Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

HALLOJ!

Det är måndag. Tydligen. Haft semester så länge nu att jag inte har koll på veckodagarna längre. Idag börjar min fjärde och sista semestervecka. Helt sjukt att jag snart varit ledig i en månad. Det försvann bara poff. Kanske tur jag var sjuk ett tag för annars hade jag inte tagit det lugnt alls. Vi har mest flängt mellan butiker, jagat offerter och googlat saker till lägenheten.

Vi är i lägenheten hela dagarna i princip. Vi åker hit när vi vaknar och hem ska när vi ska gå och lägga oss. Idag var vi på stadsarkivet för att kolla på gamla ritningar. Det är så intressant! Älskar att kolla på gamla planlösningar och fantisera om hur folk levde och se hur ett boende förändrats över tid.

Denna vecka blir sista rycket, sen börjar vi båda jobba heltid igen. Hoppas vi hinner med så mycket som möjligt!

 

84 gillar

Kommentarer (4)

  • M

    |

    Hej!

    Först o främst, yay grattis till graviditet! Bästa som finns. Jag födde för 3.5 månader sen och det var det coolaste jag någonsin gjort! Hade tur med en bra förlossning.

    Här kommer även lite unsolicited advice:

    1. Du behöver knappt ha något färdigt tills han kommer. Man använder mest bara ett babynest och några få plagg de första dagarna. Så enda som kan behövas är ett babynest (om ni vill ha det dvs), men det var de bästa ever.

    2. Jag hade inte massa kaos innan förlossningen och hann läsa osv osv. Men jag och min sambo vände oss även till Youtube och kollade videos för tips inför förlossningen. Det kan man göra istället, de är kortare och går genom andningstekniker etc. Funkade skitbra för oss, särskilt för min kille.

    Men hinner du läsa så är ”att föda utan rädsla” att rekommendera OM du vill! Den är dessutom uppdelad i segment o man kan välja att läsa de man tycker är viktigast för en själv.

    Önskar dig en fantastisk förlossning och försök lyssna på F! 🙂

    Svara

  • Carolina

    |

    Skönt att det är lite svalare väder nu när ni kan dona i lägenheten! Vore kul att få veta hur mycket ni har planerat att göra själva och vad ni ska leja ut!

    Svara

  • Robert

    |

    Halloj! Ett hemligt inlägg strax före det andra som man missat. 😉

    Svara

  • Amanda

    |

    Hehe du vet väl att om man blir sjuk på semestern så får man tillbaka sina semesterdagar. Det visste inte jag förra årets sommar när jag fick halsböld och var sängliggandes en vecka men jovisst den veckan fick jag tillbaka och använde under hösten istället. 😀

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv