Follow my blog with Bloglovin

Fredag med nytt smink och årets första musslor

Skulle önska jag var en sån som gick ut på promenad bara för att gå, men jag tycker det är jättetråkigt. Älskar att gå, men bara om det finns något form av mål.

Det behöver inte vara något stort. Som igår skulle jag hämta paket. Gick en omväg så att jag fick en liten skogspromenad. Henri somnade! Han gör sällan det i vagnen och jag blev så glad och skulle ta en bild för att skicka till F. Då vaknade han såklart. Gah så rookie att stanna vagnen!! Kämpade för att få honom att somna om, men det gick inte.

 

I alla fall. Vad var det i paketet då? Jo, denna palett bland annat. Måste vara den finaste paletten jag sett! Perfekt kombination av skuggor. Det är denna (reklamlänk).

 

Jag blev tjusig! Tack vare paletten…eller mja. Mest Babblarna faktiskt.

 

Redo för AW!

 

Drog med bebisen till Fria bad där Emelie, Emelina och Victoria väntade.

Vi åt årets första musslor! Godaste jag vet 😭

 

Till efterrätt blev det marängsviss.

 

Oooch en kaffe Karlsson.

 

Sen var det dags att gå hem. Hade följe hem med F som också varit på AW på annat håll.

Vi köpte godis på vägen hem och planen var att gå hem och kolla på något. Men det slutade med att vi sov istället <3

171 gillar

Kommentarer (8)

 • Sanna

  |

  Om du gillar musslor borde du prova Ålabodarnas hamnkrog 😍 nere i hamnen vid glömslöv. Så mysigt ställe också

  Svara

 • Lena

  |

  Tjusig outfit, varifrån?

  Svara

  • Jossan

   |

   Jag vill också veta var du köpt den fina klänningen 😍

   Svara

 • Jennie R

  |

  Jävlar vad han längtar tills han får äta lösviktsgodis! Blicken!

  Svara

 • Rebecca

  |

  Det måste ju ha varit någon sorts AW-fredag! Att F också var iväg. 😂

  Kram,
  Rebecca

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tänkte skriva det till dig 😂

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  Mitt ”hack” för att få bebisen att fortsätta sova trots att man stannar vagnen (för att sms:a, betala i kassan, sitta på en parkbänk m.m.) är att sätta ena foten på bakhjulet och på så sätt fortsätta vagga vagnen. Båda händerna är ju fria då. 🙂 Har räddat många situationer för mig och rekommenderas varmt. Har fått många kommentarer om mina ”skills”, ha ha!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv