Follow my blog with Bloglovin

Ett spabesök på Nordic Hamam

Besöket är sponsrat av Nordic Hamam

I fredags jobbade jag min sista dag på kontor innan föräldraledigheten och det firade vi med att åka på spa efter jobbet! Nordic Hamam frågade om vi ville komma och testa deras spa. Ja tack gärna, svarade vi! Det passade perfekt med tanke på att vi båda jobbar i Ängelholm där Nordic Hamam ligger.

 

Vi hade tur och hade spat för oss själva. Så himla lyxigt.

Vi skulle egentligen testa deras Hamam som ska vara grym, men av uppenbara skäl kan jag inte ligga på mage just nu. Det fick bli andra behandlingar istället. Jag valde en fotbehandling och en gravidmassage och Frédéric valde massage och en ansiktsbehandling.

 

Mina stackars fötter fick en ordentlig massage och piffades till. Känns skönt inför förlossningen. Fula tånaglar kommer förvisso vara mitt minsta problem, men av någon anledning kändes det superviktigt.

Det som är speciellt hos Nordic Hamam är att man väljer en behandling + en valfri topping från en meny. Exempelvis en Ofattbar ren ansiktsbehandling tillsammans med en Mask deluxe.

 

 

Efter behandlingarna var vi som nya människor och gick in till spadelen för att slappna av ordentligt. Varvade den stora poolen med bubbelpoolen och ångbastun. Hade haft ganska ont i ryggen och nedre delen av magen den dagen, men kände ingenting när jag satt i bubbelpoolen. Så skönt.

 

Försökte häva mig upp och sätta mig på kanten lite snyggt. Det gick INTE. Kom inte upp. Haha.

 

Det blev dags för mat! Vi gick upp till restaurangen Bar å Tak. Jag valde en räksmörgås och F valde en högrevsburgare. Så gott det var! Älskar att man inte ens ser brödet.

 

Sen tillbaka till poolen igen.

Det bästa av allt var att få kvalitetstid med Frédéric. Vi sa att det var förbjudet att prata renovering och annan stress och oro. Denna stund var bara till oss. Vi var på sånt mysigt bushumör. Han bar runt mig i poolen med magen i vädret och pussade på mig nonstop <3

 

Här sa han “jag måste ta en bild, hur kan du vara höggravid OCH SÅ JÄVLA SNYGG”. Hahah.

 

Jag ser ut som denna emoji visst = 💁🏼‍♀️

 

Vi hade det så mysigt verkligen. Tack snälla för att vi fick komma! Det behövde vi!

Kan varmt rekommendera ett besök 🐳

 

211 gillar

Kommentarer (34)

 • S

  |

  Det såg så härligt ut, ville boka direkt men förstår inte riktigt hur man gör? När jag kommer till bokningssystemet så kan jag inte välja alla olika saker, och sen kan jag inte hitta hur jag bokar själva spa-paketet heller… Ska man ringa eller mejla för det kanske? Eller är det kanske jag som letar dåligt?😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Frågade och fick detta svar:
   De bokar via 010-4050130 eller hej@nordichamam.se

   🤗

   Svara

   • S

    |

    Tack så mycket!❤️

    Svara

 • Karolina

  |

  Men JÖSSES vad snygg du är!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 🙈🙈❤️ Tack!

   Svara

 • Nicole

  |

  Tack för tips, dit vill jag åka! Håller med F, du är jättefin 💎

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Terese

  |

  Gåshud, vad underbart ni hade det! Man ser hur kära ni är ❤

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • Klara

  |

  Haha håller 100% med F! 🔥

  Svara

  • Egoina

   |

   😂🙈❤️

   Svara

 • Mila

  |

  Men gud, F har ju helt rätt, du är liksom MEGASNYGG på dessa foton?! Vad i…?! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah nej men nu blir jag generad 🙈❤️

   Svara

 • C

  |

  Utöver att vara världens vackraste tjej så ska du dessutom ge honom världens finaste gosse alldeles snart! Vilken turgubbe han är den där F! Tur att han är smart och vet om det! 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   😭❤️

   Svara

 • Annica

  |

  Haha precis som alla ovan så kände jag också att jag ville berätta hur fin du är! Du har ju det där gravid glowet på riktigt! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Meeen så snälla ni är 😭❤️

   Svara

 • Sara

  |

  Har F någon hemlig tvilling eller kan klona sig själv? Han verkar så himla go och han har helt rätt, du är vacker 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tyvärr inte 😂❤️

   Svara

 • Liv

  |

  Ser så härligt ut och du är så fin 🥰
  Fick höra som gravid att det var farligt att gå på spa/bubbelbad så vågade inte det… 🙈
  Läser nu att det bara är 12 första veckorna och när vattnet gått som bad ska undvikas

  Svara

 • Jonna

  |

  Åh din blogg är så mysig nu! Längtar ihjäl mig tills jag och min sambo är redo att skaffa barn, förstår att det såklart inte bara är myspys och härligheter men ni strålar båda två och det smittar av sig <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla <3 Det är verkligen en helt speciell tid <3

   Svara

 • Sara

  |

  Du STRÅLAR!

  Kära Regina – hjälp! Du och F brukar ju spela Terraforming Mars, visst? Min sambo och jag försökte spela häromkvällen och vi fattade NOLL! Absolut ingenting! Jag blev så frustrerad att jag gick och la mig istället. Visst hittade ni någon video som förklarade spelreglerna? Vill du länka den så blir jag jätteglad! ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Guuud jag känner med er. Minns tyvärr inte vilken vi tittade på. Men det var en video på youtube. Tror vi såg två olika för att vi inte fattade den första och sen när vi sett den andra fattade vi den första typ. Haha.

   Svara

 • LuuH

  |

  Alltså hur mysigt!! Är ju precis sånt man ska passa på att göra sista veckorna innan bebis kommer 🤗

  Svara

 • Robert

  |

  Jag vill den där räkmackan. Såg jättesmarrig ut. 😉

  Svara

 • Michaela

  |

  Jag fattar inte riktigt, ingår tillgång till spat när man bokar behandlingar? Eller bokar man tillgång till spa utöver? Blev jättesugen på att åka nu 😍

  Svara

 • Linda

  |

  Ni är så fina tillsammans <3

  Svara

 • Ellen

  |

  Håller verkligen med F och alla andra här i kommentarsfältet. Min första tanke när jag såg översta bilden på dig va WOW så snygg! och där ser man ju ändå knappt ditt ansikte haha. Så fina bilder på dig<3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla ni <3

   Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Vilken supermysig grej att göra sista tiden själva ❤️
  Och verkligen, pangsnygg preggo!! ✨

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Cicci

  |

  Alltså. Jag blir ju typ lycklig av att se er se så kära ut och höra dig berätta om hur fin han är med dig 🥺 tänk att man kan bli så glad för någon man aldrig träffat! 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️🥰

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv