Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Första dagen på kontoret

Nej men alltså vilken dag jag haft??

Inser att ribban är låg nu, men att få sminka mig, åka tåg och promenera till jobbet ensam med mina egna tankar var som en dröm.

 

Köpte kaffe och den här OTROLIGA kanelbulle-smördegs-grejen på Pressbyrån.

 

Det var perfekt höstväder. Frisk luft, kofta-kallt och sol i ansiktet.

 

Jag jobbar i Ängelholm och har mysigaste vägen till jobbet.

 

Framme! Min kollega Marcus hade pyntat mitt skrivbord 🥰

Jag har kastats rakt in i några nya projekt vilket är jätteroligt. Mycket att göra, men ändå känns det som semester.

 

Det har varit rätt jobbigt med brösten dock. Jag har svårt att släppa till pump, men fick ut lite när jag tittade på bilder på honom. Men har absolut kånkat runt på två cementklumpar idag.

När jag kom hem hade de inte kommit hem från sin utflykt än och jag hade två timmar för mig själv. Lyssnade på en podd och duschade i en timme. Lade ansiktsmask, rakade benen och allt sånt som annars ”tar för lång tid”.

Vilken dag. Jag är tillbaka!

334 gillar

Kommentarer (11)

 • Bella

  |

  Det känns som igår som jag jobbade min första dag efter mammaledigheten. Nu är pojken 8,5 år! Förstår inte hur det hände?! Och dottern, drygt 4 år, hon var ju nyss nyfödd? Själv är man ju fortfarande 20-nånting… eller vänta nu, rynkorna och de gråa håren.. de var nog inte där förut 😄

  Härligt för dig att vara tillbaka på banan igen, det kommer gå super! Alla faser har sin charm, och även om bebistiden är mysig så är de kommande åren otroligt roliga och givande.

  Kram till dig och din fina lilla familj 🤗

  Svara

 • Nicole

  |

  Det låter helt ljuvligt! Mvh/småbarnsmorsa som började jobba i februari och fattar till 200% vad du menar med semester att gå till jobbet (det gör det förresten fortfarande) <3

  Svara

 • Sanaa

  |

  Tips är att om du har möjlighet att ha en värmedyna på brösten innan du pumpar ut så rinner mjölken till lite lättare😉

  Svara

  • Terese

   |

   Vilket bra tips!

   Svara

 • Mila

  |

  Vad härligt att jobbdagen kändes bra. 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Vilken smarrig bulle, kan man tänka. 😉 Alltid skönt att få lite omväxling och göra nåt annat.

  Svara

 • Julia

  |

  Hej!
  Vi har äntligen (2 ivf omgångar) plussat och börjar redan bli så påverkad av all reklam som man bara ”måste” ha med en ny bebis, exempelvis elviepumpen.

  Jag vill minnas att du fått den sponsrad… och förstår att du gillar den! Men är den värd sitt pris annars tycker du? Kostar ändå en hel del.

  Stort tack för svar, vet att du alltid är transperant med din feedback och dina recensioner – även på sponsrade inlägg.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag har Elvie curve med vakuumsug. Jag tycker den är jättebra för att lätta på trycket. Det gör inte ont, den hörs inte, syns inte och sköter sig själv. Däremot hade jag inte köpt den om jag behövde pumpa för att mata mitt barn (alltså större mängder). Då är nog en annan variant från Elvie eller annat märke bättre. Jag personligen har inte gillat att pumpa. Har svårt att släppa till pump och tycker det är obehagligt och jobbigt. Jag bestämde mig därför tidigt att det inte var något jag ville göra och att om det skulle komma till den punkten fick det vara ersättning istället. Men om man måste pumpa hade jag absolut investerat i något bra. Men vänta och se? Man behöver så mycket mindre prylar än man tror. Kram och grattis ❤️ Sååå roligt!!

   Svara

   • My

    |

    Mitt bästa tips är att inte köpa grejer innan du vet att du behöver dem. Man kommer undan med så mycket färre grejer än vad man tror. Och köp absolut ingen pump innan du verkligen vet att du har behov av den (jättebra dubbelpumpar går dessutom hyra på vissa apotek) 🥰
    Lycka till med graviditet och med bebis ❤️

    Svara

  • Sara

   |

   Jag pumpade bara. Vi fick aldrig till att han fick grepp och det bara blev så. Jag hade elvie stride och den var suverän enligt mig och väl värt pengarna. För alla som amning inte funkar på en gång för så är det suveränt att ha en pump redo så att man får igång bröstmjölksproduktionen eller att man kan få i bebisen lite mjölk iaf första dagarna. Sen är det ju najs att du kan frysa in även om amning funkar 100% för när du är redo att sluta och ha ett litet lager av bröstmjölk för när bebis är sjuk osv i och med att att det är så mycket nyttigheter i mjölken. Sen hade jag nog inte börjat med den dyraste – jag hade hittat någon i en budget som känns lagom och sen kan du investera i en dyrare om det behövs! Jag hade två och använde båda två varje dag 💕

   Svara

 • Madelene Borgh

  |

  Mitt bästa för lyckad pumpning är att luta sig fram och få hjälp av gravitationen! Låter kanske konstigt men värt att testa? 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv