Follow my blog with Bloglovin

I väntans tider

I annonssamarbete med Readly

 

Jag börjar förstå varför man säger ”i väntans tider”. Det är vad jag gör nu. Väntar och väntar.

Förra veckan gjorde jag klart allt som behövde göras inför bebisens ankomst. Jag stressade runt som en idiot för att hinna med alla ärenden. Och nu är allt…klart? Denna vecka är min enda plan att ta det lugnt. Jag ska vara hemma, komma ner i varv och endast göra avslappnande saker.

Det kommer dröja innan jag har all denna tid att lägga på mig själv (20 år? ehh..) så det är bäst att passa på.

 

Veckans planer:

→ Mamma och Greta kommer och fikar med mig

→ Kolla på serier. Jag har i månader sparat serier som jag är nyfiken på till min ledighet.

→ Hemmaspa med ansiktsmasker, hårinpackning och ska prova alla massage-program på min TENS-apparat.

→ Ska göra storkok så att vi har matlådor i frysen.

→ Läsa tidningar.

 

Ska ligga prick såhär med mina magasin i telefonen.

 

Har laddat upp med massa läsning jag är sugen på i Readly. Inredning, matlagning (ett helt nummer om italiensk mat!) och lite hur hjärnan funkar.

För den som missat är Readly en app som ger obegränsad tillgång till magasin och tidningar rakt i mobilen. Man kan dela konto med hela familjen (upp till 5 personer) och man kan även spara recept och magasin offline.

Just nu kan du testa Readly i två månader(!) kostnadsfritt genom min länk. Erbjudandet gäller fram till på söndag 7 november, så passa på!

Prova Readly här!

 

🤓

79 gillar

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Var det smarrigheter som tittade fram i kanten på en bild där? Ja, det verkar faktiskt så. 😉

  Svara

 • M

  |

  Du har säkert jättebra koll på din TENS-apparat. Men på min finns det funktioner man inte ska använda som gravid, tänkte bara så inget blir tokigt för dig eller någon annan.

  Svara

 • Julia

  |

  Bra jobbat med alla förberedelser! 🥰 Om jag får tipsa om något inför bebis(ens) ankomst så är det att köpa snacks till natten, framförallt om du planerar att amma. Hade önskat att någon tipsat mig om detta innan, då jag blir SÅ hungrig av att amma på natten. Jag kör på powerbars med lågt sockerinnehåll (en vill ju inte ha en sockerkick mitt i natten liksom) och behöver då bara äta nån tugga varje vaken stund för att hålla mig i schack.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Ska göra det. Är hungrig på natten redan nu, så kan bara föreställa mig 😅

   Svara

 • Fanny

  |

  Jag köpte folieformer och lagade 3-4 pajer som jag förs ner. Jag tackade glatt dåtida mig för att jag kunde äta god mat efter förlossningen 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Smart 😍

   Svara

  • Bella

   |

   Jag kan även tipsa om matmuffins och pizzabullar. Kan varieras i oändlighet! Enkelt att laga mycket av och enkelt att ta fram en (eller fler) från frysen när hungern slår till!

   Svara

 • U

  |

  Så mysigt! 🥰 Du gör helt rätt, ta hand om dig själv och vila upp dig, snart är han här ❤️

  Svara

 • rebecca

  |

  Fick också tipset att bunkra med mat i frysen. Vi gjorde 1 matlåda och stoppade i frysen och den åts upp förra månaden. Bebis är nu 10 månader ;p För vår del var det onödigt, vi var ju alltid två som hjälptes åt på kvällarna då sambon var hemma 16.30. Sen blir det kanske lite annorlunda om partnern jobbar sent eller skift.

  Svara

 • Matilda

  |

  Önskeinlägg till lite-längre-fram-i-tiden (om du vill, givetvis!): när bebis är här och ni har landat osv och kommit fram till ett namn osv, vore SÅ kul att få höra hur diskussionerna gick kring just namnet, vad ni hade för alternativ osv. Mvh, namnnörden

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv