Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ett nytt boende

Vi har köpt vår drömlägenhet!!!

Nästa tänkta steg var egentligen ett hus, men efter att ha pratat om det har vi kommit fram till att vi gärna bor kvar i lägenhet i stan med alla bekvämligheter ett tag till. Vi vill fortfarande köpa hus någon gång, men nu kan vi låta det ta sin tid att hitta rätt. Vi kan bo i denna lägenhet i många år och kommer inte hamna i en stressad situation.

Dessutom är lägenheten stor som ett hus. 133 kvadrat med tre sovrum! Den är fantastiskt fin, verkligen helt perfekt och jag LÄNGTAR efter att få bo där. Fjärde våningen, två balkonger, högt i tak och fiskbensparkett. Precis en sån lägenhet jag drömt om att få bo i någongång i mitt liv. Känns så kul att få göra det. Det känns lite som ödet. Ni minns kanske att jag skrev att vi budade på lägenhet, men inte fick den trots att vi lade högsta budet. Nu hände samma sak, fast tvärtom. De valde oss! Vi hade gett upp och trodde inte det skulle bli något och blev så chockade när mäklaren ringde i tisdags.

Det kommer krävas renovering och lite kärlek, men sen kommer den bli så himla fin. Vi får nycklarna redan i augusti och jag är så pirrig.

Jag har känt att mitt liv har stått still i några år, men nu jäklar rullar det på och allt händer på en gång. Livet ♥

 

Här är en liten sneak peek. Kan visa mer när det är vi som bor där.

417 gillar

Kommentarer (34)

 • Sofia

  |

  Åhh grattis!!! Den ser fantastiskt fin ut! Livet va ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😍 Jaa plötsligt händer det 🙏🏻❤️

   Svara

 • Susanna

  |

  Hurra! Grattis! Blir kul att se senare i höst!

  Svara

 • Mila

  |

  Grattis! Vad roligt för er! ❤
  Jag tror många känner stor press att hitta hus när de får barn men jag växte upp i lägenhet och saknade ingenting… 😊

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😍 Nej, jag känner att lägenhet är fullt tillräckligt. Men Frederic drömmer om garage någon gång i framtiden och jag skulle gärna vilja ha en trädgård så småningom. Men just nu känns det skönt att vi inte ska ha ett helt hus att ta hand om. Älskar dessutom att fortfarande få bo nära till stan nu under bebistiden 😍

   Svara

 • Emma

  |

  Wow, stort grattis! 😍

  Svara

 • Julia

  |

  Gud så fint!! 😍 stort grattis!!

  Svara

 • Hanna

  |

  Stort grattis! Vi flyttade precis in i vårt drömhus, älskar det men tror verkligen det är klokt att inte skaffa hus och barn samtidigt, som barnlös förstår jag inte hur man skulle hinna ta hand om ett barn med tanke på allt som behöver fixas med i hus och trädgård, nu i början i alla fall 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Kan tänka mig det 😅 Tycker det är skönt att det inte blev hus nu ändå 🙈

   Svara

 • Meja

  |

  Wow vad kul! Stort grattis 😊👏💐

  Satt precis och läste igenom din Helsingborgsguide då jag o sambon ska dit på torsdag men ser att det ska ösregna 🙁 Några tips på vad man kan göra då? Var finns god mat/fika? Annat kul att göra? Vi tänkte gå till Sannas kiosk och sedan också Gröningen men…. 🌧

  Svara

  • Elin

   |

   Inte Egoina men svarar ändå för har gått gymnasiet samt jobbat i Hbg så har LITE koll med betoning på lite då det var ett tag sedan. Ebbas fik på Bruksgatan är urmysigt! 50-talsstuk och generös fika och/eller lunch. Linneaträdgården också trevligt för lunch men rekommenderar endast det om ni har bil då det ligger lite off. Dunkers kulturhus har öppnat upp såg jag (https://dunkerskulturhus.se/utstallningar/) om man är kultur-/konstintresserad. Röda kvarn om ni vill gå på bio.

   Svara

   • Egoina

    |

    Så bra tips! Tror Fria bad har rabatt på musslor om det regnar, haha. Tips tips 🙂

    Svara

   • Meja

    |

    Tack snälla <3 Ha en fin sommar!

    Svara

 • Robert

  |

  Vad kul! Kommer säkert bli kanonbra det där. 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Åh blev helt rörd av din text. Blev jätteglad för din skull verkligen. Och din graviditet. Lille livet. <3 Du är så vacker, strålar verkligen. Lägenheten låter underbar. Läst din blogg sen – för alltid – men vet inte om jag någonsin kommenterat. Om inte, är det ju verkligen tid för det nu. Jag mår så bra när jag går in här. Kram på dig fina du, och tack en underbar blogg

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla vad jag glad jag blir ❤️❤️

   Svara

 • Emma

  |

  Grattis så kul!! Bodde på samma gata för många år sedan. Känner igen huset mittemot från er balkong 🙂 Underbart område!

  Svara

 • Julia

  |

  Stort grattis! Vet känslan av att livet står stilla och sen hur skönt det är när det sättet fart! Jag har nu en äkta make, tre barn (äldsta fyller sju i sommar), hund, båt, andelshus i Åre och letar nu hus på hemmaplan. Så man hinner med ganska mycket även om man har barn och mycket vill ha mer. Heja livet och nya drömmar!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh så härligt ❤️

   Svara

 • Sandra

  |

  Wooohoooo!!! Grattis! Lägenheten ser ut som en dröm 😍

  Svara

 • Danielle

  |

  Men. Wow. Vilken. Jävla. Lgh!!! Stort grattis ❤

  Svara

 • Sarah

  |

  Wow, grattis! 😃 den ser verkligen jättefin ut! 😍

  Klokt med lägenhet! Det är verkligen svårt att hitta med huset när man har småbarn. Ni kommer hinna med hus också om ni drömmer om det 😊

  Svara

 • Cecilia

  |

  Grattis till lägenhet! Fråga från en som letar lägenhet: hur mycket berättar ni om er själva för mäklaren? Jag tycker visningar är en SÅ konstig social situation, min instinkt säger att jag ska ”spela svår” inför mäklaren, men det tjänar ju inget till? Men tycker också att det känns onaturligt att berätta för en främmande person om min och min sambos livssituation osv. Men jag antar att det är det en bör göra för att mäklaren ska lägga fram en som toppköpare till säljaren? Hur mycket berättar mäklaren för säljaren om personerna som ska köpa? Hur kan mäklaren ens hålla isär alla? Det gäller ju verkligen att göra intryck! Så många frågor… (:

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag berättar inte mycket om mig själv. Men just mäklaren i detta fall känns det nästan som jag känner då det faktiskt är av samma person jag köpte min nuvarande lägenhet. Dessutom kan han nog ana vår livssituation pga magen, haha 🙂 Men det jag tror avgjorde för oss var nog dock snarare att vi inte har förbehåll och att vi kunde ta över lägenheten snabbt. Så oavsett hur mycket du delar med dig om dig själv – var tydlig med sådana saker som kan vara en fördel för säljaren.

   Svara

 • Linda

  |

  Wow grattis till lägenheten!! Så roligt att höra! 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Grattis till lägenheten! Superfint golv! Vi flyttade till hus ett par år innan vi fick barn och flyttade till lägenhet igen när barnet fyllt 1 år😅

  Svara

 • Jenny

  |

  Dörrarna 😍
  Grattis! Så kul att få vara med på allt som händer er ❤️
  Nu kan jag verkligen längta till nyår när du ska göra din årsresumé 👏🏼

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha åh <3 Så gulligt sagt! Ja, nu ska jag nog få skriva att det var ett sånt jäkla bra år bara!! <3

   Svara

 • Jonna

  |

  Åh så kul! Grattis!
  Jag har också känt så, att mitt liv stått still, har känt mig väldigt ensam och vilsen på alla sätt. Men 2019 började jag ett nytt jobb och fick nya vänner, alltså riktiga vänner som jag står jättenära. Känns så himla skönt att ha sitt tjejgäng. I oktober förra året matchade jag med en söt kille på Tinder, gick på en första dejt helt utan förväntningar på var det skulle leda och idag är vi sambor. Ah, pusselbitarna faller verkligen på plats till slut <3

  Svara

 • Mia

  |

  Grattis till lägenheten. Vill också bo större. Kramis.

  Svara

 • Nina

  |

  Sà himla himla glad för din skull – blir nästan tàrögd av glädje varje gàng jag kommer in här nu förtiden. Jag började läsa din blogg när du dejtade en kille som du bodde ihop med du var kanske 17 eller 18 àr (kanske yngre) och han gjorde slut med dig och man bara kände hur ledsen du var OCH TITTA Pà DIG NUUU. Man blir sà sjukt glad över att se hur saker har utvecklats för dig. Alltsà tänk sà hade du flyttat till stockholm som du funderade pà. iaf. Ville bara dela med mig att det är sjukt härligt att se ur saker rullar och mà dem rulla sàhär i all evighet.

  Svara

 • Jessica

  |

  Åh grattis! 😃🥳😍 det är verkligen er tid nu 🙏 Har följt dig sedan du jobbade på Burger King och var ihop med Emil 😂 känns så fint att ha fått vara med så många varv i ditt liv. Tack för allt du delar med dig av ❤

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh, vad roligt!! Stort, stort grattis!

  Svara

 • Pernilla

  |

  Åh grattis!!! 😍🙏🏼 Det går bra nu! 😃 Verkar verkligen vara en riktigt DRÖM-lägenhet, skall bli så himla roligt att få se mer bilder senare! 🤗

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv