Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hemma igen

Hej!

Vi kom precis hem från Polen. Det var inte meningen att det skulle vara radiotystnad på bloggen, men vi har verkligen maxat varenda dag och vid läggdags när jag vanligtvis brukar blogga har jag varit så trött.

Herregud vilken hemresa. Precis allt gick fel. Eller det kunde gått värre, för vi hann med flyget mot alla odds. Fick mitt namn utropat på flygplatsen vilket ändå är en bucket list-grej?

Äntligen hemma. Det är nu den riktiga semestern börjar, haha. Vi har haft fantastiska dagar, men det är ju kanske 30% njut och resten är bära tungt, försöka roa en gnällig liten och leta mat. Överdriver, men typ.

Nu ska vi beställa take away och kolla F1. Hörs snart igen!

 

221 gillar

Kommentarer (4)

 • Julia

  |

  Semester med bebis är ingen semester 😂😂🙈
  Var har du köpt den snygga klänningen du har på dig??

  Svara

 • Mia

  |

  Tack för att du är genuin och ärlig. Älskar Sandra Beijers blogg men sen fick hon bebis känns det som hon lever i ett parallellt universum där allt bara är mysigt, härligt och underbart. Inget av det som är tufft med att ha en bebis? Hennes semestrar är som en dans. Hon har så mycket tid??? Osv Antingen har de en bebis som allt är lätt med eller så förskönar hon.

  Svara

  • Agnes

   |

   Sandra har ju nämnt flera ggr hon behövs spendera timmar på att söva bebis t ex? Jag har rest med min bebis två ggr, första gången var han 6 månader och andra gången 1 år och 3 månader. Gick hur bra som helst, han är iofs en nöjd bebis överlag, men alltså så nöjd som han var i Italien, helt sjukt! tror att han gillar att se nya saker och omgivningar, han är inte ett dugg blyg heller för främlingar och kan även somna lätt i vagn. Plus älskar att bada.. så för oss har det varit så mycket enklare på resa faktiskt än att vara hemma där vi behöver hitta på mycket aktiviteter än när vi var iväg

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv