Follow my blog with Bloglovin

Höstkvällar, ananas och magasin

I annonssamarbete med Readly

Vad gör jag då när jag sitter hemma ensam varje kväll? Jo, exempelvis läser jag tidningar!

 

Det står still med vår renovering just nu vilket stressar mig, men jag försöker tänka positivt och fokusera på målbilden. Bläddra inredningsmagasin är perfekt medicin till det.

 

Blev glad av denna inredning.

Btw – jag läste att stora mängder ananas kan trigga igång förlossningen…efter att jag smällt i mig en hel ananas denna kväll. Men allt gick bra som tur är. Tydligen är det väldigt stora mängder som ska till.

 

 

Med appen Readly får du obegränsad tillgång till magasin och tidningar rakt i mobilen. Man kan dela konto med hela familjen (upp till 5 personer) och man kan även spara recept och magasin offline.

Genom min länk får du prova Readly i 6 veckor kostnadsfritt!

 

Förutom inredning läser jag en del gravid och barnrelaterat just nu. Jag känner att det först nu jag har blivit mottaglig för sådana saker. Jag var inte riktigt redo tidigare. När min barnmorska tipsade mig om saker att titta på eller läsa nickade jag vänligt, men gömde lappen i en låda så fort jag kom hem. Men på sistone har jag börjat ta till mig folks tips.

I alla fall. Kan rekommendera det senaste numret av Boom! Många bra intervjuer och pepp inför förlossningen exempelvis.

 

 

Readly kostar 99 kronor i månaden, men som sagt får du 6 veckor kostnadsfritt utan bindningstid genom min länk.

Prova Readly här!

60 gillar

Kommentarer (12)

 • C

  |

  Hej Regina och alla andra fina ❤️ Jag är gravid i vecka 12 och så svullen om magen. Alla byxor sitter åt och det gör mitt illamående värre. Brösten är dubbelt så stora så väldigt få toppar passar. Vad för kläder använde ni när ni inte ville att folk skulle se magen men de vanliga jeansen inte längre passar? Tips på affärer eller märken? Kram ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   GRATTIS! <3 Tights eller strumpbyxor! Till tights kan du ha oversize skjorta, blus, omlott-topp eller pösig topp med kofta över exempelvis. Till strumpbyxor kan du ha samma kombinationer fast med kjol, eller klänning som tex går in i midjan och är pösig nertill. När det blir kallare är det dessutom tacksamt med stora varma tröjor. Hoppas illamåendet blir bättre snart <3

   Svara

   • C

    |

    Tack! ❤️ Ska detta ska inhandlas omgående!

    Svara

  • En annan Regina

   |

   Jag hade ett flexibelt som man knäpper fast i de vanliga jeansen så att de blir större. Det fukade länge för mig. Ha långa tröjor som döljer bara 😊

   Svara

 • Robert

  |

  Åt kycklingsallad med ananas i igår. Kanske sätter igång nån slags förlossning här också kanske? 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Jag åt en ananas om dagen sista två veckorna och var ändå tvungen att bli igångsatt en vecka efter BF, så du kan nog vara lugn 😊

  Svara

 • Linnea

  |

  Jag var såååå urtrött och tung i slutet, så 8 dagar innan bf spenderade jag dagen med att dricka färskpressad annans juice, äta en massa dadlar, studsa på min gravidboll och hela dagen avslutades med färdknäppen.

  Min man sa efter ”det där gjorde du bara för att han skulle komma ut va?” ”självklart haha”
  2 timmar senare gick vattnet och han föddes en vecka innan bf!

  Vet ej om nagot av detta hjälpte till men fick höra att grejerna bara hjälper om man är mogen för förlossning, så speedar typ upp det nagon dag.

  Svara

  • Egoina

   |

   Quinte heter butiken 🙂

   Svara

 • Rakel spektakel

  |

  Imponerande tycker jag att exakt allt du skriver är spännande och intressant 🙂
  Oavsett vart du är i livet så tycker jag ditt sätt att skriva fångar upp intresset och man blir alltid lika glad när man går in på din blogg för en stunds avkoppling och igenkänningsfaktor 👏👏

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • PsykiskOhälsaBlogg

  |

  Alltså nu blev jag EXTREMT sugen på ananas, haha.
  Hoppas att du får en fin dag!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv