du säger att de är som en tampong eller tre tamponger? Haha många frågor!! Känns som om menstrosor skulle vara speciellt skönt om natten, tycker inte nåt annat alternativ är vidare skönt 😬

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha vet inte, har inte testat än. Men när jag frågade på Instagram var alla positiva och skrev att de var sköna, torra osv. Har nog aldrig fått så många svar, haha. Så jag har höga förväntningar! Antalet tamponger är alltså uppsugningsförmåga. Jag använder menskopp och är nöjd med det. Men tycker detta känns som ett bra alternativ för mig i början och slutet när det inte är så mycket blod, och på natten.

   Svara

 • J

  |

  <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv