Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tusen tusen tack

Men alltså jag har knappt ord. Är så rörd över alla era fina kommentarer, grattis och lyckönskningar. Wow. Helt otroligt att få ett så fint bemötande. Tack snälla för att ni är så fina. Satt och läste era fina hälsningar igår och grät, haha. Har läst varenda en och önskar jag kunde svara er alla ♥

Kände mig så lättad när jag vaknade imorse. Så skönt att det är officiellt nu. Det har varit svårt att hålla detta hemligt. Speciellt i början när jag mådde dåligt, men även nu när magen börjat bli stor och spekulationer börjat komma in.

Har massor att berätta för er såklart. En hel lista med blogginlägg jag vill skriva. Ville bara säga ett stort TACK först. Förväntade mig inte så mycket kärlek. Att berätta för er tar jag med mig som ett av mina finaste minnen.

 

574 gillar

Kommentarer (52)

 • Jonna

  |

  Jag har en stark känsla av att ni väntar en pojke! Ni känns som en ”pojkfamilj”. Ska bli en ära och så kul att få följa din graviditet och ert nya liv <3

  Svara

  • Emma

   |

   Suck på den här kommentaren! Du menar säkert väl, men alltså – en ”pojkfamilj”, vad är ens det liksom… Varför är det viktigt att identifiera ett barns kön med hur en familj är? Har du själv barn av ett visst kön och tycker det är viktigt? Misstänker det då jag som har en av varje aldrig känt mig manad att kalla min familj en ”flick- och pojkfamilj”.

   Svara

   • Jonna

    |

    När jag skrev ”pojkfamilj” syftade jag inte på att barnet kommer få specifika egenskaper eller att Regina kommer bli en fotbollsmorsa och köpa bebiskläder i färgen blå. Jag brukar ibland ”känna på mig” vad en väntar för kön och det handlar inte om något annat än att jag gissar. Tycker man borde luta sig tillbaka och fundera ett varv extra om det verkligen är värt att bli upprörd över en kommentar som den jag skrev.

    Hur som, låt kommentarsfältet fortsätta i en positiv anda 🙂

    Svara

 • Mila

  |

  Grattis! <3 Sedan du skrev ditt fina och känslosamma inlägg om hur omskakande 2019 (visst var det 2019?) var för dig så har jag hoppats att alla bitar ska falla på plats i ditt liv, Regina. Anade att det verkligen blivit rätt när ni tittade på hus att köpa nyligen, och detta bekräftade det… 🙂 Så fint ni kommer få det! Kram

  Svara

 • Emos

  |

  STORT stort grattis!!!! blev så himla glad för eran skull!! Går själv och längtar efter att äntligen få ett plus, önskar er det bästa <3<3

  Svara

 • Emmy

  |

  Blev verkligen jätteglad när jag såg detta! Jag har följt dig sen ca 2009, då var jag 13-14 så det känns typ som en vän till mig blivit gravid. Ser framemot dina inlägg.

  Ska bli roligt att följa din resa! Men måste fråga, kommer du kanske sluta blogga när du blir mamma? (Jag hoppas inte, men hade förstått.)

  Svara

 • Terese

  |

  Blir rörd över hur du blir rörd. Du har så många vänner omkring som hejar på dig 💕

  Svara

 • Lovisa

  |

  Stort grattis, ni kommer bli fantastiska föräldrar ❤️

  Svara

 • Delia

  |

  Men alltså wow wow wow blev oooooooorinligt glad för er skull. STORT grattis 🧡🥰 ert barn kmr få fantastiska och kärleksfulla föräldrar!

  Svara

 • Linnea B

  |

  Åh, blev tårögd igen nu..! Haha ❤️

  Svara

 • My

  |

  Fantastiskt, stort grattis!
  Jag bara ryser när jag läser ditt inlägg, det är helt otroligt! Så underbart.
  Åh de känns som om vi känner varann, men de gör vi ju inte…. jag har följt dig så länge, vi är i samma ålder, fyller nästan år samtidigt 😂 så brukar alltid titta din önskelista för att se om de finns nå bra idéer att önska sig. Haha. Känns ju creepy nu när jag skriver de 😂 förlåt!
  Jag har själv två barn. Så vi har gått från att leva ganska lika till att för 7 (7?!?) år sen gå olika vägar i livet. Många bloggare slutade jag läsa när man kommer in i andra banor men dig har jag alltid följt, de är så rolig läsning 😊 även om mycket tragedi också hänt……
  men stort grattis, jag bara rös när jag läste ditt inlägg, är så oerhört glad för er skull!

  Svara

 • Ida

  |

  Stort stort grattis! Så underbart! Har följt dig i många många år nu, önskar dig all lycka. Tack för att du gör det du gör, du är min favoritbloggare ☺️ Kram!

  Svara

 • SmartGambler

  |

  Amen, vad härligt! Klart att det är fantastiskt och såååå spännande. Du vet kanske inte vad det blir eller så vet du och låter bli att berätta. Upp till dig!

  Svara

 • madeleine

  |

  Grattis fina du! <3

  Svara

 • Anna

  |

  Det är konstigt, att man kan bli så himla glad för en person man aldrig träffat! Har följt dig i många år nu, stort grattis! 🥰

  Svara

 • Caroline

  |

  Men guuuud!!❤️❤️❤️ Hur länge har jag läst din blogg när det känns som att en man känner har blivit gravid? Stort grattis!

  Svara

  • Ella

   |

   Åh gud känner exakt samma! Gud vad häftig, stort grattis!!

   Svara

 • Caroline

  |

  Grattis!! Så himla underbart. Att få barn är det finaste i livet. Går inte att beskriva känslan att få möta sitt barn för första gången. Så roligt för er!

  Svara

 • Jennie

  |

  Får gåshud och myskänsla i hela kroppen varje gång jag kikar in här nu! Så himla mycket grattis! Det är bland det häftigaste man kan uppleva ❤️❤️ ser fram emot att följa er resa!

  Svara

 • Isabelle

  |

  Så fint att man kan känna så mycket glädje för någon man inte träffat!!

  Svara

 • Sandra

  |

  Så stort och så mäktigt! Grattis till er <3

  Svara

 • Hannas krypin

  |

  Men åh så ljuvligt. Stort grattis till graviditeten. 😀

  Svara

 • Jasmine

  |

  Åh, jag började skriva en kommentar på förra inlägget men skickade den aldrig. Nu måste jag göra det!

  Först och främst: Stort grattis till er! Så fint och roligt att läsa om. Jag är ännu en av dem som följt dig nästan från start och nästan aldrig kommenterar. Fint ändå att vi är så många som kryper fram när det är nåt speciellt 🙂

  Sen ville jag också säga tack till dig! Tack för att du så ärligt delar med dig av dina känslor (inte bara kring detta, utan ofta på din blogg genom åren). Tycker det är så modigt av dig att släppa in oss så i dina tankar, även om sådant som är jobbigt och sårbart. Det märks att det öppnar upp för att andra att våga dela med sig också. Det var fint på något sätt att läsa om din längtan och oro men också att få läsa andras kommentarer till inlägget där de delar med sig av sina egna känslor. Jag blev väldigt berörd av ärligheten då jag själv fortfarande kämpar med den stora längtan efter ett barn (och det är ofta blandade känslor när jag läser om andras graviditeter). Det ska bli roligt att få fortsätta följa det du väljer att dela med dig av kring graviditet och föräldraskap 🙂 <3

  Svara

 • Linnea

  |

  Skrek typ rakt ut när jag såg handen på din mage igår på instagram! Blev helt pirrig. Det är så kul att följa ditt liv, jag har gjort det i jättemånga år men det känns så kul att du verkar leva ett sådant livsnjutarliv nu för tiden. Det märks som om du och F gör många saker som ger er livskvalité. Riktigt mysigt verkar ni ha tillsammans! Lyxigt för erat barn att ha föräldrar som är så bra på att ordna guldkant i vardagen.

  Är det sant att folk har spekulerat?! Jag har inte anat någonting, eftersom du har druckit drinkar som vanligt. Och du har ju tagit helkroppsbilder på dig själv dessutom!

  Svara

 • Sandra

  |

  Grattis! Så kul. Själv är jag inte sugen på barn, men jag älskar barn och ska bli så kul att se vad det blir för en liten figur!

  Svara

 • Emmy

  |

  Grattis, är verkligen så glad för er skull! Det må vara märkligt att bli så glad för en person man aldrig har träffat, men det känns som att läsa om en gammal vän. Önskar er all lycka till!

  Svara

 • Linn

  |

  Kommenterar sällan, men jag är så glad för din skull! ❤️ Känns verkligen som om nyheten kommer från en av mina vänner! Stort grattis! Ska bli så kul att följa dig i detta! ❤️

  Svara

 • Sofia

  |

  STORT stort grattis!! Följt dig sen 2008 och är otroligt glad för din skull. Tack för att du delar med dig och finns med oss dag ut och dag in <3 Hoppas du känner att vi finns med dig också.

  Svara

 • T

  |

  Stort grattis till er 🥰❤️

  Svara

 • malin

  |

  Lyckades inte få ur mig ett grattis imorse innan jobbet.. Blev alltför rörd av ditt inlägg å fick hoppa lite mellan raderna för att inte brista ut i gråt haha. Och att skriva ett grattis kändes omöjligt där å då. Nu har jag hunnit landa lite och tror jag har koll på mina känslor, så här kommer ett stort GRATTIS! Du är så fin i din mage! Att vara gravid är en så overklig och konstigt känsla men samtidigt alldeles fantastiskt! (”jag har en levande varelse i min mage” är en så skum tanke på nåt vis!) Återigen: massa massa grattis! Lite Avis på dig som har en förlossning framför dig 🧡

  Svara

 • Robert

  |

  Din mage var betydligt större än jag trodde för jag har inte tänkt på det, haha. 😉

  Svara

 • Camilla

  |

  Så himla stort grattis ❤️

  Svara

 • Pernilla

  |

  Alltså tror ja aldrig blivit så glad över att någon är gravid, och då känner jag inte ens dig på riktigt! 😅 Jag vill gärna veta ALLT! Hur mår du? Vilken vecka är du i? Namn ni gillar? Hur regerade din mamma? HUR KÄNNS DET!? 😄😍

  Svara

 • Sara

  |

  Åhh Regina vilka fantastiska nyheter! Jag fick tårar i ögonen av detta, så himla roligt för er! ❤❤❤

  Svara

 • Emma

  |

  Så himla roligt! Grattis! Jag födde mitt första barn i söndags (!) så det känns så roligt att fler är i samma situation. Eftersom jag haft graviditet på hjärnan så länge nu har jag funderat på om du varit gravid. Men du har verkligen inte gett några hintar, förutom det där med hormonerna och inget koffein..

  Svara

 • Isabell

  |

  Åh STORT GRATTIS! Wow vilken nyhet 😍 Såå fina ni är! Njut av tiden 🥰💫💞

  Svara

 • Line

  |

  Stort, stort grattis! Känner mig genuint glad för er skull. Älskar att få följa dig<3

  Svara

 • Marina

  |

  Stort grattis! 😍❤️

  Svara

 • Louise

  |

  Grattis grattis grattis!! Så otroligt glad för din skull! Har följt dig i så många år- och kommenterar knappt aldrig- men det känns som om ens nära kompis ska ha barn! Otroligt att man kan bli så glad för någon man aldrig träffat<3 så kul för er!! Stoor kram<3

  Svara

 • Maria

  |

  Men VA!! Missade gårdagens inlägg men gud va kul. Och helt sjukt, har följt dig såå länge, associerar dig fortfarande med ”ta det med en nypa salt” haha och nu händer något så fint er och vi alla är helt plötsligt så vuxna (lol att bli nostalgisk över en bloggare?) åh grattis!!

  Svara

 • Magdalena

  |

  Så kul för er! Gud, vad det var svårt att inte berätta i början, tyckte jag! Jag tänkte innan på att det på så vis är enklare att vara gravid under corona. Vi var på bilsemester precis när vi plussat. Kändes som om varenda kompis och familjemedlem ville bjuda på vin och mögelost, haha!

  Svara

  • Tessan

   |

   Haha, känner igen det där. Fick veta dagen innan julafton att jag var gravid och insåg då hur mycket mat och dryck jag skulle behöva undvika utan att väcka misstankar. För att inte tala om nyår… 😆

   Svara

 • Emma

  |

  Sjukt nog har jag bara gått och väntat på detta. Du har haft ett glow på senaste. Stort stort grattis! Det är livets bästa. <3

  Svara

 • Maja

  |

  Så fantastiskt roligt, är så glad för er skull! 🌺💕

  Svara

 • Lilla Q

  |

  Ett så stort grattis till er båda💕. Tror ni kommer bli magiskt bra föräldrar.
  Jag är egentligen inte alls din målgrupp men hittade dig av en slump och har hängt kvar många år.
  Det känns nästan som när min lilla syster berättade att hon skulle få barn, samma glädje och man började direkt tänka på vilken liten person som bor därinne och vad man ska ge som första 🎁.
  Det ska bli så roligt att följa er resa.
  Stort grattis igen💕

  Svara

 • Rebecka

  |

  Så orimligt glad för er skull!

  Svara

 • Jenny

  |

  Men berätta gärna hur du mår? 😍😊 jag är så jäkla glad för er skull! 🙏🏼

  Svara

 • Hanna

  |

  Önskar er all lycka❤️

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  JAAA!! 😃 Följt dig så många år så känns som det är en vän som är gravid 😁 Stort grattis till er båda!

  Svara

 • Amalie

  |

  Stort grattis! Har följt dig sedan 2012 och är såååååå glad för er skull! Vill veta allt!! Kommer ni att köpa begagnat?? (Vi köpte 95% begagnat, finns så mycket fint!)

  Svara

 • Rebecka

  |

  Har följt dig sedan start och är så otrooooligt glad för er skull! Som något ovan nämnde har du haft ett annat ”glow” på senaste så jag hade liiite misstankar 😆 Ska bli så spännande att följa det du delar med dig av. Måste även meddela att ni borde köpa en Bugaboo Fox 😂 Har gjort min research så att säga och haft vagnen i 1 1/2 år. Rekommenderar den dock enbart till folk boende i södra Sverige för hjulen är sämst i mycket snö. Ni har tid på er: köp en begagnad och rengör med Ekotipsets bikarbonatgegga!

  Svara

 • Katharina

  |

  Världens största GRATTIS ❤️❤️❤️Ni har en härlig tid framför er, njut av varje ögonblick.
  Stanna i nuet.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv