Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Jag är på väg till Norge! Blev peppad av era kommentarer och bestämde mig för att åka. Har precis bytt tåg i Göteborg och är framme om två timmar. Det har gått bra hittills. Henri vägrar vagnen och jag kommer ha träningsvärk i armarna imorgon, men det var förväntat. Så glad att jag vågade mig på att göra detta. Lite lustigt att första gången jag åker tåg med min bebis någonsin är hela vägen till Norge.

Jag mår fortfarande inte så bra på grund av saker som hänt privat, men jag försöker verkligen fokusera på allt positivt i mitt liv. Några dagar hos familjen i Norge kommer också göra mig gott.

Jag ska till Norge!!!

Restriktionerna är borta, jag kan åka till min familj utan problem och jag har med mig en sprillans bebis som de aldrig har träffat. Vilken lycka. Vad vi ska hitta på vet jag inte. Jag gissar att jag inte lär se skymten av Henri dessa dagar i alla fall 😂❤️

311 gillar

Kommentarer (17)

 • Ellen

  |

  Vad härligt att komma iväg, heja dig 💪🏼

  Svara

 • C

  |

  Är så imponerad av ditt mod, min bebis är ungefär månaden yngre än Henri och jag önskar jag vore lika cool som du och våga mig på en sådan resa 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla! Kan jag kan du! ❤️💪🏼

   Svara

 • Sara

  |

  Tråkigt att det hänt jobbiga grejer, hoppas det inte är något allvarligt 🥺

  Svara

  • Jos

   |

   Håller med, man blir alltid orolig och undrande när någon berättar att det hänt saker privat utan att säga vad det är.

   Hoppas det går bra 😢

   Svara

 • Lovisa

  |

  Nu kanske du inte ska släpa med sig stora
  mängder hem men om ni tar bilen någon gång så är faktiskt blöjor billigare i Norge än hemma för de subventioneras av staten. I alla fall som jag förstått det. Alltid kul när kan kan smuggla gods ”åt andra hållet” 🤩🤣

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är planen när vi kommer med bil 👌🏼

   Svara

 • Mila

  |

  Ha det riktigt härligt i Norge!❤ Jättekul att se du vågade resa.

  Svara

 • Gabriella

  |

  Blir så glad över tanken på att din familj i Norge ska få träffa din lilla bebis för första gången! Och modiga du, som åker en längre sträcka med Henri 💖💪

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • Hilda

  |

  Hoppas allt blir bra igen. 🥺❤️

  Svara

 • Eva

  |

  Snyggt! Mammor är bäst💪 Bärsele är grymt att ha när man reser själv med bebis👍🏻 Eller bara i barnvagnen som safety när de ballar ur😂

  Svara

 • Åsa

  |

  Oj vad du är cool som åker till Norge själv med bebisen 😍 jag vågade knappt åka kommunalt ☺

  Svara

 • LuuH

  |

  Så härligt! 💪🙏 Du får tanka och familjen får gosa med bebis, win win! 🥰

  Svara

 • Emma

  |

  Vad roligt! Hur är allt förresten med din mamma? Längesen man hörde något om henne ❤️

  Svara

 • sanna

  |

  Det gick en rysning av välbehag genom hela min kropp när jag läste detta inlägg och ögonen blev tårfyllda av rördhet, haha! Jag har också haft det jobbigt på sistone, vaknade imorse efter en natt med usel sömn och eftersom jag är arbetslös och ingen behöver mig någonstans har jag bestämt mig för att ligga under en filt i soffan så mycket som möjligt idag. Blev så glad att du får känna dig glad, lycklig och pepp (och insåg att jag kanske också får göra det snart). Hoppas du har det superbra i Norge!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv