Follow my blog with Bloglovin

Onsdag

Igår städade vi för att få det mysigt inför jul och ärligt gjorde det knappt någon skillnad. Det är omöjligt att hålla det städat nu, vi har så galet mycket grejer. Längtar efter flytten. När jag röjde i köket hörde jag att F sjöng för bebisen vid skötbordet och fick ett lyckorus genom kroppen. Tänk att jag har en egen liten familj nu och att det är på riktigt.

Han har ett namn nu äntligen! Tror vi i alla fall. Vi måste testa det en stund innan vi är helt säkra. Eller helt säkra har jag förstått att man aldrig blir. Vi är veliga personer från början och en så stor och definitiv grej är ju helt omöjligt att ta beslut om och känna sig hundra på. Men han måste ju heta något stackars. Även om ”bebisen” faktiskt börjar klinga rätt fint, haha. Jag litar på er att han växer in i sitt namn oavsett vad vi väljer.

Idag ska vi beställa garderober och välja fog och blandare till badrummet. Det är helt sjukt så många val man behöver ta när man renoverar. Tur F bryr sig om detaljer för jag har noll tålamod med sånt.

Mama gjorde en intervju med mig om förlossningen och att bebisen är ute. Den finns att läsa här! Hoppas ni har en fin onsdag där ute!

 

127 gillar

Kommentarer (15)

 • Sara, mama

  |

  Så roligt att du ville vara med hos oss och berätta om förlossningen och första tiden <3

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • Annika s

  |

  Alltså.. det är orimligt hur spännande det är att få veta vad ni valt för namn. Jag känner ju inte ens er men så spännande ändå 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha det är så fail att vi råkat göra det spännande med denna cliffhanger 😂 Ännu mer press nu.

   Svara

 • Annika s

  |

  Alltså när jag ser bild på bebisen tänker jag att han heter Milton. Tror jag drömde det en gång haha 😄

  Svara

 • A

  |

  Tror så det blir en liten Theo 😍

  Svara

 • Angelica

  |

  Vi hade namnet på vårt första barn klart innan hon ”tillverkades”.
  Ändå kallade vi barnet för ”Bebisen” så länge att hon började reagera på det namnet och först då började vi använda hennes riktiga namn 😄

  Svara

 • Liv

  |

  Men så spännande med namnet!!
  Gissar på något franskklingande. Ser ut som en Henri eller Jacques.

  Svara

 • Anna

  |

  Vår trea kallas bäbisen eller bäbon fastän hon har ett namn och snart blir ett år. 🙈 Måste nog börja använda hennes riktiga namn… 😬

  Svara

 • Sandra

  |

  Så fin intervju😍 Jag födde mitt första barn, en dotter, ett par veckor innan dig bara. Tänk att vi ska få fira jul med våra små familjer i år! God jul fina du♥️

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh grattis!! God jul ❤️

   Svara

 • Amelia

  |

  Av någon anledning drömde jag i natt att ni valt Hampus och att jag tänkte att det var otroligt otippat😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Hampus är inte aktuellt, men han ser ändå lite ut som en Hampus faktiskt!

   Svara

 • Hanne

  |

  Min son, som av både oss och alla storasyskonen, kallas för ”bebisen” eller ”bebbi” pga namnet kändes inte helt hundra och när vet man det liksom.. ah han fyller 1 år om tre veckor 🥲🥲

  Svara

  • Egoina

   |

   😅🥲

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv