Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Första dagen i Gdansk

I onsdags vaknade jag och kände mig freshhh. Hade nämligen gjort spray tan dagen innan.

Var dock ett vandrande BUS-moln. Det är det värsta med BUS. Stanken!! Blir knäpp på det. Vissa märken hävdar att deras BUS ”inte luktar någonting”, men det är ju lögn? Det luktar kanske inte vid påföringen nej, men sen när man marinerats. Aldrig testat någon som inte luktar. Berätta gärna om ni har.

Haha ok. Vi fortsätter.

F, jag, F’s mamma och Henri skulle flyga till Gdansk! Var så orolig inför flygturen, hade laddat med en hel väska full med leksaker och köpt nya som Henri aldrig sett.

Men han sov sig igenom allting. Han somnade i ett land och vaknade i ett annat. Visste knappt att vi var på ett flygplan. Antiklimax.

 

Kände mig som ett geni som knäppte våra bälten inuti selen så att jag slapp väcka honom vid start och landning. Men obs gör inte detta!! Fick veta på hemvägen att man inte ska göra så.

 

Framme i Gdansk!

Jag blev verkligen golvad över hur fantastiskt fin denna stad är. Kunde gå i timmar och bara titta på hus. Så otroligt vackert överallt. Blev även lite deprimerad. Ribban har verkligen höjts. Jag vill flytta.

 

Dags för mat! Kyckling Kiev till mig, pasta till F’s mamma och lite allt möjligt till F.

 

Drinkar och öl ja tack.

 

🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀

 

Vi gick runt runt runt. Sen var dagen slut.

 

245 gillar

Kommentarer (13)

 • Sara

  |

  Så mysigt det ser ut! 😍

  Svara

 • Helena

  |

  Tips! Flyger en hel del till och från Norge med sonen. Har flugit sen han var 4 månader. Jag har alltid bältet på hela tiden när vi flyger. Sätter det inte så hårt runt midjan på barnet så finns det bra med rörelsefrihet ändå. Oftast har han sovit i famnen.

  Svara

 • Linda

  |

  Läste nånstans att det inte är BUS som luktar, utan huden när den reagerar på busen, typ, och att lukten därför inte går att komma ifrån..

  Svara

 • Daniela

  |

  Hur gjorde ni med vagn? Vill ha alla detaljer :D. Vi ska flyga snart och jag är nervööös. Har en 6 månaders.

  Svara

  • Egoina

   |

   I Malmö checkade vi in den och fick en enkel vagn att låna. I Gdansk fick vi ha den tills det var dags att gå på flyget, då vek vi ihop och de lade in den. Verkligen jättesmidigt! Vi kände inte att vi behövde en resevagn.

   Svara

 • Krista

  |

  OJ vad fint det var! Hade ingen aning att Gdansk är så fint.
  Jag flög till NYC med min ettåring, vem var den personen undrar jag nu, skulle no way in hell göra nåt sånt nu haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   😅

   Svara

 • Mila

  |

  Åh vad mysigt. 🙂
  Såg att du skrev om den polska specialiteten öl med saft i på Instagram haha! Vilka minnen. 🙂 Jag var 16-17 när kan hängde med mina äldre kusiner på en bar i Polen. Då beställde de in just det till mig (jag vet, lite moraliskt tveksamt men jag drack enbart ett glas) och det var eventuellt första gången jag smakade alkohol. Lustigt det var öl för jag avskyr öl. 😛 Men tack för att jag fick upp ett fint minne!

  Svara

 • Öz

  |

  Undrar var dina skor/sandaler är ifrån. De var jättesnygga OCH ser sköna ut!

  Svara

 • Mathilda

  |

  Jag köpte Estelle & Thilds bronzing mousse denna sommar och den luktar faktiskt inget tycker jag. Rekommenderar!

  Svara

 • Emma

  |

  Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster luktar minimalt jämfört med andra märken 😊 många säger att den inte luktar alls men det håller jag inte riktigt med om. Den är dock betydligt bättre än alla andra jag testat 😊

  Svara

 • Karin

  |

  Min mamma är från Polen, men har aldrig varit i Gdansk. Men känner spontant att jag måste dra med familjen dit 🤩
  Var inne på att boka hotell i Sopot i sommar, men blev inte av. Kanske nästa sommar!

  Svara

 • Robert

  |

  Bilden av ett land som Polen verkar ju rätt annorlunda nu än förr då allt utmålades som ”grått”, typ. Aldrig testat BUS och kan inte svara på frågan där. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv