Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Jag har haft en dålig helg. Känner mig skör och ledsen. Men ny vecka och nya tag! Ska försöka ladda om.

Veckans planer:

→ Jag ska vaccinera mig!

→ Ska på återbesök hos min barnmorska. Det ska bli fint att knyta ihop graviditeten och få prata om förlossningen igen. När kompisar frågar hoppar jag över detaljer för att inte tråka ut. Nu känner jag att kan få ventilera lite och även ställa frågor som ”vad hade hänt om jag valt såhär istället” osv.

→ Ska boka fotografering av lägenheten! Vi har börjat packa ner allt vi inte behöver i lådor. Packar och fixar här hemma varje sekund Henri tillåter.

→ Och så ska jag sjunga Sjörövar Fabbe. Det är hans favoritsång. Han försöker alltid ”sjunga med” när jag kommer till men då-stycket och det är så gulligt att jag orkar knappt. Har så dåligt samvete att jag varit off i helgen och ska sjunga den hundra gånger minst för att gottgöra honom.

 

286 gillar

Kommentarer (9)

 • Robert

  |

  Hej, hej! Efter regnet kommer solsken så det finns hopp om bättring. 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  vi sjunger också sjörövarfabbe 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   🥰

   Svara

 • Louise

  |

  Åååhh vart är Henris gulliga dräkt från? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Newbie, ärvt av min kompis bebis 🥰

   Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Malin

  |

  Hej! Vet inte om jag egentligen borde skriva, men som sagt. I princip ingen vet ju ännu och har inget bättre ställe.

  Ventilering version 2:
  Jag var på ett tidigt ultraljud igår pga min oro från tidigare missfall.

  Det finns en liten blobb med ett hjärta som slår jättejättejättefort 😭❤️❤️ min lilla blobb ❤️ 7+2 igår, känns som det är 100 år tills det händer något mer spännande. Men nu vågar man slappna av lite mer när jag fått bevis på att jag inte bara inbillat mig 😭❤️

  (kan eventuellt vara lite krisig och hormonell ja…)

  I helgen ska vi berätta för mina föräldrar ❤️ har ångest redan nu hur man säger något sådant. Sambons fick veta samma dag jag plussade iom att vi bodde hos dem hela jul+nyår och vi hade planerat äta massa olämpliga saker.

  Du verkar så himla fin med Henri och hoppas kunna bli lika bra själv 💜

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh men GRATTIS! Så underbart!!! Ett litet hjärta slår ❤️😭❤️❤️ Vilken lycka! Stort grattis till er! Åh men tack snälla vad gulligt sagt. Du kommer bli den bästa mamman till ditt barn!! ❤️ Njut nu! ❤️ Och hoppas du mår bra och slipper illamående osv 😅

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv