Follow my blog with Bloglovin

Förra helgen

Då var det helg IGEN tydligen. Jag hinner knappt med. Det är läskigt hur fort tiden går just nu, men samtidigt jättesupersakta. Jag mår sådär idag. Har ångest i kroppen och känner mig skör och ledsen. Men rotfrukter rostas i ugnen as we speak, Trocadero ligger på kylning och Casa de Papel finns. Så det ska nog bli bra.

 

Förra helgen, närmare bestämt lördag kväll såg ut såhär. Var nedstämd hela dagen och låg bara i sängen i princip. Men kvällen var bättre. Det blev chips och grönsaker med dipp och äntligen dags att påbörja nya säsongen av Casa de Papel. Bara jag som älskhatar den psycho-gravida? Kan liksom inte bestämma mig.

 

Sen blev det söndag och jag hade en bättre dag. Hade på mig ett nytt stickat set som är det mjukaste jag haft på mig någonsin tror jag. Har köpt det på Quinte i Ängelholm. Min kollega Jannike hade likadant och jag härmade : ))

 

Det är jättestretchigt och när bebisen kommer kan jag amma underifrån tänker jag. Gah man måste börja tänka på sånt nu.

 

Jag gick till nya lägenheten! Har inte gått så långt på flera veckor. Kom på mig själv att tänka hur otroligt det är ändå, att vi har ben som kan ta oss fram. Fint hur man kan bli tacksam över annars självklara saker.

 

Sen åkte vi till F’s syster och hämtade allt bebisrelaterat hon hade. Fick massa grejer och fick köpa hennes babyskydd. Skönt att veta att vi kan komma hem från sjukhuset om bebisen skulle komma.

Och det var det. Min helg var inte mer händelserik än så. Tur serier, mjuka kläder och ben finns.

 

155 gillar

Kommentarer (21)

 • Josefin

  |

  Casa de papel har tyvärr spårat. Så besviken på nya säsongen. Bara för mycket av allt och helt orealistiskt. Slänger in världens töntigaste kliché karaktärer som man bara vill ska dööö eller försvinna direkt haha. Jag kanske borde chilla lite, men hade sett fram emot den sista säsongen så länge och nu känns det som jag skulle slutat titta efter säsong 3. Så besviken 😫😅

  Svara

 • LuuH

  |

  Tiden går så himla märkligt de där sista graviditetsveckorna, just veckorna går fort och dagarna oändligt långsamt 😅 jag är lite nyfiken på om ni funderat något på bärsjal?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja! Både bärsjal och bärsele är på väg hem till oss. Hoppas bebisen kommer gilla det 🥰

   Svara

   • H.

    |

    Förlora inte hoppet! Min bebis HATADE tills han blev lite stark i nacken och kunde ha huvudet utan spädbarnsdelen eller sitta vänd utåt och spana omkring sig lite. Nu när han är sex månader är det favoriten både för underhållning och sömn! 🤗 Så sälj inte direkt om bebbe inte gillar den ville jag bara säga! 😃

    Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Vilket fint set!
  Är fortfarande tacksam att jag kan gå såhär 5 år senare 🙈 Men har man haft megafoglossning så har man, är lite som en belöning att nu långt efteråt fortfarande känna woho jag kan gå!

  Svara

 • Robert

  |

  Jo, det är skönt med ben. Lite småkorkat att man inte är mer tacksam för det man tar för givet i livet. 🙂

  Svara

 • maria

  |

  Jag är kass på spanska, men försöker lära mig – kanske nån här ute som kan svara mig? Heter inte serien La casa de papel? Pappershuset? Sedelhuset? Vad blir översättningen om man tar bort ”la”? Pappershus? Sedelhus? Blir det helt fel i sammanhanget? Gahh hatar grammatik på andra språk, hjärnan brinner upp.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo det gör den. Tusen år sedan jag läste spanska, men tror du har rätt i att bestämd form försvinner bara, utan ”la” eller ”el”.

   Svara

  • Spansklärare

   |

   Hola! Du och Egoina har rätt 🙂 casa de papel = pappershus. La casa de papel = pappershuset. El och la är bestämda artiklar, och här använder man den feminina artikeln la eftersom casa är ett feminint substantiv.
   Härligt att min trötta lärarhjärna fick jobba lite nu i föräldraledigheten 😄

   Svara

 • maria

  |

  För övrigt en av de bästa serier jag någonsin sett, men blir nervös nu inför senaste säsongen när ni flaggar för att den är sämre. Vågar jag ens börja titta?

  Svara

 • Mia

  |

  Bra du skriver om hur du mår. Jag hade ångest igår kväll och det är så jobbigt. Pga människor jag inte har kvar i mitt liv som gått bort. Ibland kommer saknaden fast några år gått. Hoppas på brittsommar och sol några dagar.

  Svara

 • Nina

  |

  Tycker det blev för mycket med den gravida, lite buskis-aktigt nästan…

  Svara

 • Mila

  |

  Älskar Casa de Papel! Men… Tycker inte säsong 5 än så länge varit toppen. Det är så mycket överdrifter och de bara kör in mer och mer dramatik när det faktiskt inte behövs, det ÄR ju redan så spännande. Tycker också de där tillbakablickarna börjar bli tröttsamma och mest känns som utfyllnad…

  Svara

  • Egoina

   |

   Håller med om tillbakablickarna. Och alla dessa scener där de ska *prata*. Det är så tråkigt 🙈

   Svara

   • Mila

    |

    Haha ja, jag håller med! Man tittar ju för all action så allt snack denna säsong känns bara som zzzzz…

    Svara

 • Tuva

  |

  Åh vilket fint set!! Är det från en lokal butik? Googlade men hittade inte inget nämligen :'(

  Svara

 • erks

  |

  Håller med, tiden går sjukt fort nu!

  Svara

  • MW

   |

   …kyla ölen skulle det stå 🤪🙈

   Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😍❤️ haha jag tror ändå han vill ha sin himla glasslåda 😅

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv