Follow my blog with Bloglovin

En dag på stan

I onsdags placerade jag bebin i selen och satte mig på tåget för att åka till Malmö!

 

Framme! Hade med mig vagnen så att jag kunde köra runt min shopping, skötväskan och en chokladboll… Henri var i vagnen sammanlagt kanske en kvart.

 

Hur snygg kompis! Tyckte Sofie var så fin att jag köpte likadan skjorta och byxor, haha.

 

Skål! Det var strålande sol och perfekt hänga-på-stan-väder.

 

Vi cruisade mellan butiker och amningsrum.

 

Här är skjortan btw. Det är den perfekta oversize skjortan! Pluspoäng att man ser ut som en riktig morsa. Länk till den här.

 

Dags för lunch. Beställde burgare på Tugg som intogs samtidigt som vi dansvaggade våra halvgnälliga bebisar. Det är inte lätt alltid, men heja oss som ändå är ute och gör saker!

 

Bebisar <333

 

Vid 17.00 vinkade vi hejdå vid tåget och jag åkte hem till ett dimmigt Helsingborg.

Toppenmysig dag!

222 gillar

Kommentarer (12)

 • natali

  |

  Var kommer dom snygga byxorna ifrån då? Vill ju också köpa hela outfiten haha

  Svara

 • Nigina

  |

  Underbar blogg!! 😻
  Har varit i Malmö ett par gånger och ska dit igen några dagar i Maj.
  Kan inte du göra en liten Malmö-guide med tips på restauranger och platser att besöka?

  Mvh, Trogen läsare ❤️

  Svara

 • Anna S

  |

  Jaaa, du är jättemodig! Min dotter fyller 3 månader nästa vecka och jag är inte alls lika modig än. Känner mig stressad för vad jag ska göra om hon vaknar när vi är iväg, om hon börjar skrika, om hon är missnöjd etc. Hon vägrar sele dessutom. Detta gör att jag inte gör ngt förutom att gå promenad och sen gå hem till lghten. Hoppas att jag blir lika modig som du så att jag vågar mig ut för att göra saker sen också, du ger mig hopp 😊 På hemmaplan så är jag jättecool och vet att jag tar väl hand om henne, kan läsa av vad hon behöver etc men detta är som bortblåst när jag går utanför dörren….

  Svara

  • Linn

   |

   Åh heja dig! Min bebis är fem månader och jag tog mig heller knappt hemifrån förut. Strax efter att hon fyllde tre månader så vände det och hon blev mycket mer stabil och mindre skrikig. Enligt BVC är det ganska typiskt. Så nu vågar jag mig iväg mycket mer! Om din bebis inte gillar selen, testa att ha henne framvänd i den. Det går faktiskt bra att ha så i korta stunder även när de är små. Pausa mycket, byta blöja och fyll på med mat så maximerar man chansen till nöjdhet. Man kan fundera ut bra pausställen innan så att man inte får panik på stan över att man inte kommer in pga trappor.
   Det mesta löser sig och ta det bara lugnt, tre månader är faktiskt väääldigt lite tid. Stor kram!

   Svara

   • Anna S

    |

    Men åh, tack för peppande ord!! Det känns skönt att höra att det blir enklare ☺️ Och som du säger, tre månader är ju egentligen inte så mycket…Tack igen!

    Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt med burgare! Insåg förut när jag läste detta att jag behövde nåt med strips till lunch. 😉

  Svara

 • Anna-Maria

  |

  Vilken mysig dag ni verkar ha haft det! 🙂 Bra jobbat att äta och hantera gnälliga bebisar på samma gång. Såg gott ut med hamburgarna!

  Svara

 • Elin

  |

  Så mysigt ni har det. 😊 Jag måste bara tacka för de veckoinlägg du gjorde under graviditeten, jag läser dessa som en ”handbok” nu under min graviditet. Jag är i v 24 nu och mår överlag bra (en del illamående) och har varit så stolt över min mage. Men i helgen fick jag några kommentarer, bl a klassikern ”är du säker på att det inte är två” och jag blev så himla ledsen. På något vis får jag pepp från din blogg, så tack! ♥️

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh grattis 🥰❤️

   Svara

 • Malin

  |

  Jag är gravid i vecka 17 (igen. flyttades tillbaka en vecka efter mitt RUL igår)

  Jag har också haft jättenytta av Reginas veckoinlägg! Eller egentligen alla graviditetsrelaterade inlägg som skrivits. Det har inte känts lika ensamt och sårbart, iom att vi inte berättat till någon förutom chefer samt våra föräldrar förrän egentligen….idag när vi berättat till några kollegor) Då har man kunnat bläddra igenom inläggen här och få lite pepp! 😀

  Grattis till dig! <3 Eller ja, till oss! 😻

  Svara

 • Sofia

  |

  Testat sittdelen på buggan? Den är fantastisk! Mvh trebarnsmamma 🤗

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv