Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Det senaste

Mitt senaste köp: Till slut slog jag till på de där strumpbyxorna som ser ut att vara genomskinliga, men egentligen har en insida av fleece. Fått upp reklamen på TikTok en miljoner gånger. Geniprodukt om de passar och är bekväma.

Senast jag gick på en TikTok-reklam blev jag inte nöjd. Det var en sån där sten-grej som man gnuggar bort hår med. Funkar inte. Köp ej.

 

Senaste filmen jag såg: Luckiest girl alive på Netflix. Verkligen ingen feel good. Usch var så ledsen hela kvällen sen. Sevärd!

 

Senast jag kände mig dum: Kan skriva en lista med bara det. Men måste dela med mig av en grej. Har i månader ”hört en helikopter” med jämna mellanrum. Det händer alltid när jag är i sovrummet. Jag tittar ut genom fönstret, men ser inget. Jag går ut i kök och vardagsrum för att titta, går ut på balkongen. Men jag hör ingen helikopter längre. Den är endast utanför sovrummet. Det är bara där inne jag hör den. Jag frågar F. ”Hör du helikoptern!”. Men han hör den aldrig. Jag går in på Helsingborgs Dagblad. Försöker ta reda på vad som hänt. Vad vill helikoptern!!

Insåg nyligen att det är centrifugen på tvättmaskinen jag hört 😅

 

Min senaste tagna bild: En på Henri när han dricker ur flaska. Japp. Ni läste rätt. Han drack ur flaska!! Han ratade all mat igår så vi gav det ett försök och det funkade. Helt otroligt! Nästan en hel flaska välling! Plötsligt händer det.

 

Senaste skönhetsprodukten jag testade: Köpte rouge från NARS, i färgen Orgasm. En klassiker. Men vet i tusan om jag fattar hajpen.

 

Det senaste jag skrev ner i anteckningar i telefonen: Det kan jag inte skriva för det är en tänkt julklapp. Jag har gjort en anteckning i telefonen där jag skriver ner varje gång jag kommer på en bra present till någon.

 

Min senaste skärmdump:

Igår när F helt random skickade det här. Han hade nog en jobbig dag.

 

163 gillar

Kommentarer (26)

 • Anna

  |

  Åh! Sneglat på de där tightsen. Så nyfiken på vad du tycker sen.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag återkommer! 🙂

   Svara

  • Elin

   |

   Tips om man inte vill lägga pengar på dessa är att bara ta på sig ett par hudfärgade tights under mörka tights! Funkar jättebra!

   Svara

   • Carro

    |

    Försvinner inte syftet då.. att vilja ha genomskinliga.. vad ska man med hudfärgade till under ett par mörka?

    Svara

    • Elin

     |

     Med ”mörka” menar jag alltså halvtransparanta mörka (slänger vilt med orden här), de hudfärgade är för att det fortfarande ser ut som att du är barbent under tightsen medan du håller dig varm 🙂

     Svara

     • Elin

      |

      Eller vi kanske har kollat på olika tiktoks?? Så förvirrad nu, dessa kanske är helt hudfärgade fast fleece? 😂

     • Carro

      |

      Ja jag har då ingen aning, har inte ens tik tok.

 • Marie

  |

  497 olästa sms 💀

  Svara

  • Egoina

   |

   😀

   Svara

 • Julle

  |

  Åååh hundgrinden har man ju sneglat på ett antal gånger genom årens gång. Kan ju vissa dagar fortfarande tycka att det var helt rimligt att man hade barnen i lekhagar förr och typ ska vi inte ha så igen litegrann? 😂

  Svara

  • Anna

   |

   Hade lekhage i år till mina tvillingar. Asbra. Jättevanligt.

   Svara

 • Lisa

  |

  Hahah kan relatera till helikoptern. Jag gjorde en känna mig dum sak idag. Jag och min familj bor på Mallorca. Idag var jag och mina döttrar var i sovrummet när jag hörde en knäppande ljud. Fick min 4 åring att också lyssna efter och höra det. Direkt tänkte jag ”fan det är säkert en kackerlacka”. Min dotter och jag börjar krypa runt på golvet och leta, jag springer ner för att hämta min man som sitter på terrassen (nedanför sovrummet) och klipper naglarna med nageltång. Det var det som var det knäppande ljudet…..

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  🚁😂
  Den där slipstenen för hår, den gick jag på den förra vändan när den såldes på tv-shop typ 15 år sen, alltså den funkar ju bara det att även huden slipas bort (stackars min kille som vi testade den på, han hade nästan som ett brännsår på armen hur länge som helst).

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha omg! Det funkade inte alls på mig. Eller lite hår försvann om jag höll på läääänge. Men vem orkar det, haha.

   Svara

 • Josefine

  |

  Varifrån köpte du den slipstenen? För som jag förstått finns det olika och vissa är bara som sandpapper och vissa med typ microkristaller. Men ingen av dem kanske funkar.

  Svara

 • Isabell

  |

  Varför är Frédérics symbol en hund? 😀🐶

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag vet inte. Jag har djur på alla mina närmaste. Han fick vara en hund för att den är söt 🥰

   Svara

 • MW

  |

  Tips när bebis kräver mkt och också har lite nattliga aktiviteter för sig. Lämna över en helg till mormor morfar farmor farfar. Alla blir nöjda, ni får sova, mormor/morfar etc fr lära känna bb på riktigt och bebis ”växer” ofta med den trygga men ändå lite annorlunda än hemma upplevelsen. Rutiner är bra men barn utv oftast av när d lär sig att allt vara med olika (välkända för bebisen och bra vuxna) men inte bara mapa. Eller så kan ex mormor sova hos er och ni sover borta.. också en variant

  Svara

 • Kajsa

  |

  Kan någon länka till de där strumpbyxorna som är genomskinliga med fleece? 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, aldrig tänkt på att man kan blanda ihop helikoptrar och tvättmaskiner men det skall jag komma ihåg framöver. 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Håller så med angående rougen från Nars. Kanske fick jag en dålig men tycker typ att den har lite pigment? Vad är din upplevelse, vill gärna höra mer!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja eller hur! Funderar på om jag ska testa med en annan borste. Dåligt pigment och jag kan knappt se att jag applicerar det, bara i vissa ljus typ. Kanske har dålig belysning när jag sminkar mig.

   Svara

   • Emma

    |

    Då har vi samma upplevelse! Jag känner inte heller att det blir någon färg trots dagsljus, det ska ju tydligen vara bäst? Men jag googlade på det och enligt vissa ska det vara som en ”hinna” som försvinner med tiden och då kommer pigmenten? En del som har lagat rouget efter tapp har fått fram mycket mer pigment efteråt tydligen.. Hoppas verkligen det blir bättre för jag vill inte ha kastat bort pengar.. 🥲

    Svara

    • Egoina

     |

     Va!! Inte hört, så intressant. Ska gnugga lite i den då haha.

     Svara

Lämna en kommentar

Arkiv